Pom贸偶 nam w szybkim wykryciu nietrzymania moczu :)

Uzupe艂niona;)

馃尭Odkryj tajemnice zdrowia kobiet! Do艂膮cz do badania naukowego dotycz膮cego innowacyjnego narz臋dzia diagnostycznego dna miednicy! 馃尭 

DROGIE MAMY ! 

Jestem fizjoterapeutk膮 i wyk艂adowc膮 Uniwersytetu Jagiello艅skiego Collegium Medicum, razem we wsp贸艂pracy z Uniwersytetem w Kadyksie w Hiszpanii i Uniwersytetem Opolskim prowadzimy mi臋dzynarodowe badanie dotycz膮ce wprowadzenia nowych ankiet diagnozuj膮cych zaburzenia dna miednicy (nietrzymanie moczu, stolca, zaburzenia seksualne).  

Badanie polega na wype艂nienie kilku ankiet, a nast臋pnie po oko艂o tygodniu ponownego wype艂nienia, jedynie cz臋艣ci z nich, kt贸re zostan膮 przes艂ane w kolejnej wiadomo艣ci (ale tylko wtedy kiedy wype艂ni si臋 pierwsz膮 cz臋艣膰 馃檪). 

Ankiety s膮 wype艂niane przez formularz google, ca艂o艣膰 zajmuje ok. 10-15 min, a pozwoli na jeszcze lepsz膮 diagnostyk臋 zaburze艅 poporodowych. 

Badanie jest oczywi艣cie anonimowe, ale 偶ebym mog艂a przes艂a膰 drug膮 cz臋艣膰 ankiet niezb臋dny jest kontakt sms/mail, do wyboru.  

Bardzo Panie zach臋cam do udzia艂u, jest to 15 min, a nam, fizjoterapeutom, pozwoli na jeszcze lepsz膮 prac臋 :) Do zako艅czenia projektu potrzebujemy jeszcze 300 kobiet, wi臋c ka偶da odpowied藕 jest dla nas na wag臋 z艂ota :) 

Link do ankiety: https://forms.gle/2NLTP5LJ4n3UUe9u6 

Pozdrawiam serdecznie 

Sabina Tim

Wype艂ni艂am 

D艂uga ankieta ale wype艂niona;)

Wype艂ni臋 jak tylko synek p贸jdzie spa膰 :))

Uzupe艂ni艂am, ale mam wra偶enie, 偶e niekt贸re pytania mog艂yby by膰 inaczej zadane lub inne odpowiedzi.powodzenia 

Dzi臋kuj臋 za mo偶liwo艣膰 wzi臋cia udzia艂u w badaniu  ;)

Niekt贸re pytania jakby powtarzaj膮 sie ;)

Wype艂nione, dzi臋kuje za mo偶liwo艣膰 wzi臋cia udzia艂u w badaniu :)

Tez mia艂am takie wra偶enie xD

Dziewczyny, ja ju偶 dosta艂am kolejne do rozwi膮zania na maila, du偶o szybsza i "przyjemniejsza" w rozwi膮zywaniu ankieta :) 

Ja te偶 dosta艂am druga cz臋艣膰;) faktycznie przyjemniej wype艂nia si臋 ja

Oooo ja nie mam