Ekologiczny płyn do mycia butelek i smoczków Canpol babies już w drogeriach DM!

Drogie mamy, w drogeriach DM już są dostępne ekologiczny płyn do mycia butelek i smoczków oraz uzupełnienie płynu :smiling_face_with_three_hearts:

https://canpolbabies.com/p/canpol-babies-plyn-do-mycia-smoczkow-i-butelek-500ml

Ekologiczny płyn do mycia butelek i smoczków Canpol babies został stworzony z myślą o zdrowiu i bezpieczeństwie dzieci:

🍀jest hipoalergiczny, bezbarwny i zawiera 97% naturalnych składników

🍀skutecznie i efektywnie usuwa wszystkie pozostałości po mleku, sokach, kaszkach i jedzeniu

🍀doskonale się wypłukuje

🍀delikatna receptura, bez dodatku substancji zapachowych oraz barwników, jest łagodna dla dłoni

🍀posiada pH neutralne dla skóry i otrzymał pozytywny wynik badań dermatologicznych

🍀opakowanie jest bardzo wydajne – wystarczy niewielka ilość płynu, aby skutecznie wyczyścić akcesoria dla dzieci, takie jak: butelki, smoczki, gryzaki, naczynia dziecięce, zabawki, a także części do laktatorów

🍀posiada certyfikat EU Ecolabel – oficjalne, europejskie wyróżnienie, przyznawane wyrobom przyjaznym dla środowiska, spełniającym wysokie standardy jakościowe i zdrowotne: PL/019/009.

Miałyście już okazję go używać? :heart:

6 polubień

Świetny jest ten płyn i cała seria. Super, że będzie dostępny w DM i będzie łatwiejszy do kupienia :blush:

Tak, miałam okazję go używać i jestem z niego naprawdę zadowolona. :blush::blush:Podoba mi się, że jest delikatny, bez zapachu i łatwo się wypłukuje mam wtedy pewność że na butelkach czy smoczkach nie zostają żadne resztki. Faktycznie wystarczy niewielka ilość, żeby dobrze wyczyścić akcesoria, więc jest też całkiem wydajny Doceniam też to, że ma prosty, bardziej naturalny skład i jest hipoalergiczny, bo jednak przy rzeczach dla dzieci to dla mnie ważne. Jak dla mnie to fajna opcja, zwłaszcza jeśli ktoś szuka łagodniejszego produktu

Tak, przy okazji kupowania wyprawki aptecznej dorzuciłam ten płyn do koszyka w aptece Gemini :grinning: Używałam już nawet do pierwszego przepłukania butelek! :grinning: jestem z niego zadowolona, także na pewno na jednej butelce nie zaprzestaniemy :hugs: no i świetnie, że pojawia się w kolejnych sklepach na kolejnych sklepowych półkach :grinning:

Używam go i polecam. Suoer domywa butelki i smoczki, nie zostawia żadnego zapachu, i jest bardzo wydajny, no i ma naturalny skład i jest delikatny dla skóry. U nas sprawdza się idealnie

ja akurat dm nie mam ale udalo sie trafic w fajnej cenie jakis czas temu w rossmanie i zrobic zapas:)
fajnie sie go uzywa, jeszczd jakby miał opcje z pompką to bylby idealny i latwiejszy w uzytkowaniu.

Oo super! :star_struck: Ja jeszcze nie miałam okazji używać tego płynu, ale chyba skuszę się i zamówię sobie, bo kuszą liczne, pozytywne opinie od Dziewczyn oraz zdecydowanie na plus, że ma tak naturalny skład :blush: a dzidziusiowych rzeczy jest sporo do mycia, także na pewno będzie wiele okazji, aby samemu przekonać się jak się sprawdzi :smiley:

To był pierwszy płyn jaki kupiłam do mycia butelek i był to strzał w 10! Później raz testowałam inny, ale pokornie wróciłam do płynu Canpol :grinning: Bardzo dobrze domywa butelki i części laktatora z mleka, nie zostawia osadu ani tłustego filmu. Szczerze polecam wszystkim :smiling_face_with_three_hearts:

@Mamusia22 ale tez nie zostawia strasznie az takiej “chamskiej piany” fajnie się wyplukuje

Nappewno Musze wyprobowac :slight_smile:

Mialam okazje nawet testowac 🩵🩵🩵
Plyn wydajny i dobrze sie pieni, jedynie co to przelewam go do butelki z pompka :blush:

Bardzo dobra informacja :blue_heart::white_heart::saluting_face:

To prawda ten płyn jest świetny ja już go używam praktycznie do wszystkiego :grin:

Nie miałam okazji go testować jeszcze.

Często robię zakupy na DM przez internet, właśnie ten zapas płynu do mycia mi się rzucił w oczy :blush:

Tak bardzo fajny, troszkę rzadki, ale jest super do mycia. No i fajnie, że można kupić uzupełnienie

Tak mamy ten płyn i bardzo fajnie się sprawdza, ale przeszkadza mi trochę dozowanie. Płyn jest dość rzadki i często wylewa mi się go za dużo, może jakaś butelka z pompką dla wygodniejszego dozowania produktu…

Niestety w okolicy nie mam drogerii DM, ale wiem że płyn dostępny jest w Rossmanie. :slight_smile: niebawem będę musiała się w niego zaopatrzyć, cieszy się naprawdę dobrymi opiniami np. mimo iż jest ekologiczny i ma naturalnych skład to świetnie domywa, jak inne bardziej chemiczne detergenty. W swoim mieszkaniu nie dorobiłam się jeszcze zmywarki, więc nie pozostaje mi nic innego jak mycie ręczne :sweat_smile:

Wlasnie ostatnio kupilam go w rossmanie .
Bardzo polecam jesli ktos sie jeszcze zastanawia :muscle:

Ale to chyba dlatego się go dobrze wypłukuje bo jest rzadki nie? Na poczatku jak się go dopiero poznaje, to rzeczywiście można dużo za duzo go wylać