Hej, mój maluszek urodził się z plamką na języku, dziś przy szczepieniu powiedziałam to pediatrze i nie chciała zaszczepić nam maluszka aż nie dowiemy się co to jest. Szczepienie i tak było już odkładane bo pediatra była na urlopie. Dostaliśmy skierowanie do poradni. Może ktoś wie gdzie i szybko się dostać najlepiej okolice Warszawy
Ja niestety nie jestem z tych okolic, więc nie podpowiem gdzie najlepiej się udać, ale trzymam kciuki, żebyście szybko się dostali i wszystko było w porządku
Nie mieszkam w Warszawie, więc niestety nie znam konkretnych poradni w tym rejonie trzymam kciuki, żeby maluszek szybko dostał diagnozę i spokojną opiekę.
Na NFZ to tylko chyba instytut matki i dziecka, przynajmniej tak pokazuje na str NFZ Informator o Terminach Leczenia Index
Nie wiem czy onkologiczny też jest ale u chirurga dziecięcego byłam z młodą w centrum Carolina lux medu prywatnie, było szybko i sprawnie wszystko.
Jaki koszt i ile się czeka na wizytę czysto są okolice Warszawy ?
Ta Carolina to w Warszawie na Mokotowie ja płaciłam 290 zł z tego co pamiętam to ja dzwoniłam w piątek a wizyta była w poniedziałek ale zadzowni do centrum zdrowia może będą mieli jakiś termin
O rany
a dasz rade nam zdjecie zrobić tej plamki? W jakim wieku jest maluszek?
Nie jestem z Warszawy, ale moze idz prywatnie jesli terminy beda odległe a fundusze Ci pozwolą?
Na swiat przychodni tez zobacz, tam masz terminy , a lekarza sprawdzisz na znanylekarz
Również nie jestem z okolic ale będę śledzić ten wątek , dawaj znać co wszystko w badaniach
Ja też nie jestem z tych okolic, więc ciężko mi podpowiedzieć coś konkretnego, ale dobrze, że dostaliście skierowanie, oby udało się szybko gdzieś dostać i wyjaśnić, co to za plamka
Może spróbuj poszukać czegoś na ZnanyLekarz, tam często są szybkie terminy, nawet na następny dzień.
Kurczę myślę że na jakimś forum na fb łatwiej znajdziesz
Też myślę że może forum dla mam ale na Facebooku
Na forum moim okolicznym też już napisałam i czekam aż ktoś odpisze. Wstawiam zdjęcie może
Ktoś z Was napotkał się zmysłom czymś
A to taka jedna tylko jest ? Po wewnętrznej stronie policzków nic nie ma ? I to było od początku czy dopiyyetaz to zauważyłaś?
Urodził się z tym, już od początku jak go zobaczyłam to to widziałam… to jest jedna jedyna plamka, nic więcej nie ma
To lekarze po porodzie nie widzieli tego?
I nigdy nigdzie nie pytałaś co to może być ?
Niestety nie jestem w stanie pomóc. Mam tylko nadzieję , że szybko będziecie mogli skonsultować zdrowie i dowiecie się czym jest ta plamka.
Co neonatolog na to ?Czy w wypisie jest ona ujęta?
Czy z czasem sie powiększa?
Właśnie nigdy nie zastanawiało cię co to ? Nikogo nie pytałaś ?