Używacie jakieś fajne pieluszki do wody . Moje dziecko jest takie szczuplutkie że pieluszki mu się zsuwają , muszę zakładać kostium na pieluszkę żeby miało to ręce i nogi . Kiedyś kupiłam w biedronce z dady i były rozmiar S i faktycznie były malusie . Teraz już nie widziałam ich dawno
Zobacz na stronie online biedronki. Tam też można kupić rzeczy z dady
U nas najlepiej sprawdziły się pieluszki do wody z Huggies Little Swimmers są bardziej dopasowane niż inne i dobrze trzymają się na szczupłej sylwetce. Dada S też były super, ale już dawno ich nie widziałam. Czasem ratuję się neoprenowym majteczkami na pieluszkę.
Nie wiedziałam że są z huggies a bardzo lubię tą markę
Ja rowniez polecam pieluszki z Huggies
Generalnie to mogą to być zwykłe pieluchomajtki. Ich przeznaczenie jest takie samo, mają po prostu zatrzymać kupę w pampersie.
Nie ma sensu przepłacać za te specjalne do wody, bo praktycznie niczym się nie różnią
W Rossmannie kupowałam
I bardzo fajnie czytac , że sa mamy które kupuja specjalne pieluchy do wody a nie zakładają zwykych pampersów gdzie dziecko ledwo idzie bo juz ma tyle wchłoniętej wody ;(
Ja kupiłam w Rossmanie i nam bardzo podpasowaly.
Też nie rozumiem osob ktore zakladaja zwykle pampersy
Ja widzialam gdzies na insta że babki odrywaly warstwe chlonną ze zwykłych pampersów, nie wiem czy to się sprawdza ale może warto spróbować. Starszy syn jak był mały to też był dość szczupły i kupowaliśmy z rossmanna
Próbowałam ale za dobrze to nie wyszło
tez bardzo polecam markę huggies
raz synkiem spontanicznie na spacerze weszliśmy do wody nad jeziorkiem , chyl w zwykłym pampersie momentalnie zrobil się ciężki tak ze nie wyobrażam sobie aby dłużej w nim był
To dobrze wiedzieć .
te z rossmana są swietne polecanko
W zwykłym się nie da on chłonie wodę jak gąbkę
U nas też sprawdziły się te z Rossmanna.
Mieliśmy podobną sytuację pierwszy i ostatni raz
Właśnie ta gumka jest za szeroka i się zsuwa z pupy w wodzie