Poszukuję butów

Cześć

Poszukuje butów :

- botki damskie kolor ciemny brąz, skóra naturalna ( czekolada) prosty fason, bez udziwnień itp 

-białe sneakersy damskie skóra naturalna

Wpadły Wam gdzieś w oczy? Macie jakieś sklepy internetowe godne polecenia. Zależy mi na jakości i w miarę normalnej cenie

ja kupuje w ccc lub deichamnn

Proponuję poszukać na zalando wybór jest ogromny

Ja kupuję po prostu w sieciówkach. Czasami jak nie zależy mi na jakości to kupię  buty w deezee lub  tansze prz z internet w  royal fashion. 

Ja to kupuje w CCC najczęściej z Lasockiego nawet mierzyłam takie botki brązowe na malym słupku . Kupiłam na jesień czarne na malym obcasie 

Daichmann lub CCC polecam

E obuwie tez ma duży wybór 

Ja polecam ccc

Ja mam problem z kupnem butów bo mam bardzo szczupłą stopę i wiele butów mi jest za szerokie dlatego już zrezygnowałam z kupowania przez internet bo nie chce mi się bawić w ciągłe odsyłanie, wymienianie itp. Muszę przymierzyć stacjonarnie i kupuję w CCC bo jest szeroki wybór i mam dookoła kilka dużych sklepów, więc wybór na prawdę duży. Moja bratowa kupuje buty w sklepie Stili https://stili.pl/?fbclid=IwAR1X6GNupup2NR5JznYF0tAoqDbl5d1UFPqVoqyUQF3WjVHCA-tIRRDblZQ. Mi zresztą też się bardzo podobają ale tak jak mówię mam wielki problem z zakupem dla siebie obuwia.

No właśnie buta ciężko kupić przez internet nalepiej stacjonarnie. Bo każda stopa jest inna, jedna szczupła a druga szeroka itp. nawet jak na długość będzie dobry to może być za waski albo za szeroki np 

Ja przez neta jeszcze nigdy nie kupiłam butów lubię przymierzyć 

Jakbym nie miała problemów z doborem obuwia to z pewnością bym się pokusiła o zakup przez internet bo nie raz coś mi wpadnie w oko ale w moim przypadku to za duży kłopot.

E obuwie lubie maja czesto buty takie jak w ccc w niższych cenach condo mierzenia wiadomo lepiej jest zamierzyć czasami nawet przepłacić a wiedziec ze but wygodny ;) 

Ale są też sytuację ze w sklepie nie ma naszego rozmiaru a na stronie jest wiec tez zawsze jakas opcja zamówienia;)

e obuwie często ma kody zniżkowe 

A CCC ?

Ja kupuje na.renee i ccc 

Wrzucam link może.cos znajdziesz dla.siebie

https://www.renee.pl/botki-damskie/brazowe?sort=&direction=&gclid=EAIaIQobChMIvLHc2-P38gIVEuqyCh13uAikEAAYASABEgJL5_D_BwE&gclsrc=aw.ds

A korzystałyście ze strony domodi?

Tak są nie tylko buty ale i ubrania z różnych  sklepów;)

Anita ja nie ale ktoś wspominał mi że tam spoko są ceny

Ja uwielbiam sklepy stacjonarne outlet, w fashion house Jaworzno czy tam Sosnowiec nie wiem jak to

sie łapie jeszcze czy jakoś tak się pisze albo factory Gliwice 

Polecam eobuwie z dużym wyborem obuwia albo jeśli interesuje Cię tańsza opcja to polecam również Royal Fashion. Mają duży wybór tanich butów. Sama kupiłam tam kilka par i jestem zadowolona.