Pisanie na forum

Niee, ja też nie byłam i nie lubię takich filmów o czyimś życiu , takim na pokaz … @Mamusia22 dzięki za polecenie, bo właśnie o nim myślałam i się zastanawiałam

Również nie byłam i nie interesują mnie tego typu filmy

Ale pewnie niedługo będzie na netflixie, tak jak Sanach było szybko

Widziałam też wiele kontrowersyjnych komentarzy.
Ale też jestem zdania, że to ważna tematyka jednak, a czasem jak ktoś nie “ujrzy na własne oczy” tu na szczęście reżyserowanej rzeczywistości to nie zdaje sobie sprawy z rangi takich problemów, które mogą być tuż obok nas…

Myślę , że niedługo będzie też na Netflixie a do kina dodadzą świąteczne filmy :slight_smile:

Im większym echem odbija się film tym więcej ma opinii - nie tylko tych dobry ale również złych czy kontrowersyjnych. Ja już dawno nie widziałam w moim mieście tak zapełnionego kina i braku biletów oraz takiej ciszy w trakcie seansu
@Magdallenka0897 bardzo możliwe że będzie i nawet sama na to czekam żeby obejrzeć jeszcze raz bo zawsze za drugim razem wyłapuje się większe szczegóły w filmie

1 polubienie

No i jestem ciekawa , jakie jeszcze filmy wypuszczą na święta, czy iść na to co jest teraz czy czekać na coś lepszego .

Jeśli chodzi o dostępność maskotek w biedronce znalazłam taka informację :crazy_face::blush::blush:

1 polubienie

My niestety nie mamy możliwości, żeby ktoś się synem zajął, więc nie możemy wyjść do kina. Ale jestem bardzo ciekawa tego filmu i z niecierpliwością czekam aż pojawi się na Netflixie!

Moim tez jeszcze nikt sie nie chce zająć bo malutki jest wiec został z mężem a ja poszłam na film z siostrą :grinning: to było moje pierwsze poważne wychodne od porodu poza wyjściem do sklepu lub paczkomatu :joy:

5 polubień

Oooo no to takie wyjścia pamięta się najbardziej! :sweat_smile: Moje pierwsze wyjście z domu to był krótki spacer do apteki, a pierwsze poważne wyjście to było z koleżanką do kawiarni :blush:

1 polubienie

@Mamusia22 a mialam pytac czy coś polecicie w kinie. Dostalam 2 vouchery i pewnie jak teraz nie wykorzytamy to juz wcale.:slight_smile: a jeszcze jestem na silach… Babcia jak poprosimy to moze przyjedzie do Mlodego w ktorys z kolejnych weekendów :slight_smile:

To nie ma na co czekać tylko lecieć póki masz siłę :muscle: :grin:

Ooo, ale dobrze że chociaż znaleźli jakiś sposób na to

1 polubienie

Zawsze to jakieś rozwiązanie , jednak myślę że dla niektórych dzieci może to być wielkie rozczarowanie

1 polubienie

Najpierw opieke do Synka musimy zorganizowac :slight_smile:
Mam urodziny niedlugo więc liczę że się uda :slight_smile:

Mam tak samo. Jakoś średnio mnie Interesuje ich historia życia. To nie dla mnie, wolę coś innego

Bardzo polecają ten ,dom dobry, ale zależy co lubią oglądać

1 polubienie

No wlasnie i slub za 2 mln :scream: widzialam u wojewodzkiego

Też widziałam , bardzo bym chciała go obejrzeć . Tylko teraz z małą pozostało mi czekać aż pojawi się w tv , ale to za pewne w przyszłym roku dopiero :relieved: