Pierwsza wizyta ciążowa usg w 6 tygodniu ciąży potwierdzenie

Witam. Ostatnią miesiączkę miałam 24.10. Według aplikacji i moich obliczeń jestem w 5 tygodniu ciąży. Potwierdzona ciąża betą, która rośnie prawidłowo.

7.12 mam pierwsza wizyte u ginekologa będzie to 6 tydzień + 2 dni

Myślicie, że będzie już widać serduszko ?

Nie ma reguły ale jest szansa ;) u mnie chyba w 7 było widać a wcześniej tylko sam pęcherzyk i ciałko żółto (czy coś:D) 

U mnie pęcherzyk był widoczny w 4tygodniu, ginekolog kazała przyjść na wizytę w 7tygodniu żeby było serduszko. Ale to różnie jest. Czasem już w 6 tygodniu widać;)

Tak, z tym jest różnie ale jest taka ewentualność.  :)

Bardzo możliwe że tak 

Powinno być widać :)

W obu ciazach bylam wczesnie na wozytach;) w pierwszej po 5 tc niespelna 6 bylo slychac bicie serduszka;) w drugiej bylam wczesnie 4.5 tc bylo widac fasolke ale serduszko kilka dni pózniej kiedy ponownie trafilam do gabinetu

Powinno być widać ale raczej pewność miałabyś idąc do lekarza w 7tyg ciąży ;)

Myślę, że tak aczkolwiek sto procent pewności byłoby w 7-8 tygodniu :)

Z synkiem byłam na USG w 5 tygodniu  była fasolka, a z córeczką w 8 tygodniu i było serduszko <3

Daj znac jak po wizycie ;) przekonamy sie jak bedzie u ciebie;)

Koniecznie po wizycie daj znac co i jak :)

Dokladnie, czekamy na relację :)

Dokładnie! Czekamy na informacje co i jak.

Ja byłam w 7 tc i już wszystko było 🙂

❤️

Daj znać;)

Raczej powinno być widać. U mnie w 5 była fasolka ale.wiadomo że najlepiej jak już widać że serduszko bije to już jest pewność jakaś 

u mnie tak pieknie to moja lekarz stwierdzila na poczatku , chyba w 3 tygodniu ze narazie widac tylko dusze :)

w 7 tygodniu juz powinno być ładnie widoczne serduszko :) ja szłam do ginekologa chyba właśnie w tym momencie jakoś i już serce było widoczne, ale lekarz nie był pewien czy ciąża jest dobrze umiejscowiona. Poszłam do innego lekarza za tydzień i on juz nie widział takich problemów 

Piękne chwilę kiedy pierwszy raz można zobaczyć dzidziusia na usg ;) I usłyszeć bicie serca ;)

to jest mega wzruszające i ja Wam powiem, że za każdym razem sie wzruszam choć byłam pewna, że teraz to będzie dla mnie już taki totalny luz bo to moja 4 ciąża, ale wzruszyłam się tak samo jak za pierwszym razem, a nawet nie wiem czy nie bardziej