Ekologiczny płyn do mycia butelek i smoczków Canpol babies już w drogeriach DM!

@Kikip ja też nie wierzyłam że to działa, ale jak wprowadziłam się do nowego domu i mam czarne matowe fronty w łazience i kupiłam chyba z 10 płynów i żadne nie dawały rady, aż w końcu mówię kupię jedna na próbę i za jednym pociągnięciem rękawicy i wytarcie sunbeem nie było ani smug ani plam to potem kupiłam kolejny zestaw z resztą ścierek, bo sprzątanie zajmuje mi teraz zdecydowanie mniej czasu i bez wdychania tej chemia np w łazience. Ja teraz tylko kupuje te kwiatki co się odbija w muszli do sprzątania łazienki bo resztę jadę rękawica i wszystko błyszczy.

1 polubienie

probka akurat tego normalnego niebieskiego bo taki dostalam wtedy . i w sumie z niebieskiego korzystalam 2 lata ale obecnie zapasy porobilam eko zielonego :slight_smile:

@Wesola95 co do tego ze ten sam mozesz miec racje bo jak zamawialam promocyjny z rossmana na stronie mieli niebieski a dali zielony​:thinking::rofl:
co by nie bylo lubie z niego korzystac

1 polubienie

Ten płyn jest świetny i do tego wydajny. Świetnie się pieni bez substancji zapachowych . Używam go już trzy miesiące prawie a naprawdę mam go jeszcze sporo.u mnie w Rossmanie jest już jakiś czas dostępny.

1 polubienie

Ostatnio sprzedaliśmy koleżance i o matowych frontach mówiła to samo. Teraz na BF wzięła kolejne dwa zestawy dla mamy i siostry. A dla mnie to już jest sprzęt do wszystkiego.

1 polubienie

Plyn chociaż mega rzadki jest naprawdę super. I fajnir, że można kupić uzupelnienie a nie trzeba kolejnej plastikowej butelki :slight_smile:

1 polubienie

@Lalka ale po prostu do tego trzeba się przekonać i zobaczyć to na własne oczy, bo takto każdemu się wydaje że to drogie jest, ale np wypranie kanapy czy krzeseł raz do roku kosztuje z 200 zł i chemia mamy to uprane, a tutaj rękawica za około 100 zł i mamy cały czas w domu i możemy sobie sprzątnąć krzesła czy narożnik kiedy mamy na to ochotę.
Teściową już chciała wymieniać krzesła bo ma jasne i na prawdę miała brudne, żaden Vanish czy inny specyfik nie pomógł a jak zobaczymy że czysta woda z mydelkiem schodzi to była w szoku…

1 polubienie

Dokładnie tak jak piszesz. Dlatego praca przedstawiciela polega przede wszystkim na tym, że jedzie do potencjalnego klienta i pokazuje jak to wszystko działa u niego w domu, na jego plamach, zabrudzeniach. Wtedy to ma największy sens, bo wszystko zostaje dodatkowo wytłumaczone, otrzymujesz wsparcie posprzedażowe, masz stały kontakt z przedstawicielem. Tak to powinno wyglądać i tak właśnie my do tego podchodzimy. Nie zostawiamy na pewno klienta samemu sobie.

1 polubienie

Wow faktycznie efekt widać myślałam że to taka ściema z tymi rękawicami

1 polubienie

Jaa czytam o tej rękawicy i myślę ja jestem chyba zacofana :rofl: ile to nowości na rynku a ja dopiero się dowiaduję o nich :rofl: fajnie poczytam sobie opini dziewczyn może i ja coś kiedyś sobie takiego sprawię.

A czy można kupić taką rękawice bez tych testów/pokazów u klienta ? Ja słyszałam już dawno o tych rękawicach, tylko ceny były wtedy kosmiczne i mnie troszkę to zniechęciło no i jeszcze właśnie te testy. I np czy muszę znaleść przedstawiciela w swojej okolicy czy to jakoś zdalnie można ogarnąć ?

1 polubienie

O właśnie sama jestem ciekawa czy musi ktoś przyjechać pokazać i dopieri można kupić czy jest strona gdzie można zakupić zamawiając internetowo.

1 polubienie

Nie martw się, ja też nie miałam pojęcia, że taka jest, dopiero się tutaj dowiedziałam :stuck_out_tongue_winking_eye:

Nie musi przedstawiciel przyjeżdżać i ci pokazywać, możesz kupić z jego linku on ci da instrukcje jak to aktywować i można używać. Ja też myślałam że to ściema póki sama nie zaczęłam używać… Co pisałam na forum na FB co do matowych frontów to każdy te rękawice polecał no i miał rację.
Ja zazwyczaj używałam żółte ściereczki viledy, ale ona kosztuje około 10 zł w promocji, używałam dwie na miesiąc razy 12 miesięcy to 240 zl, a taka rękawica będzie używana od 10 do 15 lat.

Czyli generalnie dobra inwestycja, nie tylko jeżeli chodzi o eksploatacje innych ściereczek, ale też tego że tej innej chemii się używa, a to też robi swego rodzaju koszta.
@Lalka a możesz podpowiedzieć jak znaleźć takiego przedstawiciela? Jest jakaś strona internetowa z podziałem na województwa?

1 polubienie

Jeszcze nie miałam okazji używać tego płynu, ale bardzo mnie zainteresował. Lubię produkty o prostym, delikatnym składzie, zwłaszcza kiedy chodzi o rzeczy do mycia akcesoriów. Fajnie, że jest hipoalergiczny i bez zapachu — to dla mnie duży plus. Myślę, że przy najbliższej wizycie w DM chętnie po niego sięgnę i sprawdzę, jak się sprawdza w praktyce :blush::yellow_heart:

to nie tylko Ty jestes zacofana
ja najwięcej co kojarze to magiczne gąbki czy rozowe różne do czyszczenia z action :rofl:
takze musimy sie dodzkolic. znow forum uczy

2 polubienia

Na forum zawsze się czegoś nowego dowiecie :heart_eyes:

2 polubienia

Fajnie, że tak robicie. Niestety niektórzy przedstawiciele zamykają się tylko na tym, żeby sprzedać i zarobić swoje, a co potem, to już ich nie obchodzi

1 polubienie

Nie przejmuj sie , ja tez dopiero teraz 1 raz slysze o tej firmie i rekawicach :see_no_evil: to nie my jestesmy zacofane tylko dziewczyny sa mega do przodu :rofl: i tego trzeba sie trzymac :laughing:

3 polubienia

Dobrze , że tutaj trafiliśmy i się dużo uczymy :smiley:

1 polubienie