Ekologiczny płyn do mycia butelek i smoczków Canpol babies już w drogeriach DM!

Dziewczyny, przedstawiciel nie musi przyjeżdżać, możecie zamówić produkty prosto z linka, który dany przedstawiciel wam podeśle. Same przeglądacie, same zamawiacie, same płacicie, macie pewność, że ścierki są nowe, oryginalne, to samo z kosmetykami. Pokazy są właśnie po to żeby pokazać co te ścierki wyprawiają. U nas zanim się zdecydowaliśmy kupić to przyjechało małżeństwo z Zakopanego, a jesteśmy z centrum. Jeśli dany przedstawiciel stwierdzi, że dana lokalizacja jest dla niego niedostępna to kieruje taką prośbę do innego przedstawiciela ze swojej grupy.
Na Instagramie znajdziecie nas pod nazwą zafiksowani_w_trawach a w wyróżnionych relacjach znajdziecie nasze testy z rękawicami.

2 polubienia

Ja sobie je na pewno kiedyś kupię , bo właśnie takich pozytywnych przekonujących komentarzy widziałam wiele z efektem przed i po . Chce sobie kupić na nowe jak się przeprowadzimy wtedy będę testować i też wam dam znać czy są warte swojej ceny :blush:

2 polubienia

Hahah oj tak ja tak samo jedynie co to magiczna gąbeczka ktorej i tak nigdy nie kupiłam . A miałam w zamiarze kupić sobie i kurcze zawsze jak jestem w sklepie to to kupie tamto i zapominam co mialam jeszcze kupić dopiero w domu przypominam sobie a jeszcze to miałam kupić i taki zonk​:see_no_evil::laughing:

1 polubienie

Kupiłam kiedyś magiczna gąbkę, ale jak zaczęłam nią czyścić pomazaną ścianę to się cała skruszyła i było więcej sprzątania niż tego warte.

1 polubienie

Ja magiczne gąbki kupuje hurtowo na temu. Użyje 2-3 razy i do kosza bo one szybko się rozpadają. Tylko trzeba mieć wyczucie ja czym można użyć a na czym nie bo niektóre powierzenie może zniszczyć :grimacing: ja często używam do przetarcia butów, krzeseł plastikowych bo mam te skandynawskie białe. Moja mama myje nimi normalnie fugi, zamiast zalewać płynem i jechać szczoteczką to przeciera gąbką i są czyste. Ale to świr co do sprzątania, ja już fug chyba ze 2 lata nie mylam :sweat_smile:

@Lalka @Mamusia22 a namaczalyscie je wcześniej w wodzie tak samo jak gąbkę florystyczną do ciętych żywych kwiatów ?

1 polubienie

o właśnie super ze o tym piszesz bo tez mialam wlasnie pytac, nie kazdy wie dlatego ze niektóre gabki nawet dzieciece dzialaja na sucho
a te magiczne dzialaja cuda ale tylko mokre
ja raz kupilam zestaw kredek do wanny z zalaczona gabeczka co też na podobnej zasadzie dziala

1 polubienie

Ja magicznymi gabkami często przecieram kuchenke w kuchni.
Z fugami nie probowalam… ale chyba czas to zrobić :muscle: Przy remoncie maż odsuwal rozne regaly i sie okazalo że pod nimi takie jasne fugi są… zapomnialam już ze mialam w przedpokoji taką jasna fugę.

@Mamusia22 ja raz zamowilam na temu. Ale totalnie inne niż kupione np. W Rossmannie. Zupelnie nie spelnialy swojej roli. Chyba, że tak trafilam.

@MamaSloneczka Tak, one działają jak są mokre
@Kalusia161 ja z kolei nie używałam tych z rossmana więc nie mam porównania, używam cały czas tych z temu. Raz kupiłam w Dino że z jednej strony magiczna gąbka a drugiej taka zwykła różowa to nie widziałam różnicy między nimi

2 polubienia

Ja tymi magicznymi gąbkami to nie umiałam nic posprzątać :see_no_evil:

1 polubienie

Mi sie sprawdzaja na przybrudzone sciany, popisany stół oczywiscie trzeba je lekko zamoczyc :wink:

1 polubienie

Ja bardzo lubię magiczne gąbki i też zamawiam hurtowo na allegro, na poplamione ściany działają świetnie, ja nimi też przecieram czasem jakieś zabrudzenie na blacie. Jak jest plama i zwykła gąbeczką nie daję rady to wiem, że magiczna to ogarnie :grinning:

Szczerze to ja tu w domu nie myłam też fug wcale. U mnie wszędzie są szare wiec nawet brudu nie widać zbytnio :rofl: mąż wiedział jakie kłaść. U mojej mamy w kuchni są białe i przy kuchence zrobiły się żółte i to wygląda słabo :slightly_frowning_face::roll_eyes:

To ja tak samo mam szare i tego brudu nie widać, a moja mama ma jasnobeżowe i zasuwa kilka razy do roku :face_with_peeking_eye:

Do fug jest super płyn który reklamuje cleanblueoctopus płyn jest od happ win i serio domyka super

A nie wyżera fug? Bo miałam też taki zarąbisty do fug D-LUX z laboratorium pani domu i np w kuchni mi ładnie domył a w łazience chyba mam innej firmy fugę i przy myciu mi się wykruszyła :sweat_smile:

U siebie tego nie zauważyłam :rofl: ale możliwe, że dużo zależy też od samej fugi, jak jest słabszej jakości, albo źle położona to mimo wszystko może się wykruszać

No mi tylko w łazience. Mąż normalnie w szoku był. Dobrze że to taka złota rączka i wyskrobał te fugi do końca i położył od nowa :sweat_smile:

1 polubienie

Noooo dobrze że mu się udało, bo fugi ciężko jest wyskrobać na tyle, żeby udało się ładnie położyć nową

Zawsze mocze magiczne gabki , trzeba je dobrze potem wycisnac, u mnie dziaja cuda na parapety , bo czesto doniczki mi brudza , ostatnio tez czyściłam ramy okien i tez petarda .

1 polubienie