Nieopublikowane porady

O ciekawy watek fajny pomysł na to aby moze nie celowac juz z poradami w to co się nie dostalo

Hej, wczoraj próbowałam dodać ten wątek, ale coś mnie internet chyba nie słuchał. Chciałam z ciekawości zapytać jakie porady pisałyście, które się nie dostały? ;) 

U mnie na razie dwie, jedna o takim ciążowym diy do dekoracji pokoju i przygotowania rzeczy dla Małego człowieka, np pudełko na pamiątki i uszycie imienia dziecka. A druga porada była o prezentach w odwiedziny do noworodka, które podzieliłam na gadżety, na przydatne na codzień i przydatne do pielęgnacji:) a u Was? :)

Fajnie że dodałas taki wątek. U mnie nie dostała się porada odnośnie metody uspokajania dziecka. Chyba że się mylę i można dodać max. 1 poradę w miesiącu? 

Może nie tylko temat może być nieprawidłowy ale formą napisania porady. Ktoś chyba pisał,  że porada w jednym miesiącu nie dostała się ale poprawiona w następnym miesiacu już tak;)

Ciekawy temat ja tylko raz napisałam poradę i nie została dodana 

Szkoda ze się nie dostały bo bArdzi ciekawe moim zdaniem tematy . To może spróbuj jeszcze coś poprawić i byłoby co poczytać :) .

Również raz napisałam poradę i również nie została dodna

Mi 2 porady odrzucili. Jedna na samym początku. To już nie pamiętam tematu nawet. A druga jakoś ostatnio na temat segregacji rzeczy dziecka....ale już nic nie zmieniałam i nie próbowałam znowu dodać ....

Ja na samym początku chyba trzy razy pod rząd próbowałam z poradą, jedna była o poduszkach ciążowych a tamte dwie to nawet już nie pamiętam o czym. Teraz jakoś ostatnio też próbowałam z poradą, temat dotyczył zmiany fotelika w samochodzie na większy. No ale z tą poradą również się nie udało.

Ja pisałam m.in o wykorzystaniu danej rzeczy do wielu zabaw z dzieckiem. No ale porada także nie dostała się. 

Ja raz pisałam o rozwaznym dopieraniu smoczków a drugi raz o przystosowaniu psa do pojawienia się dziecka w domu, naprawdę się starałam i mega wyczerpałam temat, ale jak widać się nie spodobało :(

O z tym psem to w sumie bardzo wazny temat 

Mega ciekawe tematy porad wymyślacie dziewczyny, może warto je zmodyfikować i spróbować jeszcze raz? A jak się nie uda to może dodać treść porady w formie watki? Tutaj już jest taki wątek, różnice drugiej wyprawki, śmiało to mogła być wgg mnie porada a autorka zrobila z tego wątek i też fajnie :)

Tak, tematy fajne. Także dziewczyny próbujcie modyfikować i kolejny raz przesyłać :)

Poświęciłyście czas, a nóż się uda :) 

Łatwiej byłoby gdyby było wiadomo co trzeba poprawić;)

ja też w początkach próbowałam z poradami, ale nigdy żadna się nie ukazała wiec raczej nie nadaję się do tego albo temat się powtórzył 

U mnie nie dodała się porada jakaś, ale mam już w planach, więc może się uda

Femka dokładnie ;) ale nie ma się co dziwić mamom canpolu, że nie odpisują każdej z nas co jest źle, bo pewnie tych porad napływa ogrom. Widać po publikujących, że są też mamy, które stawiają tylko na porady, a na forum tutaj nie są aktywne. Wiec nam się może wydawać, że tych porad jest "kilka" :) a z drugiej strony może udałoby się, żeby zrobić takie hasłowe odpowiedzi, dlaczego porada się nie ukazała, np "powtórzony temat",  " mało przykładów," , "stylistyka" albo coś tam innego ;) ale to tylko taka moja sugestia hihi 

No dokładnie, nam się wydaje że tych porad jest kilka bo ukazuje się około 10 ale mamy Canpolu dostają ich i muszą czytać i weryfikować dużo dużo więcej. 

Z tymi hasłami to dobry pomysł, nam by to dużo  pomogło.

U mnie się jak dotąd 2 nie ukazały, 15 się udało. Tematy miałam przeróżne. Ta co się nie dostała była o problemie w ciąży - stan przedrzucawkowy a druga związana chyba z montessori ale sama już nie pamiętam o czym to wtedy pisałam :p