Pielęgnacja włosów

Moja urodziła się rudasek, a im więcej tych włosków to są ciemniejsze, więc myślę, że właśnie im będzie większa to włoski sciemnieją jej...;p

Mamar mój ma bardzo długie włosy niedługo będę musiała mu grzywkę obciąć bo na oczy będzie mu wchodzić

U nas urodziła się z ładnymi włosami, ale później jej zaczęły wypadać.

Mamaem pewnie tak będzie. Koleżanko córeczka jak się urodziła też miała rudy kolor. Teraz ma trzy latka i blondynka.

U nas kolor włosów się nie zmienił jak była ciemna tak jest 

Mazia ciekawe właśnie w którą stronę to pójdzie..:D

Może nawet po latach podobno się zmienić  

Małej włosy od słońca jaśnieją strasznie był moment że wpadały w rudy ale teraz stu procentowy blondzik 

ja jestem blondynką i latem też mi jaśnieją włosy, a dodatkowo piegi mi wyskakują

Mi grzywka jaśniała od słońca 

Ja za dzieciaczka dość długo byłam blondynką później włosy zaczęły mi ciemnieć i teraz już całe życie mam ciemne sen urodził się z ciemnymi A właśnie mu jaśnieją już nie ma takich czarnych jak na początku tylko taki powiedziałabym ciemny blond ciekawe jakie będzie miał docelowo w dorosłości ale myślę że coś na podobę tego odcienia który ma teraz

ten kolor włosów właśnie się zmienia. Mąż był blondynem do 7 roku potem szatym i to ciemny :) także IMamaem jeszcze może będzie taki kolor włosów jak Wasz :) choć mi się bardzo podobają rude odcienie u dzieci. Takie długie, rude włosy dla mnie są mega :) niektóre dziewczyny po prostu wspaniale wyglądają w tym kolorze 

u mnie młodsza urodziła sie z czarną czupryną teraz ma niespełna pół roku i ciemny blond;) a tak sie cieszyłam ze chociaz ona bedzie miała mój kolor włosów;) druga bedzie cały tatuś;)

Mazia my też móiwmy że mogły by jej zostać takie, tym bardziej, że jeszcze zaczynają jej się kręcić:D

Moja córeczka to na razie ma ciemny blond ale ma tak mało włosków, że wygląda jakby była blondynka jasną

Mamaem ooo to pięknie ! właśnie takie rude, kręcone są super ! mi sie podobają takie dziewczyny co buzię mają też idealną pod ten odcień z pieguskami i w ogóle :) jeju uroczo wyglądają, ale takie bardzo blade osoby już nieciekawie mi wyglądają z takim mocnym odcieniem 

Moja ma blond kręcone włosy. Czasem ciężko je ujarzmic hehe

Z kręconymi pewnie więcej zabawy jest żeby to jakoś wyglądało chociaż niektórym fajnie naturalnie same się włosy układają 

U nas w rodzinie nikt nie ma kręconych włosów 

Mazia no dokładnie:D ona ma raczej jasną karnację, więć myslę, że piegi będą na pewno:D