Moja poranna pielęgnacja to szybkie oczyszczenie twarzy, serum nawilżające i krem z SPF. Wieczorem stawiam na dokładny demakijaż olejkiem, żel do mycia, tonik, serum i krem regenerujący CeraVe
Hej dziewczyny jak wyglada Wasza poranna i wieczorna pielęgnacja? Czy macie jakichś ulubieńców kosmetycznych? Jakie kosmetyki najlepiej się Wam sprawdziły do tej pory?
Rano:
Pianka myjąca stars from the stars - bardzo polecam
Clochee Łagodzący tonik antyoksydacyjny
Serum z wit C NaturalMe
Krem Miya ten niebieski
Bielenda spf 50 ochronny krem do twarzy
Wieczorem:
Mleczko do demakijażu Vianek i olejek do demakijażu Isana
Żel do mycia twarzy morane
Tonik ten co rano
Co 3 dni serum z retinolem Annabelle Mineralns, w pozostałe dni serum z niacynamidem NaturalMe
Serum malinowe fluff
Krem nawilżający https://wiescimiedzychodzkie.pl/pl/651_artykuly-sponsorowane/8205_dlaczego-warto-siegac-po-kosmetyki-intraceuticals-.html I tutaj polecam szczegółnie tę serię kosmetyków.
Na koniec czasem jakiś olej, czasem serum olejowe Miya
Ja to od kad mam drugie dziecko a teraz trzecie to mało czasu spędzam nad pielęgnacją , jedynie myje twarz mydelkiem z Dave natluszczam kremem z Nivea 5w 1 i tyle ;)
Demakijaż wieczorem , pianka do mucia plus tonik i krem . Rano oczyszczam twarz i daje tonik i krem
U mnie rano to delikatny żel do mycia twarzy, tonik nawilżający, serum z kwasem hialuronowym i oczywiście SPF 50. Wieczorem zaczynam od demakijażu olejkiem, potem żel do mycia, tonik z kwasami (np. glikolowym), serum regenerujące (czasem z retinolem) i lekki krem nawilżający. Moimi ulubieńcami są CeraVe Hydrating Cleanser, serum z witaminą C od BasicLab i krem nawilżający Embryolisse. Najlepiej sprawdzają mi się produkty nawilżające i wspierające barierę ochronną skóry.
Mi się sprawdzily produkty samarite
Polecam produkty Z firmy mary kay. Codziennie rano o wieczorem uzywam żel do mycia twarzy, używam płynu nawilżającego, serum z Wit c+e, na koniec krem ;) 2 razy w tyg peeling i czarna maska ;) mega efekt i poprawa cery ;)
Ale to tylko online ?
Rano czesze włosy i myje zeby. Wieczorem prysznic lub kąpiel i tylko wtedy nakładam kremy i balsamy. Lubię kosmetyki z Yourkaya. Są delikatne i dobrze nawilżają. Kiedyś używałam kosmetyków zakupionych u kosmetyczki z peeling mision, cell fusion I wiele innych ale obecnie nie chce tyle inwestować w pielęgnacje.
U mnie must have z kosmetyków to krem od Mixa z kwasem hialuronowym, resztę kosmetyków jak pianka do mycia twarzy czy tonik mam od Bielendy, sporo też mam kwasów z Eveline, niacynamid, serum z wit. C, dodatkowo też olejki z Nacomi
Ja używam kremów tylko wieczorem a rano nakładam lekki krem koloryzujący z ziaji
Można zamówić u konsultantek
Moi ulubieńcy to kosmetyki z CeraVe, szczególnie do wieczornej pielęgnacji. Używam serum do twarzy i pod oczy, szybko się wchłaniają i są bezzapachowe, więc bardzo mi odpowiadają. Na dzień najbardziej odpowiada mi krem z filtrem UV z Holiki.
Bardzo polubiłam kosmetyki z Hagi serum i kremy pod oczy dla mnie sztos ! Pamiętam jak wykąpałam się po porodzie i uzylam tych kosmetyków na twarz to położna zażartowała czy ja na pewno rodziłam 3h temu ;p
z tej firmy są również świetne kosmetyki dla dzieciaczków i ciężarnych ;)
Tez je uwielbiam , serum pod oczy to hit
A ja to nawet nie używałam nigdy z Hagi . Dobrxe że polecacie