Pamiątki ciążowe

Ciąża to idealny moment na zebranie wyjątkowych pamiątek, które jeszcze przez wiele lat będą cieszyć nasze oko, przypominając niezwykłe chwile oczekiwania na cud narodzin. Jak najlepiej zachować wspomnienia? Oto kilka moich propozycji. 

fotografie są najlepsze :slight_smile:

Wg mnie najlepsze są sesje zdjęciowe oraz zdjęcia USG. To one najwięcej nam dają w przyszłości kiedy będziemy mogły usiąść w fotelu i przywołać wspomnienia,

u nas też fotografie są najlepszą pamiątką :slight_smile:

ja trzymam zdjęcia usg na pamiątkę

Zdjecia usg wklejone do albumu na pamiątkę :slight_smile:

Ja sobie co jakiś czas robię zdjęcie mojego rosnącego brzuszka i podpisuje każdy odpowiednim tygodniem ciąży i oczywiście zdjęcia usg… Najlepsze pamiątki <3

nie rozumiem tego gipsowego brzuszka- po co to komu? co później z tym się robi?

Gipsowy brzuszek chyba wiesza sie pozniej na scianie w formie ozdoby… jakos nie przemawia do mnie ten pomysł :slight_smile:

hmmm… brzuszek gipsowy ?! Po co komu ? Jak urodzę to i tak mam kogoś najwspanialszego:)
Zdjęcia Usg to coś pięknego :smiley:

oczywiscie zbieram zdj z usg naszego malenstwa :slight_smile:

Jak dla mnie fajną pamiątką z okresu ciąży są zdjęcia usg i gdy Dzieciątko przyjdzie na świat będzie komu robić zdjęcia i to będzie wspaniała pamiątka. Gipsowy brzuszek jakoś nie przemawia do mnie.

zdj. z usg jak najbardziej to pamiątka dla rodziców jak z czasem samego dziecka ! :wink:

hmmm gipsowy odlew na ścianie :slight_smile: no nie wiem czy zakwalifikować jako nowoczesną ozdobę,wielce osobista czy poprostu kit :slight_smile:

Najlepszą jak dla mnie pamiątka z okresu ciąży są zdjęcia zarówno rosnącego brzuszka jak i robione USG. Zostawię sobie również kartę ciąży.

Ja mam swoje ulubione zdjęcie USG

Ja tez mam usg i to co moje dziecko miało?

jak urodzilam pierwsze dziecko to zdj z usg oprawilam w ramke

ja mam zdjęcia usg i karty ciązy, sesji nie mialam, ale mąż mi robił zdjęcia brzucha

ja mam zdjęcia z usg :slight_smile: i płyty z badan :slight_smile: