Próbki kosmetyków

Nati w tym wątku było to poruszane już 

https://canpolbabies.com/pl_PL/forum/CB-13/CB-94

Może podzielimy się stronami internetowymi na których można zamówić i sprawdzić darmowe próbki kosmetyków do pielęgnacji dziecka po porodzie czy kremów na rozstepy dla mam ☺Ja od rosmanna po zarejestrowaniu sie dostałam oliwke na rozstępy za 1 Grosz firmy babydream

Ja nie wiem jak wy to robicie wypisuje w lupke i nie ma eh ☺ musze się podszkolić 😅

bo lupki są dwie, pierwsza u góry po lewej stronie "Czego szukasz dla Twojego dziecka" i druga tuż nad panelem formu też po lewej stronie "wyszukiwarka forum"  - warto sobie raz na jakiś czas odpalić stronkę na laptopie, bo jest jednak inny widok niż na telefonie i może to Ci pomoże w wyszukiwaniu wątków i porad.

No tak ja siedzę na telefonie 😕 po południu wejdę na laptopa to się bardziej rozeznam ☺

Warto się zarejestrować na strony np. HiPP,Bobovita,Enfamil, Zdrowy start w przyszłość.Są tam czasem fajne produkty do testów.

Tak zgadzam się z moniczka albo po prostymu wpisuj sobie darmowe próbki dla dziecka jak mój synek był mały to tak robiłam 

z Enfamil to ostatnio puche 800g dostałam za opinię o klubie Enfamama :)

Po raz kolejny... 

Istnieje już podobny post 

Dziewczyny po co komentujecie? Aneczka już na początku dała link do już istniejącego wątku o co chodzi? O ilość komentarzy? Przecież można tam się przenieść i nie robić bałaganu ;) 

Jeśli chodzi o mnie? 

To zachowaj proszę uwagę dla siebie.! :) Pozdrawiam 

Anulka nie chodziło akurat o Ciebie trochę więcej dystansu ;) 

Ogólne napisałam :) 

fajna sprawa zawsze można przetestować nowe kosmetyki

Nie kosmetyki ale mleczko następne + maskotka 

Annna super :) dziękuję za informację, już zaglądam i czytam o szczegółach

Annna mogę prosić o link? Nie mogę tego znaleźć 

Trzeba wypełnić formularz (zakładka kontakt na stronie).

Świetna ta koza, muszę dzisiaj tam zajrzeć;)

Lea&Leo dziękuję :)

Nie wiem tylko czy wciąż można dostać maskotkę czy samo mleko. Znalazłam tylko informacje, że trzeba wypełnić formularz kontaktowy aby otrzymać próbki mleka. Może z tą maskotką to była jakaś oferta limitowana.