NOWOŚĆ Elektryczny aspirator do nosa Noseo z Canpol babies!

Ma to swoj urok :heart_eyes: u mnie najczesciej atakowana jest szyja :face_with_peeking_eye: a u meza ucho :rofl:
Ale bedziecie mieli fajne fotki na pamiatke :heart_eyes: nam sie jeszvze nie udalo tego zlapac

1 polubienie

U nas jest tak samo xd

Ja mam 3 :smile: ale jeden do mąż kupił dla syna na allegro jako zabawkę, a okazało się że super mierzy, więc wszystkimi sobie sprawdzam temperaturę :smile: syn miał taką fazę, jak wróciłam do domu ze szpitala że chodził i mierzył temperaturę wszystkiemu w domu, albo z miarą też łaził

1 polubienie

Oo robię zupełnie tak samo

Mojej siostry syn jak już termometr zobaczy to też wszystkiemu mierzy temp :rofl::rofl:

1 polubienie

U nas jest to samo , i żeby to tylko raz xd

1 polubienie

Wygląda super! Chętnie byśmy przetestowali bo ręczny młoda mega zaakceptowała

1 polubienie

Chyba wszystkie dzieci tak mają :rofl: moja córka poerwsze co "mamo ile ja mam stopni? A potem chodziła i "mamo Aurelka ma tyle i tyle , a ty masz ile?":rofl:

1 polubienie

Dziewczyny, powiedzcie mi która używa tego aspiratora i jakie ma doświadczenia, muszę szybko kupić aspirator - i od razu powiem że bardzo ciężko jest małemu co kolwiek wyciągnąć :pensive:

Też chętnie poczytam opinie , bo póki co w wyprawce nie mam żadnego. I tak się zastanawiam czy kupić taki ręczny, do odkurzacza czy elektryczny.

Tu zostawialysmy opinie;)

2 polubienia

@ewelka8990 wrzuciła link do opinii po testach ale jeszcze tu napiszę porównanie do innych aspiratorow :slight_smile:
Wcześniej używałam aspiratora Haxe bo czytałam pozytywne opinie na grupach na fb i cena mnie skusiła ale totalnie sobie nie radzi- nic praktycznie nie wyciągał i trzeba było się namęczyć żeby opróżnić nosek. Mieliśmy też katarek do odkurzacza i aspirator canpol jest mocniejszy :slight_smile: i nie trzeba męczyć się z odkurzaczem
bateria długo wytrzymuje, ma idealna moc i daje sobie radę z głęboko ukrytymi glutami. Przy lekkich glutkach używam na mocy 3, mocniejszego kataru synek nie miał, ale aspirator na pewno sobie z nim poradzi

3 polubienia

@ewelka8990 Dzięki dziewczyny, zamówiłam :smiling_face_with_three_hearts: Teraz mam nadzieję, że do jutra przyjdzie :rofl::fist:t3:

4 polubienia

Nam też się naprawdę fajnie sprawdza, więc myślę że będziesz zadowolona z zakupu :star_struck:

1 polubienie

A ktoś juz próbował na takich gęstych gilach?

Spróbujemy jutro i dam znać :smiley: Paczuszka już przejęta przez kuriera, więc będzie jutro - udało się :face_holding_back_tears:

1 polubienie

Ja wczoraj wciagalam młodszemu synowi, i się bardzo zdziwiłam ile gęstych gilów wyszło :crazy_face: a tylko kozy chciałam.
Ej a u Was się mówi kozy czy żaby?

U nas mówimy kozuchy :stuck_out_tongue_winking_eye:

1 polubienie

U nas też kozy, żaby pierwsze słyszę :smiley:

Kozy albo baby :sweat_smile:

@Garfilldek daj znać jak Ci się sprawdzi :slight_smile:
Ja już gdzieś wcześniej pisałam że na codzien używam klasycznej Fridy, czyli sama zasysasz :grinning: ale przy mocniejszym katarze pewnie bym się zajechała.

1 polubienie