Ekologiczny płyn do mycia butelek i smoczków Canpol babies został stworzony z myślą o zdrowiu i bezpieczeństwie dzieci:
jest hipoalergiczny, bezbarwny i zawiera 97% naturalnych składników
skutecznie i efektywnie usuwa wszystkie pozostałości po mleku, sokach, kaszkach i jedzeniu
doskonale się wypłukuje
delikatna receptura, bez dodatku substancji zapachowych oraz barwników, jest łagodna dla dłoni
posiada pH neutralne dla skóry i otrzymał pozytywny wynik badań dermatologicznych
opakowanie jest bardzo wydajne – wystarczy niewielka ilość płynu, aby skutecznie wyczyścić akcesoria dla dzieci, takie jak: butelki, smoczki, gryzaki, naczynia dziecięce, zabawki, a także części do laktatorów
posiada certyfikat EU Ecolabel – oficjalne, europejskie wyróżnienie, przyznawane wyrobom przyjaznym dla środowiska, spełniającym wysokie standardy jakościowe i zdrowotne: PL/019/009.
Tak, miałam okazję go używać i jestem z niego naprawdę zadowolona. Podoba mi się, że jest delikatny, bez zapachu i łatwo się wypłukuje mam wtedy pewność że na butelkach czy smoczkach nie zostają żadne resztki. Faktycznie wystarczy niewielka ilość, żeby dobrze wyczyścić akcesoria, więc jest też całkiem wydajny Doceniam też to, że ma prosty, bardziej naturalny skład i jest hipoalergiczny, bo jednak przy rzeczach dla dzieci to dla mnie ważne. Jak dla mnie to fajna opcja, zwłaszcza jeśli ktoś szuka łagodniejszego produktu
Tak, przy okazji kupowania wyprawki aptecznej dorzuciłam ten płyn do koszyka w aptece Gemini Używałam już nawet do pierwszego przepłukania butelek! jestem z niego zadowolona, także na pewno na jednej butelce nie zaprzestaniemy no i świetnie, że pojawia się w kolejnych sklepach na kolejnych sklepowych półkach
Używam go i polecam. Suoer domywa butelki i smoczki, nie zostawia żadnego zapachu, i jest bardzo wydajny, no i ma naturalny skład i jest delikatny dla skóry. U nas sprawdza się idealnie
ja akurat dm nie mam ale udalo sie trafic w fajnej cenie jakis czas temu w rossmanie i zrobic zapas:)
fajnie sie go uzywa, jeszczd jakby miał opcje z pompką to bylby idealny i latwiejszy w uzytkowaniu.
Oo super! Ja jeszcze nie miałam okazji używać tego płynu, ale chyba skuszę się i zamówię sobie, bo kuszą liczne, pozytywne opinie od Dziewczyn oraz zdecydowanie na plus, że ma tak naturalny skład a dzidziusiowych rzeczy jest sporo do mycia, także na pewno będzie wiele okazji, aby samemu przekonać się jak się sprawdzi
To był pierwszy płyn jaki kupiłam do mycia butelek i był to strzał w 10! Później raz testowałam inny, ale pokornie wróciłam do płynu Canpol Bardzo dobrze domywa butelki i części laktatora z mleka, nie zostawia osadu ani tłustego filmu. Szczerze polecam wszystkim
Tak mamy ten płyn i bardzo fajnie się sprawdza, ale przeszkadza mi trochę dozowanie. Płyn jest dość rzadki i często wylewa mi się go za dużo, może jakaś butelka z pompką dla wygodniejszego dozowania produktu…
Niestety w okolicy nie mam drogerii DM, ale wiem że płyn dostępny jest w Rossmanie. niebawem będę musiała się w niego zaopatrzyć, cieszy się naprawdę dobrymi opiniami np. mimo iż jest ekologiczny i ma naturalnych skład to świetnie domywa, jak inne bardziej chemiczne detergenty. W swoim mieszkaniu nie dorobiłam się jeszcze zmywarki, więc nie pozostaje mi nic innego jak mycie ręczne
Forum dla rodziców - sprawdź dlaczego warto się na nim udzielać
Forum dla rodziców to miejsce, w którym rodzice dzielą się swoim
doświadczeniem. Wejdź na polskie forum rodziców, poszukaj informacji
ważnych dla Ciebie i odpowiadaj na pytania zadawane przez innych. Forum
rodziców to kompendium wiedzy i miejsce, w którym można poplotkować.
Znajdziesz to radu związane z ciążą i porodem oraz wychowaniem,
pielęgnacją i dietą. Jesteś rodzicem malucha? Forum rodziców to miejsce
dla Ciebie. Na Forum dla rodziców w zakładce małe dziecko znajdziesz cenne
informację i wskazówki. To miejsce, w którym możesz publikować i dzielić
się wiedzą oraz zadawać pytania i korzystać z umieszczonych wcześniej
porad innych rodziców. Forum dla rodziców Canpol babies to bezpieczna
strefa, w której każde opublikowane pytanie dotyczące rodzicielstwa jest
na miejscu.
Forum dla mam - dlaczego warto dołączyć do społeczności mam Canpol babies
i wymieniać się poradami
Forum dla mam to miejsce, gdzie możesz porozmawiać z innymi mamami na
tematy związane z macierzyństwem. Rejestrując się na forum dla mam, możesz
uczestniczyć w rozmowach i dyskusjach, zadawać pytania bardziej
doświadczonym mamom i samej radzić bazując na własnej wiedzy. Fora dla mam
to miejsca, gdzie spotykają się również kobiety, które planują ciąże.
Forum dla przyszłych mam, skupia kobiety, które same nie mają
doświadczenia, ale chcą się dowiedzieć jak najwięcej na temat
rodzicielstwa. Dzięki obecności na forum dla przyszłych mam zdobywają
wiadomości z pierwszej ręki od kobiet, które same właśnie zaszły w ciąże
lub urodziły. Na Forum mam Canpol babies możesz wybrać interesująca Cię
kategorię, śledzić konwersację, włączyć się do rozmowy w każdym momencie i
zadawać pytania na ważne dla Ciebie tematy. Spodziewasz się dziecka,
odwiedź kategorię ciąża i poród, karmisz piersią, wyszukaj interesująca
Cię sekcje. Forum mam to miejsce dla rodziców maluchów i starszych dzieci,
którzy szukają rad na temat pielęgnacji, rozwoju i wychowania, chcą
podzielić się sprawdzonymi przepisami lub metodami na wprowadzenie nowości
do menu dziecka, pisząc w zakładce dieta lub po prostu porozmawiać
odwiedzając strefę ploteczki. Rodzicielstwo to temat, który Cię
interesuje? Fora dla mam skupiają osoby o podobnych zainteresowaniach.
Zajrzyj do nas, zdobywaj informację i wymieniaj się poglądami. Na Forum
dla mam możesz dzielić się wiedzą i wygrywać nagrody. Najbardziej aktywne
i pomocne mamy mają szansę na udział w comiesięcznych testach produktów
Canpol babies.