W czasie letnim syn chetnie jeździł w rowerku i lekko go prowadzi się więc polecam ;) spacerówkę można wszędzie zabrać a rowerek nie składa się. Przynajmniej mój;)
Hejka dziewczyny,
Zastanawiam się nad zakupem rowerka trójkołowego dla córci. Widziałam że są one 3w1 że można z niego zrobić małą spacerówkę. Zastanawiam się czy to było by praktyczne i rzeczywiście mogło by zastąpić spacerówkę bo planowałam kupić również spacerówkę.
Może polecacie jakiś konkretny model?
Mój się składał ale każda cześć osobno i było to upierdliwe
Ja mam i polecam córka woli jeździć nim niż spacerówka
My kupiliśmy na prezent chrześniakowi i szczerze mówiąc stało w szafie. Chrześniak nie zainteresowany ani spacerówka ani rowerkiem. Pokochał za to w późniejszym etapie rowerek biegowy
u nas rowerek trójkołowy nadal w użyciu.
jak dzieci były mniejsze to też mieliśmy trójkołowca
Jak widzę to zależy od dziecka i trudno przewidzieć czy będzie chciało jeździć. Chociaż jak patrze to dużo dzieci mając ponad 2 lata jeździ takimi rowerami
U nas teraz jest faza na Scotta dlugo bardzo stał a teraz znów wsiada i jeździ byle kiedy
U nas właśnie etap na te wszystkie rowerki i hulajnogi , wcześniej tylko miejsce zajmiwalo
Bo po pierwsze zrobiła się pogoda a po drugie dzieci mają takie etapy że najpierw się nie bawią a potem jak już zaczną to nie bawią się niczym innym :)
Mój ma 3 lata i dalej nie chce ani na hulajnodze ani na rowerku jeździć. A ma dwie hulajnogi i dwa rowerki…
Spokojnie na wszystko przyjdzie czas
mamaag spokojnie zacznie jezdzic
Tak każdy ma inny czas bądź spokojna
MamaAig a zachęcasz go do jazdy? chodzisz z nim by pojeżdziło?
moje dziecko też nie chciało, ale codziennie systematycznie parę minut wychodziłam z nim pokazywałam jak co i gdzie i teraz na scoot przesiadło się na stojącą hulajnogę.
Te hulajnogi scoot to strzał w 10
Tak świetne są ale ja chyba będę polować na jakąś używaną na vinted czy OLX Bo cena też jest bardzo wysoka no ale myślę że warto jednak zapłacić
Tak świetne są ale ja chyba będę polować na jakąś używaną na vinted czy OLX Bo cena też jest bardzo wysoka no ale myślę że warto jednak zapłacić
my zapewne drugiemu dziecku kupimy na pierwsze urodziny