Pomysły na wspólne spędzenie czasu w święta dla całej rodziny

Drogie mamy, jakie są Wasze ulubione sposoby na spędzenie świąt tak, żeby były one atrakcyjne zarówno dla młodszego, jak i starszego pokolenia? Jakie wspólne aktywności lubicie? 

U nas najlepiej cała rodzinka bawi się grając w planszówki. Uważam, że jest to fajny pomysł na spędzenie wspólnie wolnego czasu. 

My tez gramy wszyscy w planszowki . wtedy jwst mega !

Wspólnie malujemy i śpiewamy . Grać 

w planszowki młodszy syn nie pozwala ;)

My mamy tez na konsole wiedza to potęga i super sie w to gra !

Na pewno  spacery oraz  wybieramy  się na salę  zabaw.

Przede wszystkim wspólne spędzanie razem czasu śpiewanie kolęd i pastorałek w ogóle samo przygotowanie pieczenie ciast pierniczków gotowanie potraw a w same świata na przykład zabranie dzieci na żywa szopke spacer nocą po okolicy gdy przy każdym domu pięknie lśni oświetlenie i różnego rodzaju ozdoby 

Z dzieciństwa pamiętam takie proste rzeczy. Spacery, ubieranie choinki, wspolne gotowanie. Dla mnie to było fajne spędzanie czasu. Na pewno będę kontynuować takie aktywnosci z córką tylko ciekawe czy będzie zainteresowana

Shadow555 Super! Macie jakieś ulubione gry? :)

Femka Ekstra sposoby na spędzenie razem czasu :)

Pina734 To musi być piękny czas dla Was :)

Lily Czasami proste rzeczy są najlepsze! :)

O wspólne spacery tez dw super 

Dopiero zaczynamy naszą wspólną przygodę z planszówki ale na ten moment faworytami są Grzybobranie, Monopol Junior i La Cucaracha.

Nasz synek ma dopiero 13 miesięcy, więc o jakąś bardziej świadomą zabawę, ale dla niego samo siedzenie przy choince jest ogromną frajdą. 

U nas ostatnio faza na klocki lego, więc układanie różnych budowli, malowanie, dekorowanie układanie puzzli:)

U nas też teraz lego na topie

u nas ostatnio takie małe klocki wafle( taka mała krateczka) można z nich wiele ułożyć i są w niskiej cenie (jeszcze zależy ile sztuk)

Właśnie widziałam gdzieś te wafle i myślałam nad nim dla córci

Muszę zobaczyć te nowość z tymi waflami . Ciekawie brzmi..