NOWOŚĆ Bidon na wodę od 2,5 r.ż Junior

Jeden klik i bierzesz łyk! Poznaj nowy bidon na wodę dla dzieci od 2,5 r.ż. Junior Canpol babies:

:star: Ustnik – łatwy do picia oraz mycia.

:star: Intuicyjna blokada przycisku.

:star: 100% szczelny – potrójne zabezpieczenie zamknięcia.

:star: Pojemny – aż 400 ml.

:star: Idealny do żłobka i przedszkola.

Bidony dostępne tutaj: https://canpolbabies.com/p/canpol-babies-bidon-na-wode-dla-dzieci-od-2-5-r-z-junior-400-ml-bezowy

Drogie mamy, jak Wam się podoba? :heart:

14 polubień

oo świetny jest
i super wzory dla dziewczynki i chłopca.
podobal by się mojemu synkowi :heart_eyes:

Bardzo fajne te bidony . Przydadzą się na spacer wiosną :cherry_blossom: ważne to że mają ustnik dobry do mycia , bo często trafialiśmy na takie co trzeba było wyrzucić bo nie dało się dobrze domyć zakamarków . Tak że super że o to zadbaliście , to bardzo ważne :smiling_face_with_three_hearts::cherry_blossom:

Swietne sa te bidony i te printy :heavy_heart_exclamation::heavy_heart_exclamation::heavy_heart_exclamation:

Super bidony - a grafiki na nich sztosik :cherry_blossom::two_hearts::heart:

Widziałam je jest świetny :heart_eyes: myślałam że obejmuje go promocja z okazji dnia kobiet ale niestety :sob: muszę zrobić zapas bidonów dla moich dzieci bo stare już powyrzucałam bo się zurzyły a muszę mieć zawsze na zapasie bidoniki dla dzieci :smiling_face_with_three_hearts: @CanpolBabies_Redakcja planujecie w najbliższym czasie promocję na nie? :grin:

1 polubienie

Wygląda naprawdę świetnie :blush: Na pewno super sprawdzi się dla każdego :smiling_face_with_three_hearts: piękne kolorki :smiling_face_with_three_hearts:

1 polubienie

Baaaardzo mi się widzą :sparkles::sparkles::sparkles:

1 polubienie

I znowu coś nowego! Zaskakujecie! Bidony prezentują sie świetnie, ładne wzory :muscle:t2:

1 polubienie

Świetne te bidony , cudne wzory , różowy oczywiście jak dla mnie najładniejszy i na pewno oczywiście funkcjonalne :+1:

Oooooo @CanpolBabies_Redakcja niech on będzie do testów proszę proszę proszę :face_with_peeking_eye::face_with_peeking_eye::grin::grin: jak nie będzie to i tak go kupię :rofl: ma ten otworek idealny dla starszych dzieci

1 polubienie

Właśnie dzisiaj je zauważyłam . Grafika jest przeurocza

Bardzo lubimy wasze nowości :smiling_face_with_three_hearts::smiling_face_with_three_hearts:

Pięknie się prezentują, mi chyba najbardziej podoba się niebieski. Myślę, że zamówię dla syna na wakcje. To będzie miał tak prawie 2.5 roku, jestem ciekawa jak sobie poradzi z takim

Piękne ! Zamawiam dla dzieciaków :smiling_face_with_three_hearts:

Przepiekne wzory !
Potrojne zabezpieczenie przed przeciekaniem zapowiada sie super . Wiele razy zdarzyło sie wyciagac mokre rzeczy , bo cos wlasnie przeciekło.

1 polubienie

Jejku te unicorny są urocze :heart::heart::heart: aż by się chciało samej z takiego bidona pić:rofl::heart:

1 polubienie

Super bidon :heart: przepiękne wzory, zwłaszcza ten z dinozaurami

Oooo wyglądają super :upside_down_face:

Dokładnie , sprawdzona marka i jakość :smiling_face: do tego zawsze super promocje :smiling_face:

1 polubienie