Cześć mamusie! Właśnie dzisiaj mam ostatni dzień urlopu po macierzyńskim. Nie wracam do pracy bo nie mam z kim zostawić dzieci... Myślę o pracy online (nie chodzi mi o Avon ani oriflame). Pracuje któraś z was?? Dopiero zaczynam i zrobiłam kilka zamówień, sama sobie też zamówiłam i jestem zadowolona. Produkty super ale jestem z tych osób które się zastanawiają czy warto? Co o tym myślicie? Może któraś z was też pracuje online i może coś doradzić? A może któraś z was też chce dołączyć? Albo może coś potrzebujecie?
Ale co masz na myśli mówiąc o pracy online? Teraz bardzo dużo rzeczy można robić zdalnie. Moi znajomi wszyscy pracują z domu a są to głównie pracę biurowe. A z Twojego postu nie wynika o jakiej pracy mówisz
Zawsze myślałam o pracy online, niestetety oferty, na które natrafiałam, ogłaszające się w Internecie to przeważnie jakaś porażka. Wypełnianie ankiet itp.. Chętnie dorobiłabym parę groszy, ale mój maluch jest bardzo absorbującym dzieckiem. Wymaga narazie ciągłej uwagi i nie ma mowy żebym coś sobie przy nim ogarnęła. Dodatkowo śpi krótko przez dzień. W tej chwili nie jest to u mnie możliwe..
A może kończy się wam jakaś chemia? Dodałam zdj efektów jakie uzyskałam po użyciu. Zainteresowanym daje jeszcze rabat - 10%. Na stronę nie trzeba się rejestrować ( zakładać konta)
Byłam w oriflame i w Avonie, w oriflame ostatecznie ani jednego zamówienia nie zrobiłam a w Avon teściowa tylko wspierała moje zamówienia bardziejysle że nawet nie z potrzeby własnej ale chciała mnie wesprzeć haha
Oriflame i Avon ma co 2 osoba. Też mnie koleżanka namawiała ale nie zrobiłam żadnego zamówienia hihi. A chemie kupuje każdy, są duże butelki i fajnie czyszcza dywany, przypalone, płytki z tłuszczu zostają bez smug... Moja teściowa ma na blizny i jest bardzo zadowolona. Dlatego stwierdziłam że warto. U mnie pierwsze zamówienie było moje, teściowej i koleżanki. Pokazała zdj i kolejne zamówienie było mojej mamy, ciotki. Teściowa mówi o produktach znajomym. Jeśli powiesz ze ty używasz i że jest fajne to twoi znajomi też kupią i polecają dalej
Co do prac online , często słyszę zwłaszcza mamy które nie mają jak pójść do otacyy, ale to trzeba umieć i się na tym znac, ale fajnie że teraz coraz częściej coś wchodzi żeby sprzedawać online , przynajmniej w jakiś sposób będą mogły pracować mamy , które nie mają przy kim zostawić dzieci bo mają inne sprawy na glowie a np mężowie w delegacjach tak jak mój ;) moja szwagierka teraz wzięła się za sprzedaż ubrań z hurtowni jakoś z online nie pytałam w sumie o szczegóły ale muszę zapytać i już mówi ze parę ubrań sprzedała, także myślę że zawsze warto spróbować
Ania55 niestety praca o ktorej piszesz kojarzy mi się tylko z namawianiem ludzi do zakupu. Pewnie kiedyś trafiłam na nachalnych sprzedawców i stąd złe doświadczenia, ale ja takim mówię stanowczo nie. Chemię kupuję stacjonarnie, mam już wypróbowane produkty i nie lubię doświadczeń typu „sprawdzi się, albo nie).
Dziewczyny macie rację, też się spotkałam z nachalnym namawianiem... Ja nie wciskam na siłę. Kupiłam i uważam że są fajne więc polecam. Wiadomo niektórzy mają już swoje sprawdzone produkty. Ja nie miałam i teraz też mam. Skusilam się bo to produkty niemieckie. Mam włosy które się puszą, musiałam prostowalas włosy żeby mieć fajne, teraz tego jyz nie robie bo mam fajne i odżywkę po której włosy się fajnie świeca �
Też myslam o pracy online, ale nie ma jakich fajnych ofert, tylko sprzedażowe, A ja również się do tego nie nadaje.. A poza tym czas na Internet mam w porze karmienia dziecka.. ;)
O tak też mi się to kojarzy z nachalnym sprzedawaniem produktów a ja tak nie potrafię jednak jeżeli ktoś z bliskich lub znajomych poleciłby mi jakiś produkt to myślę że bym kupiła.
Ja uważam że skoro jest taka możliwość to czemu nie skorzystać? Ja zaczelam od maja jestem pół miesiąca i narazie tak na spokojnie szukam jak mam chwile osoby do zespołu albo pytam czy ktoś potrzebuje, może komuś się coś kończy. Zrobiłam 2 zamówienia, 1 sobie, teściowej i koleżance. Teraz 2 mamie i ciotce. Zarobiłam 70 zł. I na koniec miesiąca za pkt jeszcze płacą. W każdym domu używa się środków czystości, szamponów, kremów.
Forum dla rodziców - sprawdź dlaczego warto się na nim udzielać
Forum dla rodziców to miejsce, w którym rodzice dzielą się swoim
doświadczeniem. Wejdź na polskie forum rodziców, poszukaj informacji
ważnych dla Ciebie i odpowiadaj na pytania zadawane przez innych. Forum
rodziców to kompendium wiedzy i miejsce, w którym można poplotkować.
Znajdziesz to radu związane z ciążą i porodem oraz wychowaniem,
pielęgnacją i dietą. Jesteś rodzicem malucha? Forum rodziców to miejsce
dla Ciebie. Na Forum dla rodziców w zakładce małe dziecko znajdziesz cenne
informację i wskazówki. To miejsce, w którym możesz publikować i dzielić
się wiedzą oraz zadawać pytania i korzystać z umieszczonych wcześniej
porad innych rodziców. Forum dla rodziców Canpol babies to bezpieczna
strefa, w której każde opublikowane pytanie dotyczące rodzicielstwa jest
na miejscu.
Forum dla mam - dlaczego warto dołączyć do społeczności mam Canpol babies
i wymieniać się poradami
Forum dla mam to miejsce, gdzie możesz porozmawiać z innymi mamami na
tematy związane z macierzyństwem. Rejestrując się na forum dla mam, możesz
uczestniczyć w rozmowach i dyskusjach, zadawać pytania bardziej
doświadczonym mamom i samej radzić bazując na własnej wiedzy. Fora dla mam
to miejsca, gdzie spotykają się również kobiety, które planują ciąże.
Forum dla przyszłych mam, skupia kobiety, które same nie mają
doświadczenia, ale chcą się dowiedzieć jak najwięcej na temat
rodzicielstwa. Dzięki obecności na forum dla przyszłych mam zdobywają
wiadomości z pierwszej ręki od kobiet, które same właśnie zaszły w ciąże
lub urodziły. Na Forum mam Canpol babies możesz wybrać interesująca Cię
kategorię, śledzić konwersację, włączyć się do rozmowy w każdym momencie i
zadawać pytania na ważne dla Ciebie tematy. Spodziewasz się dziecka,
odwiedź kategorię ciąża i poród, karmisz piersią, wyszukaj interesująca
Cię sekcje. Forum mam to miejsce dla rodziców maluchów i starszych dzieci,
którzy szukają rad na temat pielęgnacji, rozwoju i wychowania, chcą
podzielić się sprawdzonymi przepisami lub metodami na wprowadzenie nowości
do menu dziecka, pisząc w zakładce dieta lub po prostu porozmawiać
odwiedzając strefę ploteczki. Rodzicielstwo to temat, który Cię
interesuje? Fora dla mam skupiają osoby o podobnych zainteresowaniach.
Zajrzyj do nas, zdobywaj informację i wymieniaj się poglądami. Na Forum
dla mam możesz dzielić się wiedzą i wygrywać nagrody. Najbardziej aktywne
i pomocne mamy mają szansę na udział w comiesięcznych testach produktów
Canpol babies.