ooo super wybór ![]()
ja mam jeszcze 2 butelki do wykorzystania to narazie nie zamawiam
Polecam też tabletki do zmywarki od Canpol. Zawsze myślałam, że te “twarde” tabletki kiepsko domywają i źle się rozpuszczają - nic bardziej mylnego, naczynia są czyste, lśniące a do tego tabletki są ekologiczne!
Ja również jestem z nich zadowolona i bardzo polecam ![]()
One baaardzo dobrze myją, nie mam po nich zacieku na szklankach , wiec juz przy nich pozostanę tylko i wyłącznie , wielkim plusem tez jest to ze zniknął ten specyficzny zapach po otwarciu zmywarki ![]()
![]()
Super, że piszecie, bardzo nie lubię tego zapachu że zmywarki ![]()
Super że jest dostępny stacjonarnie i do tego w drogeriach dm bardzo lubię ![]()
ja teraz używam żelu Raypatha odkąd mąż jest przedstawicielem z mojej domu nie uświadczysz chemii
O rany, to weź nam tu troche poopowiadaj co Ci mąż mówi, czy ludzie prywatnie chętnie kupują np te ściereczki czy bardziej firmy pracownikom ? ![]()
A coz to takiego??? Opowiesz cos wiecej?
Ja o nich dużo slyszlam , ale sa strasznie drogie . A tak szczerze prywatnie to polecasz je czy jednak nie koniecznie ?
No właśnie, napisz nam jakieś realne opinie
i może jest coś co poleciwszy bardzo ![]()
Jest tego więcej? Znałam tylko ściereczki. Mają jeszcze jakieś inne ciekawe produkty?
dziewczyny, jeśli chodzi o Raypatha, początkowo podeszłam do tego sceptycznie. Przyjechała Pani która zaczęła czyścić mi cały dom ściereczkami i samą wodą, na większe zabrudzenia dodatkowo z mydełkiem. fronty, blaty, lodówka, okna… myślę sobie… przecież to każdy sobie wyczyści… ale później poszło na grubo, kominek. i tu pierwszy szok. ja szyby kominkowej nie mogłam doczyścić chemią, specjalnymi śmierduchami od kominków, a tu sama woda … później grill po całym sezonie, welurowe siedziska, która pani mi potraktowała kawą i za chwilę to wyczyściła, pomazana kanapa mazakami… co tu dużo pisać… naprawdę trzeba się o tym przekonać. na black friday sprzedaliśmy dużo zestawów bo wjechała promka 20% i 10%. myślęm, że przed świętami też coś będzie. no polecam. jak byłybyście zaonteresowane i chciały się więcej o tym przekonać to dajcie znaka. produkty są zarówno do czyszenia domu, produkty do czyszczenia ciała, twarzy, a nawet dla zwierząt.
Ja kupiłam rękawice raypath właśnie do welurowej kanapy ale nie byłam zachwycona, nie zeszły wszystkie plamy. Podobnie myślałam że uda się nią wyczyścić gondolę wózka bo przy daszku mam mocno zabrudzone od chwytania i też lipa. Co robię źle? Powinnam mieć mydełko? Samą wodą nie schodzi mi za dużo. Aktywowałam ją według instrukcji
Jeny , to faktycznie robi robotę .
A piekarnik w środku wyczyści? Albo tapicerkę w aucie ?
Hmm a jak doradzisz @Mamusia22 ? Coś źle robi? Czy to może ciepła musi być woda do tego ?
Jak najbardziej mydełko jest wskazane. Nie wiem jakie to były plamy, ale u mnie wszystko puszcza. A na potrzeby testów robiliśmy wiele testów, kanapa upaćkana w farbach, czekoladzie z sosie sojowym, plamy puszczały. Klienci również podsyłają fotki przed i po dlatego wiem, że to serio działa.
Ja z tego co wiem i słyszałam , że musi być ciepła woda
No pieron wie
ciekawe cos nam @Lalka powie ![]()
Ja używam takie magiczne ściereczki za 10 zł i też dają rade ![]()
A czym się różni białe od szarego?