Prezent urodzinowy dla trzylatki

Dziewczyny posukuję inspiracji na prezent urodzinowy dla trzylatki, dziecko jest bardzo energiczne, ma hulajnoge i rowerek biegowy. Nie lubi siedzieć w jednym miejscu. Jej ulubiona bajka to Świnka Peppa. Podrzucicie jakieś propozycje, pomysły? Jako mama dwóch chłopców zupełnie nie wiem co ewentualnie mogŁoby wzbudzić jej zainteresowanie.

Ze świnka Peppa jest mnóstwo zestawów więc spokojnie można coś wybrać,puzzle również dla 3latki są ok.

Fajna sprawa są też klocki słomki konstrukcyjne.dziecko ma zajęcie na dłuższy czas i nawet na świeżym powietrzu.

Meg to może zwykły rower z bocznymi kółkami? Albo domek dla lalek teraz te drewniane są bardzo fajne. Świnka peppa jest wszędzie pościel piżamki ubranka zabawki więc jeżeli w tym kierunku to na pewno coś wpadnie w oko może jakaś torebka? Dziewczynki lubią takie rzeczy :)

Wspominałaś że jest bardzo energiczna to może rolki takie na 4 kółkach? 

Megg a może Smily Zakręcony Skoczek? 

Może rolki, wózek dla lalek, lalke, kuchnia, może jakieś autko na sterowanie, mata do ćwiczeń typu joga albo mata klasy gdzieś taka mi mignęła, a może toaletka. 

DoNiWe puzzle odpadają bo dziecko przy nich nie usiedzi....

Aneczka skoczka obejrzę bo przyznam, że pierwsze słyszę. 

PattMaz kuchnię, lalkę, wózek już ma. Domek dla lalek też. Takie czasy, że dzieci wszystko mają i nad prezentem trzeba się nagłowić. 

Paatka rodzice kupili jej biegówkę, żeby uniknąć bocznych kółek w tradycyjnym rowerku, poza tym na taki chyba jeszcze zbyt wcześnie, bo teraz dopiero zaczyna drugi sezon na biegówce, więc jeszcze trochę zajmie jej nauka. Taki rower to też poza moim budżetem ;) nadaje się raczej na prezent składkowy, ewentualnie komunijny ;)

Rolki wydają się być dobrym pomysłem. 

Urodziny za dwa tygodnie, więc podpytałam dzisiaj mamę solenizantki i ma coś podpowiedzieć, podpyta i mam nadzieję ułatwi mi zakup :)

megg jak ci mogę doradzić co do rolek to ja kupiłam córce 3 w 1 to znaczy są rolki z rolek możesz zrobić wrotki( idealne dla mniejszego dziecka) i łyżwy na zimę..posyłam ci link.tylko musisz sobie znaleźc rozmiar, kolor. tu masz tylko przykład o czym pisze

https://allegro.pl/oferta/rolko-wrotki-3w1-raven-balloon-mint-29-32-7940454872

Megg moze  taka mate do tańca co to tam wskazuje jak stopy klasc czy coś wiem ze cos takiego jest i dziewczynki male lubią takie zabawy :) 

A to musi być prezent taki materialny skoro wszystko dziecko ma?

Kontrola Jakości najprościej jest dać gotówkę, rodzice mogą dołożyć i kupić co będą chcieli i takie rozwiązanie tez zaproponowałam, ale wszyscy jestesmy zdania że dziecko ucieszy się z prezentu. mama solenizantki podpyta to mam nadzieję będzie mi łatwiej ;)

Megg to fakt niekiedy dziecko samo cos tam podpowiada co vy chcialo dostac. 

Jest ogromny wybór zabawek moja teraz choruje na barbie busa lub samolot albo stacje psi patrol ale to tyle kosztuje że paranoja. 

Megg dać gotowke byłoby najbezpieczniej ale znowu dziecko nie zadowolone , może jak lubi tak aktywność to jakieś rolki ;) albo wrotki . Ja to w ogóle się nie orientuje co dla dziewczynek można kupić :) 

A moze jakas gre ktors wymaga aktywnosci ruchowej ostatnio widzialam takie i to tez moze byc świetny prezent :) 

Skoro dziewczynka lubi być w ciągłym ruchu to takie gry też byłyby fajne ;) 

Meg może mama solenizatki coś podpowie :) 

Ja też zawsze lubię dzieciom coś kupić bo co takie maluchy ucieszą się z pieniędzy. Kasę jedyne daje mojemu siostrzeńcowi ale ma już 11 lat i siostrzenicy męża bo jest jeszcze starsza. Jej to zawsze mam ochotę coś kupić ale znowu jej mamusi ciężko dogodzi nigdy nic nie pasuje to dajemy pieniądze i zazwyczaj coś słodkiego do tego. 

Megg i co powiesz na temat takiego skoczka?

Aneczka jak ten skoczek wygląda? 

Aneczka oglądałam skoczka, wyglada na wielofunkcyjny. Czekam jeszcze na podpowiedź ze strony rodziców dziewczynki i zdecyduje wtedy co kupić.

Megg na pewno cos podpowiedza a jak nie to masz trochę propozycji. 

Aneczka masz gdzieś linka do tego skoczka?