Prosimy testerki, które otrzymały aspirator do nosa Noseo i utradelikatne chusteczki bambusowe o podzielenie się w wątku opiniami o produktach ![]()
No to ja zacznę od chusteczek ![]()
Utwierdziły mnie w przekonaniu, że w prostocie siła. Zwilżam je tylko czystą wodą i to w zupełności wystarcza, bo są miękkie, delikatne i nie podrażniają skóry maluszka. Bardzo podoba mi się też to, że są grubsze i wytrzymałe, więc jedna chusteczka często wystarcza, a nie trzeba zużywać kilku naraz. Zdecydowanie chusteczki zostają z nami na dłużej ![]()
Chusteczki są świetne. Delikatne, u nas zastąpiły zwykłe nawilżające chusteczki- wystarczy woda i nie trzeba martwić się o podrażnienia
starsze dzieci używają ich do noska nie chcą innych ![]()
Aspirator akurat dostaliśmy do testów jak zaczynaliśmy katar- mały, podręczny córka jest bardzo zaciekawiona melodiami i nie zwraca nawet uwagi na to co się dzieje z noskiem
bardzo duży plus za możliwość ustawienia poziomu mocy można idealnie dopasować do potrzeb/gęstości kataru i wymienne końcówki dostosowane do wieku dziecka.Lampka jest bardzo przydatna w nocy włączając światło z pewnością malutka by się wybudziła bardziej ![]()
Chusteczki jak już kilkukrotnie pisałam to mój faworyt. Używam je do makijażu oraz do wycierania buźki małego po kąpieli. Używam tylko ich.
Aspirator super sprawa. Niewielki, poręczny, posiada lampkę która bardzo ułatwia pracę i jej jasność można dostosować do potrzeb oraz melodyjki żeby zająć dziecko podczas odciągania. Dodatkowo jak dla mnie zbiorniczek na glutki jest trochę inny niż wszystkie ale dużo lepszy. Ssie bardzo mocno. Bardzo potrzebny sprzęt przy maluszku do tego cena nie jest wygórowana
Aspirator to strzał w 10 dla kazdej mamy ![]()
Melodyjki super sie sprawdzaja , odwracaja uwage dziecka ktore nie zawsze lubi odciagac noska, lampka bardzo ulatwia odciaganie w nocy
super ze mozna ustawic moc odciagania noska
Chisteczki uzywalismy pierwszy raz i rowniez polecam,
delikatne , mieciutkie Polecam;)
Szybko oczyszcza nosek, jest prosty w obsłudze i łatwo go umyć. A te chusteczki bambusowe są mega delikatne, nie robi się czerwony nosek nawet jak wycieram co chwile
Chusteczki - cudo! funkcję przebierania malucha u mnie sprawuje mój mąż i jest tymi chusteczkami zachwycony. Szkoda tylko, że takie jedno opakowanie to starcza u nas na max 3 dni ![]()
ale cieszę się, że były do testów bo dzięki temu ten produkt zostaje z nami na dłużej i domawialismy ostatnio kolejne 4 opakowania
także u nas idealnie sprawdzają się z ciepłą wodą do czyszczenia syneczka ![]()
Aspirator - wydawało mi się, że to jest większy sprzęt, a tu w rzeczywistości fajny mały i poręczny, który możemy ze sobą zabrać gdziekolwiek
dobrze wyciąga glutki, końcówki są miękkie więc nie podrażniają noska. No i plus za lampkę i melodyjki - zawsze dodatkowy bajer żeby odciągnąć uwagę maluszka 🩷
Syn się śmieje przy odciąganiu katarku i córka też ostatnio zaakceptowała i sama sobie trzyma końcówkę xD Zdjęcie na szybko może kiedyś uda się zrobić ładniejsze ![]()
Jeśli chodzi o aspirator to moce idealnie dopasowane.
Mąż zastanawiał się czy nie będzie gorzej ciągnąć jak katarek odkurzaczem, ale wcale nie!
Jesteśmy zadowoleni i ostatnio codziennie używamy niestety, ale bateria długo trzyma i jeszcze nie ładowaliśmy.
Światło przydaje się w nocy, a muzyka podoba się córce
jedynie co można o może jakieś etui mogłoby być, a w sumie w tej cenie to nie ma co więcej wymagać
bo cena jest super ![]()
Jeśli chodzi o chusteczki to to jest jeszcze większy hit ![]()
Są idealne dla małego noska i do przewijania, ale też będą delikatne dla mamy w połogu.
Sprawdzają się super do demakijażu, a nawet czyszczenia okularów ![]()
Osobiście jestem alergikiem i często mam katar, więc na pewno będę kupować dla siebie, bo nie podrażniają nosa.
Dziękuję za możliwość przetestowania i z czystym sumieniem będę polecać znajomym❤️
A czy ktoś mógłby dać znać jak z czyszczeniem aspiratora ? Czym i jak czyścicie ?
Ja zwykle myję od razu po użyciu gorącą wodą z odrobiną płynu i raz na jakiś czas wyparzam, ale równie dobrze można użyć małej szczoteczki ![]()
Zaczne od czegos co wydaje sie z pozoru błahe, ale dla mnie to informacja , ze firma Canpol Babies dba o szczegoly . Bardzo kupuje mnie fakt dolaczenia szczoteczki do czyszczenia i pęsety do aspiratora . Naprawde cos co z pozoru wydaje sie błahe w pozniejszym etapie okazuje sie na wage zlota !
Sam aspirator to cudo , nie mylilam sie od poczaku , melodyjki “robią robote” szczegolnie , ze mozna regulowac ich głośnośc , oczywoscie spełniają swoja najwazniejsza funkcje , czyli odwracaja uwage maluszka od buczenia , ktore i tak jest naprawde komfortowe . Muzyczka jest bardzo przyjemna , i jest naprawde spory wybor repertuaru
ogromny plus za latwosc czyszczenia !
Funkcja lampki tez super odwraca uwage i akurat moja mala bardzo ciekawi . To , ze mozna regulowac moc swiatla rowniez jest swietne .
Jesli chodzi o samo odciaganie glutkow , to 9 poziomow idealnie radzi sobie od delikatnej wodnistej wydzuelinki az po porzadne glutki . Ponadto obsluga jest bardzo intuicyjna . I co najważniejsze jest to wersja przenosna
nie trzeba ciagnac kabli
potestowalismy juz dluzszy czas i bateria spisuje sie znakomicie ![]()
Chusteczki to odkrycie roku , serio . Zawsze byl problem z wycieraniem buzi przy rozszerzaniu diety . Chusteczki go rozwiazaly . Mala akceptuje tylko je , zadne nawilzane nie maja podjazdu . Przyznam sie szczerze , ze sa tak milusie i delikatne , ze nie uzywamy ich tylko przy malej
przy katarze nigdy nie udalo mi sie zachowac skory w tak dobrej kondycji … zawsze od czestego wycierania , konczylo sie to podrażnieniami i od kiedy w naszym domu zagoscily chusteczki bambusowe tak koniec z czerwonym nosem . Idzie juz u nas 4 opakowanie i zaraz przy zamowieniu dokupuje nastepne ![]()
![]()
Aspirator do nosa Noseo jest po prostu idealny. Mały i poręczny, ładnie prezentuje się na komodzie. Świetnie działa i racji sobie nawet z upartymi glutkami. Bardzo podoba mi się, że można włączyć samą muzyczkę bo samą lampkę. Delikatna muzyka, działa uspokajająco i maluch nie boi się aspiratora. Łatwy w utrzymaniu czystości. Długo trzyma bateria. Na razie ladowalam tylko raz na początku. Przez ten miesiąc nie znalazłam żadnych wad.
Chusteczki bambusowe są delikatne, chłonne. Mają wszelakie zastosowania. Teraz głównie trzymam jej na macie, i wycieram nadmiary śliny. Dzięki czemu syn nie ma żadnych podrażnień na buzi.
Zacznę od chusteczek- są świetne, miałam wątpliwości czy nie będą zostawiać farfocli czy się rwać i jestem pozytywnie zaskoczona
z chusteczek korzysta cała rodzina, nawet psy przy czyszczeniu i osuszaniu fałdek przy pyszczku (do tej pory nie używałam lepszego produktu do ich pielęgnacji). Świetnie się sprawdzają przy katarze, bo nie podrażniają nosa. Bardzo wygodnie się z nich korzysta i są bardzo wydajne. Najważniejsze że podczas pielęgnacji maluszka bez problemu chusteczka się wyciąga z pudełka- a wtedy wygoda i czas jest na wagę złota.
Aspirator jest świetny, chociaż korzystaliśmy tylko przy delikatnym katarze i przy oczyszczaniu noska raz na jakiś czas. Mam nadzieję że na testy konkretniejszego kataru będziemy musieli sporo poczekać, ale coś czuję że aspirator da sobie z nim świetnie radę.
A co do reakcji synka to tu akurat problemu nie ma, synek jest mega ciekawy co robię i jak tylko przykładam aspirator do noska to zaczyna się śmiać
Jest zaciekawiony tym co robię więc melodyjek nie włączałam bo wiem że będą go rozpraszać. Test melodyjek był wcześniej i podobały mu sie
aspirator jest mega poręczny i wygodnie się go używa i czyści. Ten aspirator jest idealny i w końcu mam to czego potrzebowałam ![]()
Jedynym minusem jest opakowanie - mogłoby być troszkę większe, bo ciężko jest włożyć aspirator i wszystkie jego elementy do pudełka.