Lepiej nie ryzykować , zdrowia nam te napoje nie rozdadzą , a potem stres całą ciążę czy może jednak to nie zaszkodziło naszemu maluszkowi
No dokładnie, wiecie ja byłam przekonana że jak mówię mu że jestem w ciąży i potrzebuje wiedzieć czy 0 na pewno to oni się upewnia na 100, tutaj pan się trochę przestraszył i jednak sam upewnił ale no wiadomo, nie wiemy czy na pewno ktoś to zrobi
Dokładnie , nieraz może się liczyć tylko zysk ludzie są różni , nie warto ryzykować w tym czasie . ![]()
Cytat[quote=“Nadzianii, post:1393, topic:47081, full:true”]
Ok jest was dużo i nie chciałam abyście mnie źle zrozumiały . A bynajmniej ja też trochę zrozumiałam o co chodzi . Głównie chodziło mi o to że nie pamiętam potem co komu mam odpisać ale @Karcia juz objaśniła i teraz wiem jak to robicie
[/quote]
ale tez zawszs mozesz kogos oznaczyc typu @Nadzianii napisac co myślisz, tak jak pokazala @Karcia dac wstecz doczytac a nawet jak nie wyjdzie zawsze możesz edytowac post i odpowiedziec dwóm osobom kolejnym np. zawsze to mniejszy robi zamęt i z czasem sama zobaczysz
nikt tu nie naskakuje jak juz to zwracają uwage i serio delikatnie. kazda z nas moze miec swoje emocje czy cos ale tak przyjaznego grona kobiet juz nie nazywajac “forum” to jeszczd nie spotkalam
Super to wytłumaczyliście ! Teraz już nikt napewno nie będzie miał problemu
Jak narazie widzę że nowe dziewczyny piszą post pod postem…i zaraz znowu będzie zamieszanie trzeba chyba będzie pod kazdym tematem pisać te posty każdemu od początku, każdej nowej osobie znów .
Tyle sie dzieje ze teraz weszlam i 30 nowych odpowiedzi ![]()
![]()
![]()
Ja już nie ogarniam za bardzo forum. Za dużo tego wszystkiego. Odpisuje tylko w zasadzie na jedne i te samy tematy, starych nawet nie czytam bo nie mam czasu ale fakt że post pod postem jest odpisywanie
No to i tak dobrze, ja weszłam to pod jednym wątkiem było 100 ![]()
![]()
@Karcia często pod jakimś postem na dole jest ten sam temat w kilku wątkach
i nie pamiętam czy to już pisałam czy nie ![]()
Tez tak mam czasami że wejdę i wydaje mi się że coś podobnego już odpisywałam przed chwilą i się zastanawiam czy to coś ze mną jest nie tak czy o co chodzi ![]()
![]()
![]()
Ja widzę, że większość mam ma czas odpisywać wieczorem/ w nocy, a ja w sumie korzystam z forum w dzień, kiedy mały ma drzemki i po nocy mam sporo wiadomości do nadrobienia ![]()
Ale fajnie, przynajmniej widać, że forum żyje ![]()
Ja zagladam w sumie co jakis czas , ale to prawda wieczorem jak dzieci usna mam najwięcej czasu ale po calym dniu ciezko czasami nadrobic ![]()
![]()
Mi też ciężko nadrobić to wszystko, ale fajnie że się dzieje i są nowe osoby
To prawda, ja też staram się w ciągu dnia zaglądać ale najłatwiej jest mi wieczorem jak już po usypianiu, kąpieli mam chwilę dla siebie, ale później właśnie jak mówisz, jest tyle do nadrobienia że nie mogę się wyrobić z czytaniem i odpowedzeniem na to gdzie mogę coś pomóc czy akurat mam zdanie żeby się wypowiedzieć ![]()
Macie rację jakiś szał tu
ja nie wyrabiam z czytaniem a udzielam się sporadycznie bo już się gubię ![]()
![]()
Ja nie pisze w kazdym watku , uwazam , ze to bez sensu . Jesli nie znam jakiegos tematu to jaki sens ma pisanie "nie wiem , chodz sie domyslam " albo " no dokladnie , masz racje "
staram sie pomagac tam gdzie mam cos do powiedzenia . Przy rozpoczeciu kazdego miesiaca zauwazylam , ze jest “ekscytacja” nowe dziewczyny wchodza i wyciagaja stare watki wlansnie pisząc "tez tak mialam " , “masz racje” albo odpowiadaja na pytanie , ktore sa juz nie aktualne , dopiero pozniej jak juz sie wdrążą to jest spokojniej i czytelniej . Mi akurat podoba sie ta ekscytacja/zamiszanie gdy odpowiedzi są rzeczowe i konkretne . Bo tak jak dziewczyny pisza , redakcja nagradza za pomocne , ciekawe , wartosciowe wpisy a nie za sama ich ilosc .
A fajnie jest poznac opinie lub historie nowych osob . I zapraszam do dzielenia sie swoimi historiami w watku #pozytywne historie porodowe
![]()
Zawsze milo poczytac i wesprzec dziewczyny , ktore jeszcze maja ten temat przed sobą i odczarowac porody
Ja też nie pisze tam gdzie nie umiem pomóc, bo co mam się wypowiedzieć jak się nie znam
tylko wypowiadam się tam, gdzie rzeczywiście mam jakieś doświadczenie czy wiedzę i mogę się nią podzielić
a przecież właśnie nie chodzi o to żeby czytać właśnie takie zdawkowe “masz rację” itd, tylko właśnie rzeczowe wypowiedzi które mogą coś wnieść i pomóc osobie która zadała pytanie i tym które ten wątek akurat czytają ![]()
A co to znaczy post pod postem ? Jestem nowa i nie wiem o co chodzi ?
No widzę właśnie, że sporo osób doszło w Grudniu, i fajnie dzieje się ![]()
@Mamii @ewelka8990 ja też najwięcej czasu mam wieczorem ![]()
@Maja.zielonka żeby nie odpisywać pos pod postem, tylko oznaczać kogoś tak jak ja to właśnie zrobiłam, bo potem się robi spam ale Ty widzę , że chyba tego nie robisz , ale może się mylę nie wiem bo nie było mnie tu dwa dni.
Ooo to mnie najbardziej denerwują komentarze “nie wiem, ja tak nie miałam”
Bo taki komentarz tak naprawdę niewiele wnosi i robi się niepotrzebny spam. Tych komentarzy “masz rację, no dokładnie” mam wrażenie, że już ostatnio nie ma. Albo jakoś na nie nie trafiam.
Słusznie, że angażujesz się tylko w wybrane wątki, bo jest ich tyle na forum, że to jest niemożliwe, żeby być zaangażowanym w każdy. Dlatego najlepiej skupić się na tych, których tematyka Cię interesuje.
Piszę “Cię” ale oczywiście komentarz dotyczy wszystkich ogółem ![]()
![]()