Ekologiczny płyn do mycia butelek i smoczków Canpol babies już w drogeriach DM!

Nie ma zalecenia co do temperatury wody. Ja myję wszystko zimną wodą. Aktywowanie rękawic i późniejsze pranie jak najbardziej w ciepłej wodzie. Na większe zabrudzenia mydełka. Później do obczyszczenia rękawicy na szybko również mydelkiem. Ja po kominku szybko piorę ręcznie z mydelkiem, a później jadę dalej białe fronty, tą samą rekawicą. Najważniejsze jest żeby nie używać żadnych detergentów bo to może uszkodzić strukturę mikrowłókien i nanocząsteczki srebra. Dlatego pierzemy rękawice same.

Gdzie kupiłaś tą rękawice? Od przedstawiciela?

A ile kosztują takie rękawice ?

1 polubienie

Zamówiłam na Vinted :face_with_peeking_eye: teraz ma zaznaczone że jest na wakacjach ale wcześniej miała wszystkie produkty raypath dodane do siebie a że akurat miałam zarobioną kaskę na Vinted to za to sobie kupiłam rękawice tam

Może w tym właśnie tkwi problem. Przedstawiciele mają “zakaz” sprzedaży na takich platformach jak vinted, olx, allegro. Widzę sama, że jest tego wiele i czasami się zastanawiam skąd tak niskie ceny. Ale jak poczytacie opinie to znajdziecie dużo negatywnych opinii. Przedstawiciel dysponuje dodatkowymi zniżkami, ale te ceny na olx to kosmos. Może trafiłaś na podróbkę, a może była aktywowana ta rękawica wcześniej w niewłaściwy sposób.

Same rękawice kosztują w normalnej cenie 122 zł w rozmiarze podstawowym, na BF 20% i 10% w zależności od produktu czy zestawu. Żeby czyszczenie miało ręce i nogi to przy rękawicy powinno się mieć również sunbeam, ręcznik, którym wycieramy na sucho. Nie pozostawia żadnych smug. Stworzymy może niebawem profil i tam będziemy dodawać rolki, te które już ponagrywalismy.
A co do mydełka.
Mydełko szare do czyszczenia
Mydełko białe do twarzy i ciała.
Przedstawiciel zapewnia Wam opiekę posprzedażową, a poza tym po zużyciu rękawicy macie możliwość wymiany rękawicy z 50% rabatem. A Raypath twierdzi, że produkty te są bardzo trwałe i mogą służyć nawet 10-15 lat.

Jeśli kupiłaś u tej osoby tą rękawice to ja mimo wszystko próbowałabym ją reklamować jeśli uważasz że ona nie działa

Ja się też swojego czasu bardzo mocno nakręciłam na tą rękawice (tą białą taką podstawową) i czekałam na promkę. W międzyczasie wyświetlało mi się ogrom ofert, kont i opinii, w tym cały ogrom negatywnych opinii i teraz jak już jest promka, to mi się jej odechciało. I weź tu zrozum kobietę :face_with_hand_over_mouth:

1 polubienie

No to dla mnie dużo, nie kupiłabym nigdy za taką cenę

1 polubienie

Ja kupiłam u niej za 90 zł. Spróbuję chyba w takim razie zareklamować. Dziękuję za pomoc :heart:

1 polubienie

Na BF rękawica wychodzi 97 zł. Lepiej czasem poczekać na promkę, niż kupić z niewiadomego źródła. Odrzucając chemię w domu, bo na tym to wszystko polega, w perspektywie czasu to oszczędność. 122 zł może wydaje Wam się dużo dopóki ktoś liczy tylko tą jedną rzecz
Jednak do domu dalej kupuje się chemię, płyny, odtłuszczacze, nabłyszczacze… i w skali roku płaci się za to kilka razy tyle. Nam się jak na razie nie trafił niezadowolony klient, który miałby problem z efektywnością rękawic. :slight_smile: jeśli jesteście dziewczyny zainteresowane to oczywiście zapraszam :slight_smile:

o matko to ceny spore jak za taki produkt.
nawet gdyby cuda dzialalo nie zdecydowala bym sie na zakupy w takich cenach :person_shrugging:
ale ma to napewno swoich zwolennikow
no niestety na takie zabawy nie mam mozliwosci wole sprawdzone zdecydowanie tansze produkty

Czy to próbka tego tradycyjnego płynu ? Tego który ma zielone opakowanie ? :slight_smile: wygląda inaczej

Ja ją kupiłam od sąsiadki … szału nie ma :slight_smile:

Ja jestem w szoku kiedy czytam że wy piszecie że szału nie ma :0 zastanawiam się czy macie podróbki, bo jak oryginalne rękawice to niemożliwe żeby być niezadowolonym. ., czy może źle aktywowane… ja jestem sceptyczna do pewnych produktów, ale jak już mnie to przekonało, to naprawdę to działa

Ja używam te rękawice i pojechałam na kilka dni do mamy i jak zaczęła sprzątać nimi to nie mogła się zatrzymać że sprzątaniem, bo nie dość że szybko, to bez chemii i docierania żeby nie było smug. Jak już kobieta, że tak powiem starego typu się przekonała do sprzątania tymi rękawicami to musi być dobre i działać. Na gwiazdkę sobie właśnie taki prezent zażyczyła :joy:

Tutaj macie np moja ławkę która była ubrudzona farbami, czymś tłustym i sama rękawica z mydelkiem i taki efekt był po wypraniu.

1 polubienie

Ooo, rzeczywiście fajne efekt ! No kusi żeby kupić, ale cena wysoka

O tak, takie efekty mam na myśli. U nas też plamy tego typu bez problemu poznikały. Kominek i grill doczyszczone są na błysk. Uważam, że szmatki warte swojej ceny, tym bardziej, że to oszczędność na chemii.

To jest z tego co mi wiadomo ten sam tylko, że zmieniło się opakowanie :wink: Kiedyś był niebieski a teraz zielony :grinning: zmiana na plus bo zielony bardziej kojarzy się z ekologią :muscle:t2:

Przekonałaś mnie :smiley: naprawdę zrobiłaś dobrą reklamę tym porównaniem :smiley:
Ale ja to albo nie umiem tego odpowiednio używać albo jakaś upośledzona jestem jeżeli chodzi o sprzątanie, już kiedyś z polecenia koleżanek kupiłam sobie ściereczki z Viledy do kurzu i szyb, no niby spoko, ale te do kurzu raczej nie zbierały wszystkiego tak jak opowiadały. A najbarwniejszych to mnie rozwala, jak właśnie kupię sobie jakąś profesjonalną ściereczkę a potem widzę jak ktoś z domowników mi gwizdnął i czyści sobie buty np :laughing: i weź tu kup taki gadżet za ponad 100 :roll_eyes:

1 polubienie