Poradnia chirurgiczno onkologiczna pilnie szukam

Hej, mój maluszek urodził się z plamką na języku, dziś przy szczepieniu powiedziałam to pediatrze i nie chciała zaszczepić nam maluszka aż nie dowiemy się co to jest. Szczepienie i tak było już odkładane bo pediatra była na urlopie. Dostaliśmy skierowanie do poradni. Może ktoś wie gdzie i szybko się dostać najlepiej okolice Warszawy

Ja niestety nie jestem z tych okolic, więc nie podpowiem gdzie najlepiej się udać, ale trzymam kciuki, żebyście szybko się dostali i wszystko było w porządku

1 polubienie

Nie mieszkam w Warszawie, więc niestety nie znam konkretnych poradni w tym rejonie trzymam kciuki, żeby maluszek szybko dostał diagnozę i spokojną opiekę.

1 polubienie

Na NFZ to tylko chyba instytut matki i dziecka, przynajmniej tak pokazuje na str NFZ Informator o Terminach Leczenia Index

Nie wiem czy onkologiczny też jest ale u chirurga dziecięcego byłam z młodą w centrum Carolina lux medu prywatnie, było szybko i sprawnie wszystko.

Jaki koszt i ile się czeka na wizytę czysto są okolice Warszawy ?

Ta Carolina to w Warszawie na Mokotowie ja płaciłam 290 zł z tego co pamiętam to ja dzwoniłam w piątek a wizyta była w poniedziałek ale zadzowni do centrum zdrowia może będą mieli jakiś termin

O rany :frowning: a dasz rade nam zdjecie zrobić tej plamki? W jakim wieku jest maluszek?
Nie jestem z Warszawy, ale moze idz prywatnie jesli terminy beda odległe a fundusze Ci pozwolą?
Na swiat przychodni tez zobacz, tam masz terminy , a lekarza sprawdzisz na znanylekarz

Również nie jestem z okolic ale będę śledzić ten wątek , dawaj znać co wszystko w badaniach

Ja też nie jestem z tych okolic, więc ciężko mi podpowiedzieć coś konkretnego, ale dobrze, że dostaliście skierowanie, oby udało się szybko gdzieś dostać i wyjaśnić, co to za plamka

1 polubienie

Może spróbuj poszukać czegoś na ZnanyLekarz, tam często są szybkie terminy, nawet na następny dzień.

2 polubienia

Kurczę myślę że na jakimś forum na fb łatwiej znajdziesz

Też myślę że może forum dla mam ale na Facebooku

Na forum moim okolicznym też już napisałam i czekam aż ktoś odpisze. Wstawiam zdjęcie może
Ktoś z Was napotkał się zmysłom czymś

A to taka jedna tylko jest ? Po wewnętrznej stronie policzków nic nie ma ? I to było od początku czy dopiyyetaz to zauważyłaś?

Urodził się z tym, już od początku jak go zobaczyłam to to widziałam… to jest jedna jedyna plamka, nic więcej nie ma

To lekarze po porodzie nie widzieli tego?

I nigdy nigdzie nie pytałaś co to może być ?

Niestety nie jestem w stanie pomóc. Mam tylko nadzieję , że szybko będziecie mogli skonsultować zdrowie i dowiecie się czym jest ta plamka.

Co neonatolog na to ?Czy w wypisie jest ona ujęta?
Czy z czasem sie powiększa?

1 polubienie

Właśnie nigdy nie zastanawiało cię co to ? Nikogo nie pytałaś ?