Pianka neoprenowa dla dzieci

Nie tu dodalam wątek eh nie można cofnąć miało być w innej kategorii sorki

Dziewczyny wyjezdzamy z synkiem w maju na urlop w góry hotel jest z basenem ale nie ma w nim basenu dla dzieci czyli temperatura wody na pewno będzie niższa czy uważacie że pianka neoprenowa w takiej sytuacji się sprawdzi żeby nie przeziębić małego ? Jakie polecacie pianki ? 

hehe zdarza się ;) ale może ktoś w temacie, spojrzy tutaj i coś ci jednak poradzi ;)

Nati też tak raz dałam zamiast do diet dałam do ciąży :D  

nati warto udac sie do sklepu dla plywakow, nie dechatlonu, i podpytac eksperta.

taka pianka musi byc dobrana pod dziecko aby nie krepowala ruchow.

warto tez nie przeplacac za nia, bo to wydatek na kilka miesiecy

Anoosk dokładnie widząc ceny w internecie jestem trochę przerażona wydać 150 zł np a nie będzie dobra eh no nie wiem co robić z tym pujsciem do sklepu swietny pomysł może się skusze chodź teraz unikamy z małym wyjść do sklepu przy tej liczbie zachorowań

nati moze cos w szmateksie znajdziesz, u nas tego sporo było...

mysle ze lepiej kupic nowa bo jak wiemy kazda pianka niestety sie rozciaga pod wpływem chodzenia uzywania,kazdy ma inna budowe i taka uzywana moze w niektórych miejscach byc bardziej naciągnieta i juz pózniej nie b edzie spełniac swoich własciwosci...tak samo zalecaja nie brac wiekszej gdyz wtedy nie chroni przed utratą ciepła jak powinna.I tez wazne jest jaki to materiał jedne sa grubsze z meszkiem od wewn. strony dla zmarzluchów lub cieńsze...ja rozgladajac sie niedawno natrafiłam na taka i calkiem obiecujaco sie prezentuje-podsyłam link dla chłopca 

https://activebabyshop.pl/pl/p/Neoprenowa-pianka-do-plywania-dla-dzieci-UV-Combie-morski-swiat/1334

Ja też często takie stroje widzę na szateksach 

Dziś właśnie byłam ale niestety same duże eh. 

Doniwe wygląda obiecująco jeżeli nic nie znajdę taniej to kupie ale szkoda mi trochę tyle kasy bo na lato do wody będę mu ubierać ale zwykle nie z pianką 

moze jeszcze nie sezon i dlatego nie ma ?

Nati u mnie właśnie wisiały czasami jeszcze z metkami, zastanawiałam się czy brać, ale oczywiście nie wzięłam.;P 

Mamaem to musisz mieć fajne szmateksy jak są tam tak rzeczy 

U nas jak z metka cos wisi to cena jak w sklepie ;)

MamaEm wow brała bym takie rzeczy są drogie a fajne i przydatne

Hmmm... A nie boicie się kupować takich rzeczy w szmateksie? W sensie pod tą piankę się coś zakłada? Czy to tak bezposrednio do ciała przylega? Bo ja np. bielizny czy strojów kąpielowych bym w szmateksie nie kupiła jednak. 

Madzia ja rozniez mam takienzdanie ale jak sa taiie na pampersa? Bo to jednak dla malych dzieciaxzkow to chyba i tak wejscie z pieluszka?

Czemu się bać papers na pupę przecież się zakłada a wyprać i tak trzeba w wysokiej temperaturze przed użyciem 

Ja zawsze piorę w dużej temperaturze, a jak jest z metką, to nie było noszone... zresztą w sklepie to też nie wiemy jaką drogę przemierzy zaczym trafi na półkę, większość rzeczy są z bangladeszu... czasem kontener też potrafi wpaść do wody;/

nati no faktycznie kasa duza ale jak nie znajdziejsz tanszego to cos musisz wziać

Madzia bielizny stroi tez bym nie kupiła,zreszta ja juz nie byłam w szmateksie dobrych pare lat....choc jakbym widziała cos z metka to pewnie bym kupiła,

Ja pracowałam w takim szmateksie bardziej exkluzywnym jak moge nazwać,przychodziły rewelacyjne rzeczy,zadbane,nawet calvin clain i te inne znane marki a ceny były przystepne góra do 50 zł