Dziewczyny zdradźcie proszę co kupujecie w tym roku na prezent dla babci i dziadka od wnusiów . Czy według was etui na okulary to dobry pomysł , czy lepiej kubek ze zdjęciem ?
My kubki daliśmy pod choinke, a teraz zrobiliśmy kalendarze ze zdjęciami Małej. Moja mama by się bardzo ucieszyła z etiu.
My kupilismy torbę na zakupy Super Babcia
A można też kupić np. album na zdjecia i wydrukować zdjecia wnuczkow lub po prostu ramkę ze zdjęciem specjalnie zrobionym dla babci np. z napisem kocham babcię
My dla dziadków synka zrobiliśmy fotokalendarze z jego zdjęciami w formacie A3 (korzystałam ze strony uwolnijkolory.pl), natomiast dla pradziadków (moich dziadków) będą ramki z jego zdjęciami Do tego symbolicznie coś słodkiego
Etui na okulary też jak najbardziej będzie trafione
Właśnie nie mam żadnego pomysłu na prezenty chyba same z córką zrobimy medale z masy solnej będzie i zabawa i prezent
My nie mamy pomysłu co dla dziadków. Wiecznie zasypywani są zdjęciami, pod choinkę dostali fotoobrazy. Etui na okulary to fajny pomysł. My chyba słodycze kupimy lub jakieś drobne kosmetyki
Etui to bardzo dobry pomysł. Można również dać zdjęcie w ramce albo kalendarz ze zdjęciami .
My stawiamy na fotoobraz + czekoladki dla jednych dziadków
I na fotoksiążkę + kubki dla drugich
No i jeszcze coś dla prababci szukamy. W sumie etui to całkiem fajny pomysł
A my skromnie. Dla dziadka czekolada, dla babci kwiatek i fotka w ramce ;]
Jak ktos ma daleko babcię/dziadka to polecam telegram czekoladowy, może być nawet ze zdjęciem.
Lola pewnie, że etui na okulary jest świetnym prezentem na tą okoliczność, zwłaszcza że jest to praktyczny prezent.
Podoba mi się również pomysł Kornelki z medalami zrobionymi z masy solnej. Sami jeszcze się zastanawiamy co podarować:)
Jeśli wnuki są troszkę starsze to fajnie żeby same zrobiły jakiś prezent dla dziadków. Dla nich będzie to zabawa, a zarazem nauka że o dziadkach trzeba pamiętać, a dla dziadków takie prezenty mają największą wartość. Jeśli wnuki są jeszcze malutkie to wówczas chyba najbardziej cieszy dziadków zdjęcie lub coś ze zdjęciem, no i oczywiście obecność - to jest zawsze bezcenne.
My dop byliśmy u babci to kypilismy czekoladę mietowa von wczoraj mowila ze chciałaby spróbować i ze musi sobie kupic;-) to jej kupiliśmy;-) i pudelko takie duze okragle metalowe z galaretkami… dziadek nie żyje…a drugim dziadkom…jeszcze sama nie wiem…myslalam ze tacie kawę i coa słodkiego a babci cos z kwiatka i cos slodkiego.kubek dostała babcia w tamtym roku, to w tym jakis kwiatek;-))
My dla obu Babć zrobiliśmy takie rameczki. Wszystko robione ręcznie, łącznie z ramką (którą wykonał mąż). Ja zajęłam się resztą. Babcie były zachwycone i od razu je powiesiły.
Myślę że etui to fajny pomysł, szczególnie jeśli będzie spersonalizowane
Kubek ze zdjęciem też fajnie, ale to dość powszechny pomysł na prezent.
Aniamamaali świetny pomysł
Aniamamaali, super pomysł i super wykonanie!
Dzięki dziewczyny Uwielbiam ręcznie robione prezenty…
Ja też. Takie są naprawdę od serca, a nie kupione na szybko to co było.
Aniamamaali super prezent
My nic nie kupowalismy. Mąż stwierdził że mała będzie starsza to coś da kupi a teraz prezent byłby od nas nje od małej a z dziadków tylko babcia mi osobicie i daliśmy jej słodkości bo nic więcej nie chciała a alodkosci lubi więc prezent jej się podobal