Prosimy testerki, które otrzymały bidony, naczynia i zabawki BabiesBoo o podzielenie się w wątku opiniami o produktach.
Napiszę póki co o pozytywce pandzie - muzyczka głośna , nie ma regulacji głośności- jak dla mnie to do wózka na zewnątrz gdzie jeżdżą auta , na zewnątrz jest głośniej jak w domu wiec maluszek może tam słuchać tych melodyjek badz też poznym popołudniem wtedy będa mu sie mienić barwy w pozytywce ![]()
do zasypiania zdecydowanie za głośne jak dla mnie , tez wg mnie za szybko same melodyjki się zmieniają ![]()
Podoba mi się to że nóżki można ciągnąć , łatwo je złapać ![]()
Tak samo łapki mozna super łapać ![]()
Świetny pomysł z zapięciem zabawki, ciekawie sie otwiera i zamyka to czerwone kółeczko, zawieszka ![]()
Zabaweczki prześliczne. Szkoda że w pandzie nie da się włączyć samej lampki. Leniwiec jest piękny, milutki i do tego z projektorem gwiazdek. Mój dwulatek z nim śpi a jak wstanie rano i mnie nie ma to słucha sobie melodyjek bo sam umie włączyć. Także leniwiec nie tylko dla maluszka. Teraz gdy robi się już ciemno jak dziecko idzie spać to idealna lampeczka usypiająca dziecko. Naczynia jak każde od Canpol idealnie zrobione, wygodne i przemyślane. Kubek spełnia się w 100% w sam raz dla małych rączek do nauki picia lub dla starszego dziecka jest tez bardzo wygodny. Bidony są wąskie co jest zaletą bo dziecko może sobie je trzymać samo i obciążona słomka bardzo wygodna. Leniwiec wygląda jak projektor
U nas miś z projektorem śpi ze starszakiem bo zapytał czy jeden jest dla niego , mniejszy misiek pojechał z nami dzisiaj na spacer wózkiem i zdał egzamin bo maluszek zasnął i spał bardzo długo ![]()
Miseczki i talerzyki wygladają przecudnie
Moj prawie dwulatek powiedzial “łał” jak dostal dzisiaj na jnich posilki
zadwolony. Wyglądają na solidne- ale to zapewne nie raz jeszcze sprawdzimy.
Bidon z obciążona slomka z uchwytami juz w użytku- Maly bardzo lubi te bidony. Są funkcjonalne i trwale. I kolejny z pięknym nadrukiem
pzoostale bedziemy testowac od wrzesnia jak Synek wroci do zlobka.
Bidony mają cudowne wzory cała kolekcja babiesboo jest przeurocza
. Projektor i miś czekają na naszego trzeciego maluszka ale są cudowne piękna muzyczka napewno ukoi bobasa do snu , do tego cudowne kolory i przyjemny materiał idealne od pierwszych dni . Zestaw naczynie przeslodki !
Bidon jest naprawdę super, dobrze leży w małych rączkach, nie przecieka i łatwo go myć. Naczynia są solidne, mają piękny kolor i przyciągają uwagę dziecka. Zabawki są świetnie. Córka je uwielbia i naprawdę widać, że sprawiają jej frajdę ![]()
Ja jestem bardzo zadowolona z bidonu. Mój syn wcześniej korzystał z Bboxa z obcięta słomka, więc trochę musiał się namęczyć, żeby napić się pierwszym razem, ale super że wgl nie wycieka. I bardzo mi się podoba ten ogranicznik, bo jak się kończy woda i syn przekręca bidon do góry nogami to super że ogranicznik spada i woda dalej leci.
Ten leniwiec to hit, pięknie świeca te gwiazdy.
Naczynka również nam się podobają, od razu syn chętniej siada do jedzenia.
Pandę przetestujemy za jakiś czas ![]()
Małej Wiki zabawki bardzo przypadły do gustu
leniwiec pozytywka bardzo fajny, mała słucha sobie melodyjek i ogląda gwiazdki przed spaniem, dzięki czemu wycisza się gdy my przygotowujemy jej mleko i ogarniamy pokoik do snu, fajnie że można włączyć same melodyjki lub gwiazdki i że jest regulacja głośności, jeśli chodzi o pandę to jest ona idealna do wózka czy nosidełka do auta, jedyny jej minus że nie da się włączyć samego światełka i ustawić tylko jednego dźwięku np. szumu czy melodii (a nie że gra pokolei wszystkie dźwięki).
Naczynia z Canpol bardzo pożądne, super że nadają się do zmywarki i kuchenki mikrofalowej, na razie testujemy miseczki i talerzyki, ale już za chwilę w użyciu będą kubeczki i bidon 1. Małej i nam bardzo podoba się design ![]()
Talerzyki i miseczki są na pierwszy rzut oka po prostu śliczne. Bardzo podoba mi się ich kolorystyka. Jeżeli chodzi o głębokość i wielkość to uważam , że jest odpowiednia do podania posiłku dziecku.
Bidony oczywiście też mają śliczne nadruki. Są mile dla oka. Wagą odpowiednią aby dziecko mogło je utrzymać. Zamknięcie na plus - łatwo otworzyć , a jednocześnie gwarantują że nic się nie wylewa. Obciążenie słomki jest bardzo fajnym patentem , ponieważ maluch zawsze będzie mógł się napić.
Miś leniwiec to mistrzostwo. Melodyjki są w odpowiedniej głośności co jest bardzie ważne. Ogromny plus za to , że jest kilka do wyboru. W tym szumy , które dzieci kochają. Możliwość ustawienia projektora to świetny pomysł. Kolorki są ładne , gwiazdki wyraźnie widać na ścianie czy suficie. Najważniejsze jest to , że zabaweczka tworzy idealną całość w połączeniu wszystkich swoich funkcji. Sam wygląd leniwca jest przeuroczy. Misiu ślicznie się prezentuje i zachęca do tego żeby go przytulić.
Zabawka panda również przypadła mi do gustu. Uważam , że głośność jest bardzo dobrze dobrana. Dźwięki słychać wyraźnie , są przyjemne dla ucha. Plusem zabawki jest to , że można ją zawiesić np. na pałąku wózka. Mamy pewność , że się nie zgubi i będzie towarzyszyła dziecku w każdej podróży
Córka zachwycona Leniwcem, baaa juz nawet powie Leniwiec ![]()
![]()
![]()
Melodyjki sa spokojne , gdzie ja nawet zdążę szybciej zasnąć , można w nim regulować głośność.
Jest leciutki, co mnie zaskoczyło , a wydaje się masywny ![]()
Naczynia testowane prawie 2 miesiące. Są super. Nic sie z nimi nie dziejee. Zaliczyły kilka upadków i dalej są cale
Kolorystyka bardzo ładna. Wielkość- dla Naszego dwulatka idealna.
Bidony użytkowane w domu i żłobku. Jak zawsze piekne wzory
Zdecydowanie są wytrzymałe! Nie wycieka woda.
Panda - bardzo ladna. Łatwo ją właczyć. Melodie przyjemne dla ucha. Wg mnie ciut za glośna. No i szkoda że nie można ustawić np. Tylko szumu bez światelka. Lub odwrotonie. Na dzień do zabawy super.
Leniwiec czeka na drugiego bobasa w domu.