Mi tez się nie chce. Ale moje chlopaki sie przeziębiły. W sobotę nie bylo szans. Robilam ile dalam radę w domu porzadki.
A jeszcze dzisiaj mam Holtera mieć założonego… Także nie poszaleje z niczym. Mam tylko nadzieje że nie będziemy musiieli jeździć po X sklepach żeby wszystko kupic.
Ja nie ide na zakupy bo robie miejsce w lodowce i zamrażarce na wałówke od mamy i teściowej ![]()
@Efektdomi to ja to samo, cały grudzień wyjadałam rzeczy z zamrażalki żeby zrobić miejsce ale teściowa co tydzień przyjeżdżała z wałówka i na nowo zapełniałam zamrażalkę ![]()
No własnie ma podobnie i cos nie ubywa tego w ogole
no ale za darmo to uczciwa cena ![]()
O ja moja córka by była szczęśliwa jakby był Marshall!
Jej , czego to nie wymyśla
mega śmieszna nazwa hahah
Byly jeszcze mandrynki ![]()
Fajne, mi się podobają te różne rodzaje w słoiku
ale nie wiem czy w Rossmanie można je spotkać ![]()
Akurat nie bylo, ale byly w takiej tubie , 3 pary skarpet za 35 zl
Testowałyście może ten płyn ? Jak wrażenia? Ja aktualnie używam płynu dzidziuś i na szczęście już kończę bo straszne uczulenie wyszło mi na rękach.Nigdy nie miałam takich problemów, chyba za często myje butelki i muszę to zadanie oddelegować mężowi ![]()
Tak ja uzywam caly czas i jestem bardzo zadowolona
Po świątecznym szale zakupowym postaram sie skoczyć do rosska i kupić już żeby w styczniu po porodzie nie latac tylko wszystko miec juz przygotowane ![]()
Zerknij tu ![]()
Właśnie to chciałam wkleić , zaraz jak to zobaczyłam ale chyba zasnęłam ![]()
Znowu promka na ten kombinezon, stacjonarnie jest po 75 zł, ostatnim razem go kupiłam
rozmiary od 50 do 74
@Wesola95 widziałam ten kombinezon, gdyby nie to że nam ich z 4 to pewnie bym kupiła ![]()