Ma to swoj urok
u mnie najczesciej atakowana jest szyja
a u meza ucho ![]()
Ale bedziecie mieli fajne fotki na pamiatke
nam sie jeszvze nie udalo tego zlapac
U nas jest tak samo xd
Ja mam 3
ale jeden do mąż kupił dla syna na allegro jako zabawkę, a okazało się że super mierzy, więc wszystkimi sobie sprawdzam temperaturę
syn miał taką fazę, jak wróciłam do domu ze szpitala że chodził i mierzył temperaturę wszystkiemu w domu, albo z miarą też łaził
Oo robię zupełnie tak samo
Mojej siostry syn jak już termometr zobaczy to też wszystkiemu mierzy temp ![]()
![]()
U nas jest to samo , i żeby to tylko raz xd
Wygląda super! Chętnie byśmy przetestowali bo ręczny młoda mega zaakceptowała
Chyba wszystkie dzieci tak mają
moja córka poerwsze co "mamo ile ja mam stopni? A potem chodziła i "mamo Aurelka ma tyle i tyle , a ty masz ile?"![]()
Dziewczyny, powiedzcie mi która używa tego aspiratora i jakie ma doświadczenia, muszę szybko kupić aspirator - i od razu powiem że bardzo ciężko jest małemu co kolwiek wyciągnąć ![]()
Też chętnie poczytam opinie , bo póki co w wyprawce nie mam żadnego. I tak się zastanawiam czy kupić taki ręczny, do odkurzacza czy elektryczny.
Tu zostawialysmy opinie;)
@ewelka8990 wrzuciła link do opinii po testach ale jeszcze tu napiszę porównanie do innych aspiratorow ![]()
Wcześniej używałam aspiratora Haxe bo czytałam pozytywne opinie na grupach na fb i cena mnie skusiła ale totalnie sobie nie radzi- nic praktycznie nie wyciągał i trzeba było się namęczyć żeby opróżnić nosek. Mieliśmy też katarek do odkurzacza i aspirator canpol jest mocniejszy
i nie trzeba męczyć się z odkurzaczem
bateria długo wytrzymuje, ma idealna moc i daje sobie radę z głęboko ukrytymi glutami. Przy lekkich glutkach używam na mocy 3, mocniejszego kataru synek nie miał, ale aspirator na pewno sobie z nim poradzi
@ewelka8990 Dzięki dziewczyny, zamówiłam
Teraz mam nadzieję, że do jutra przyjdzie ![]()
![]()
Nam też się naprawdę fajnie sprawdza, więc myślę że będziesz zadowolona z zakupu ![]()
A ktoś juz próbował na takich gęstych gilach?
Spróbujemy jutro i dam znać
Paczuszka już przejęta przez kuriera, więc będzie jutro - udało się ![]()
Ja wczoraj wciagalam młodszemu synowi, i się bardzo zdziwiłam ile gęstych gilów wyszło
a tylko kozy chciałam.
Ej a u Was się mówi kozy czy żaby?
U nas mówimy kozuchy ![]()
U nas też kozy, żaby pierwsze słyszę ![]()
Kozy albo baby ![]()
@Garfilldek daj znać jak Ci się sprawdzi ![]()
Ja już gdzieś wcześniej pisałam że na codzien używam klasycznej Fridy, czyli sama zasysasz
ale przy mocniejszym katarze pewnie bym się zajechała.