NOWOŚĆ! Ekspres do mleka modyfikowanego Canpol babies!

Poznajcie naszą NOWOŚĆ! Ekspres do mieszania i dozowania mleka modyfikowanego Canpol babies:heart: Idealnie wymieszane i ciepłe mleko w 8 sekund!​

:star: Nie musicie już samodzielnie liczyć miarek, ani ważyć proszku – ekspres automatycznie dobierze ilość proszku do każdej porcji.

:star: Błyskawicznie gotowe ciepłe mleko o każdej porze dnia lub nocy to spokój i ulga podczas wyjątkowego momentu, a zarazem dużego wyzwania – karmienia niemowlęcia.

:star: Przyjazna obsługa dzięki automatycznemu dozowaniu proszku i wody oraz technologii mieszania, które gwarantują jednolitą konsystencję mleka.

:star: Dzięki regulacji temperatury wody w zakresie od 35°C do 70°C dostosujesz temperaturę do potrzeb dziecka.

:star: Regulowana tacka i uniwersalna konstrukcja umożliwiają używanie większości butelek do karmienia. Kompatybilny z każdym mlekiem modyfikowanym dostępnym na rynku.

:star: Łatwe czyszczenie za pomocą automatycznego trybu czyszczenia w wysokiej temperaturze.

:star: Czytelny i prosty w obsłudze intuicyjny panel sterowania zapewnia prostą obsługę – wszystkie parametry można ustawić używając przycisku Menu oraz kontrolek „+” i „-”. ​

Ekspres znajdziecie tutaj: https://canpolbabies.com/p/canpol-babies-ekspres-do-mieszania-i-dozowania-mleka-modyfikowanego

Jak Wam się podoba nasza nowość? :heart_eyes::heart:

16 polubień

Wow robi wrazenie :wink: wyglada elegancko i napewno super sie sprawdzi i ulatwi zycie nie jednej mamie :smiling_face_with_three_hearts:

A jak z robieniem mleka w nocy ? Nie obudzi innych dzieci ? Czy głośność jest porównywalna do ekspresu do kawy? I czy były przy nim pomiary dB :stuck_out_tongue_winking_eye: ? Wiem wiem, aż za bardzo wydziwiam , ale mnie to zastanawia naprawdę :wink:
Mi się bardzo podoba tym bardziej że czasem za zimną wodę wlewam do butelki i proszek nie chce się rozpuścić bądź w drugą stronę robię za ciepłe mleko i młoda się baaaardzo niecierpliwi kiedy będzie, bo jak zobaczy butelkę to aż się trzęsie :grin::grin::grin:
Też zasnawiam się , jak z utrzymaniem czystości w środku? Czy elementy są wymienne tj np w laktatorach i można je na bieżąco myć ? Czy np po roku użytkowania można go oddawać na przegląd do serwisu aby dokładnie go w środku wyczyścić?

1 polubienie

Ależ jestem ciekawa tego produktu , i wspaniałe że jest czarny …

Wyglada super :heart::blue_heart: @CanpolBabies_Redakcja strasznie jestem go ciekawa :blue_heart: Synek 2 lata na mm i to Przygotowanie butelki nie raz i nie dwa dało mi bardzo w kość.
Córeczka niedlugo przyjdzie na świat i pewnie tez będziemy podawać mm (w mniejszej lub wiekszej ilości) takze to takie moje marzenie teraz, żeby taki ekspres miec. Na pewno dzięki niemu przygotowywanie butli nie bedzie już stresujace. Fajnie, ze jest duża regulacja temperatury i jest kompatybilny z praktyczmie każdym mlekiem modyfikowanym.

Wygląda super i pewnie tak samo działa. Świetnie, że na rynku pojawia się coraz więcej takich opcji ! To duże ułatwienie przy karmieniu mlekiem modyfikowanym!

Ekspres wygląda naprawdę obiecująco! :heart_eyes: Ma świetny design- myślę, że czarny kolor będzie dobrze pasował to wielu pomieszczeń. I przede wszystkim te 8 sekund do przygotowania idealnego mleka brzmi cudownie! :grin:
I szczerze mówiąc uważam, że ma bardzo przyzwoitą cenę jak na taki sprzęt! :heart_eyes:

No powiem Wam, że to wygląda jak sprzęt, który może uratować niejedną noc i niejedne nerwy! Jestem bardzo ciekawa pierwszych opinii i pierwszych testów :hugs:

A w ogóle jestem ciekawa właśnie jak w nocy. Bo uważam, że taki ekspres najbardziej w nocy jest przydatny :rofl: Ale ciekawe jak głośno pracuje.
Chociaż w sumie, nawet jeśli jest głośny to zawsze można go wstawić do kuchni, nie musi być w sypialni, żeby nie rozbudzał dziecka.

Prawdziwe “cacyki” wyglada bardzo elegancko , przez co w kazdej kuchni bedzie wygladal czadowo .
Jak juz wczesniej wapominalam i powiem to znowu . To niesamowite , ze temat jest przegadany na forum a tutaj “tadam” i Canpol wprowadza to cacyki na rynek . No czapki z glow :tophat:
Tylko co teraz z mamami , ktore napisaly co innego w liscie do mikolaja a teraz wprowadzacie to cacko , a listu cofnac sie nie da :sweat_smile::joy:

@Mika1 @MamaSloneczka ja podejrzewam, że jego głośność działa podobnie jak inne takie ekspresy do mleka :grinning: na yt zerknijcie sobie na przykładowe testy innego, jak dla mnie ten dźwięk może wybudzić malucha, ale nie musi :sweat_smile: na pewno to nie jest aż taka głośność jak klasyczny kawowy :grinning:

To będzie wasz hit zdecydowanie :100:
Szybkie ciepłe mleko w 8 ogromne ułatwienie szczególnie przy nocnych karmieniach. Duży plus za automatyczne dozowanie to by było koniec z liczeniem miarek w półśnie :rofl::rofl: regulację temperatury i fajnie też że jest tryb automatycznego czyszczenia to zawsze oszczędność czasu. :smiling_face_with_three_hearts::smiling_face_with_three_hearts::face_holding_back_tears::face_holding_back_tears::face_holding_back_tears:

Na pewno rozwiązanie warte uwagi dla mam karmiących już mlekiem modyfikowanym. Marzenie aby móc go przetestować :heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes:

Bardzo mnie ciekawi jak się sprawdza :slight_smile:
Bardzo fajny, minimalistyczny design.

@CanpolBabies_Redakcja wyglada jakby luksusowo :heart: Bardzo ladny i prosty design :star_struck: z pewnoscia bedzie pasowal do niejednej kuchni.
To super, ze ulatwiacie rodzicielstwo swoimi produktami :heart:

Wygląda mega, naprawdę super :star_struck: marzenie, wygrać do testowania taki express :star_struck::star_struck: Fajnie, że jest automatyczne odmierzanie proszku i możliwość regulacji temperatury i tryb czyszczenia… no mega sprzęt , cieszę się , że Canpol ma takie nowości , które wielu z nas mam może bardzo ułatwić życie :star_struck::star_struck:

O tym nie pomyślałam, żeby sprawdzić na YT :grin:
Ale jeśli działa ciszej niż klasyczny ekspres do kawy no to w porządku. Mam wrażenie, że mój ekspres jest jakiś mega głośny i zawsze mi budził syna podczas drzemki. Więc teraz albo robię kawę zanim uspię małego albo robię podczas drzemki rozpuszczalną :sweat_smile:

Cudownie, że powstają rozwiazania, które pozwalają na zyskanie wiecej tak cennego czasu :star_struck::star_struck: myślę, że mamy karmiące mlekiem modyfikowanym z przyjemnością będą z tego korzystać!

Moj tez chodzi jak kombajn :joy: raz sie zepsul, ale tata mi go naprawil i od tego czasu chodzi jak wsciekly, a ma juz 6 lat…
Jak corka byla mala i miala drzemki, a chcialo mi sie kawy to go przykrywalam poduszka :joy::joy::joy: zeby chociaz troche stlumic dzwieki

1 polubienie

Mój też jest głośny, a niby taki nowoczesny!:sweat_smile: najgorzej jak odkurzacz jeździ, mąż włącza pralkę i do tego robi sobie kawę, no takie combo mi czasem serwuje, że na samą już myśl mnie głowa rozbolała :sweat_smile:

Noo powiem wam że cudo. Już pomijając to że robi mleko to jaki on nowoczesny wygląd ma no bardzo mi się wizualnie podoba :rofl::rofl: Ja mam ekspres do mleka ale tylko ten co samą wodę wlewa w odpowiedniej temperaturze i to już duże ułatwienie jest a co dopiero taki co jeszcze mleko wsypuje i miesza to musi być bomba @CanpolBabies_Redakcja gratulacje dla ludzi którzy go wymyślili bo pewnie pracowała nad nim nie jedna osoba​:clap::clap::clap: