Ja do czyszczenia pralki używam kostek do zmywarki
czasem też kupuje jakie takie płyny do czyszczenia ale w sumie kostki do zmywarki lepszy efekt dają
@MamaMalychStopek o wlasnie to Ty, wiedziałam ze gdzies to czytalam
i serio tak daje rade kostka? czy po prostu odświeżony zapach
bo ja z poprzednia pralka próbowałam kostke sode plyny o ciezka była w czyszczeniu a obecna ma opcję czyszczenia parą
Ładnie pachnie po niej pralka i ostatnio nawet jakież wiesz paprochy czasem z woda po praniu wyciągnęłam
Tez tak robię . Kupowałam specjalne płyny , kostki ale jakoś wolę kostkami do zmywarki tak jakoś ten bęben się tak błyszczy i nie ma brzydkich zapachów . Ja jestem zadowolona, nawet po praniu nie śmierdzi pralka stęchlizną. Ale co jakiś czas sobie robię . Mojej mamie też poleciłam bo pytała czym może wyczyścić , też kupowała różne produkty .
Także @karolina27034 spróbuj kostka do zmywarki , może ci podejdzie ![]()
Tak, żadne płyny po mycia pralek nie dają takiego efektu ale też czasem stosuje bo je się wlewa do kieszeni a nie stosuje tylko w bębnie
Wgl ! Mam pytanie jak wam się sprawdza ten płyn hipoalergiczny?
@karolina27034 jezeli o canpol to tutaj poczytaj
Opinie testerek (lipiec 2026)
Ooo nawet nie zauważyłam tego wątku ! Dziękuję ![]()
O dawno nie wlewałam tam . Muszę sobie kupić ![]()
Ja właśnie muszę wrzucić opinie bo przez zalaną paczkę zaczęłam testować troszkę później
Oo to miałaś pecha, ja raz też miałam zalana paczkę z ostrym płynem na szczęście udało się domyć bo i płytkę trudno było po nim doprowadzić do czystości
No tak czasem bywa ale trudno po prostu dostałam chwilę później
Ja opinie dodałam w tym tygodniu , też nie wszystko mam przetestowane bo nie mam jak ale myślę że później już będę dodawać .![]()
Też muszę dodać opinie w następnym tygodniu ![]()
Później już się zapomina tak dodać , dobrze że wyswietlil mi się wątek ![]()
Tak, redakcja kiedyś pisała że rzeczy testowane jak maluszek przyjdzie z oczywistych względu później się dodaje
Mzoe zapisz sobie żeby pamiętać potem edytować ![]()
No wiem właśnie , dlatego piszę tylko to co mam przetestowane . W tamtym miesiącu też dużo nie pisałam bo wyprawkowe nie mam przetestowane .a trochę tych rzeczy było .
@Paulina.K będę pamiętać bo narazie nie było tego dużo . Zawsze cos mam napisane , gorzej teraz z RD bo nic nie napiszę chyba że wygladowo
a wiem od kiedy jestem i ile tego było więc po prostu będę się cofać do postów ![]()
Ja rd też napiszę z małą obsuwą ale wolę to zapisać żeby mi nie wyleciało z głowy bo przy dziecku dużo się dzieje ![]()
No w sumie masz rację . To może lepiej sobie zapisze co muszę dopisać . Nie wiadomo jak będzie później ,![]()
![]()