Ten płyn jest świetny
kupiłam go przypadkowo , chyba nawet jako gratis kilka miesięcy temu . Został ze mną do dziś - jest lepszy niż inne do zmywania
myję nim wszystko:D
Lubię ten płyn. Jest zadki dość ale ja go przelewam do butelki z pompeczka
Tak, to też na plus, że się wypłukuje bardzo dobrze. I ja przy pierwszych użyciach też używałam sporo ![]()
Ooo to dobry patent aby się nie przelało za dużo ![]()
To może będzie do testów w następnym miesiącu?
@CanpolBabies_Redakcja , a czy planujecie zmieniać kształt butelki ? Np na szerszą i niższą? Mi ciągle sie chwieje na boki i nie raz go rozlałam
a szkoda mi kazdej kropli bo rzeczywiście wystarcza kilka kropel na gąbkę i umyję tym dwie duze butelki plus czesci do podwójnego laktatora ![]()
![]()
a wlasnie apropo gratisów
fajnie byloby gdyby można bylo dokupic lub w gratisie jako do zakupu duzych płynow @CanpolBabies_Redakcja takie mini opakowania.
raz dostalam takie na dniu otwartym i super sprawa na krotkie wyjazdy, nie trzeba brac duzych butelek tylko takie 50ml do torebki idealne
Faktcznie to dobry pomysł ![]()
również się podpinam pod to zapytanie ![]()
Dokładnie
wydaje się to bardziej ekonomiczne, aniżeli wprowadzenie na rynek kolejnej linii produkcyjnej i kolejnego opakowania. Dla producentów też byłby to dodatkowy koszt, a nie zawsze gra jest warta świeczki. Ale skoro już pojawił się produkt w takich mniejszych opakowaniach, to Canpol jest na to przygotowany i może nie była to jednorazowa akcja, kto wie ![]()
Super wiedzieć, lubię w dm robić zakupy dla małej, często mają fajne promki to przy okazji będzie można dokupić zapas płynu ![]()
w sumie dobra sugestia
ja swego czasu przelewalam ale nie w tak fajne jak podeslalas
Oooo super pomysł. Czasami faktycznie przydała. U się mała wersja. Gdzie ty to dostałaś? Też taki chcę ![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Bardzo dziękujemy
![]()
ja dostałam na dniach otwartych szpitala
i super sprawa
Bardzo dziękujemy! Cieszymy się, że się sprawdza ![]()
Dziękujemy za zaufanie ![]()
Testowałaś go już lub planujesz?
![]()
Jeszcze nie wspomniałam że z mojego polecenia to i znajoma używa . Jesteśmy obie zadowolone ![]()
Kupiony, paczka już jedzie ![]()