Ja mam Neno gato 2 i jestem zadowolona
Jaką nianie elektroniczną polecacie? Jaka sprawdziła się u Was najbardziej? Mamy monitor oddechu i zastanawiamy się jaką matę wybrać. Chętnie przeczytam Wasze opinie
My mamy "Baby Monitor" z Allegro i u nas się sprawdza. Ma podczerwień, więc dobrze widać dziecko w nocy, a przy tym nie ma żadnej migającej lampki, więc dziecko nic nie widzi, ale my widzimy je doskonale :) Ma wykrywacz ruchu, więc jak dziecko się kręci do kamera się załącza. Można ją też ustawić na ciągły tryb podglądu :) Jedyne co to kamera ciągle musi być podłączona do prądu, ale sam monitor jest na akumulator, więc można go mieć zawsze przy sobie :)
Też planuje taki zakup ale niestety nie zagłębiałam się w temat. Obecnie mamy baby sens ale jeśli córka ma sama spać w pokoju to przydałby się sprzęt z kamerą
Ja mam z kamerką na podczerwień więc w nocy też dziecko widzę. Ekran co prawda jest mały ale jak się syn zacznie ruszać to ekran się zaświeca i go widzę może nie są to jakieś mega widoczne kolory ale jak dziecko płacze to i tak idę do łóżeczka a nie gapię się w ekran
Ja mam nianię z kamerą firmy Vtech i jestem z niej bardzo zadowolona. Teraz są nowoczesne z projektorem ;) moja jest bez ale używamy jej już 2 lata i nie mam zastrzeżeń;)
Chętnie też poczytam Wasze polecajki:)
ja kupiłam taką co na wifi działa i w tel widzę obraz i jest ok
Ja nie planuję zakupu niani elektronicznej, jedynie mamy monitor oddechu.
Nam teściowa dała nianię w prezencie. Jednak najwięcej używaliśmy kamerkę , widać wszystko i też jest dźwięk. A są często tańsze niż nianie.
Miałam kamerkę Lollipop ale prawie wcale z niej nie korzystałam bo córeczka śpi z nami w sypialni w nocy a w dzień też potrzebuje ciągłej uwagi.
Teraz planuję ją zacząć użytkować bo kupiliśmy jej nowe łóżko i chcemy ją przenieść do swojej sypialni.
Ta kamerka jest fajna bo wszystko widać w telefonie i nie musi być pod kablem.
Dodatkowo kupiłam fajną lampeczkę z Zazu która zaświeci się sama jak tylko dziecko zapłacze.
jakie monitor oddechu macie ?
Podpinam się pod pytanie bo też właśnie szukam monitora oddechu dla drugiego dziecka.
Ja mam monitor oddechu Babysense 7.
Też o nim czytałam i chyba właśnie ten kupię.
Dziewczyny czy polecacie jakieś inny model jeszcze?
Jeszcze jest ten monitor marki snuza, ale wydaje mi się, że ten Babysense lepszy:D
widziałam też że maja opcję wypożyczenia czy polecacie tą opcję?