Rozejście spojenia łonowego

Co to jest rozejście spojenia łonowego? Jakie są jego przyczyny oraz objawy? Oto moja historia.

Nie miałam wiec się nie wypowiem  , ale słyszałam ze bardzo kłopotliwe :)

Nie miałam takiej dolegliwości, ale faktycznie miałaś pecha, ze jednak od razu diagnoza nie została postawiona trafnie. Super, że dzielisz się z nami tą historią, bo może to pomóc nam w przyszłości. 

Mnie ostatnio coś z boku boli jak się za dużo nachodzę. Więc może to też jest związane z tym rozejściem. Muszę iść do lekarza i na USG. Tylko po odpoczynku przechodzi. A jak już nie boli to  ciężko się zmotywować i znaleźć czas.

Ja nigdy nie miałam na szczęście..  

Rewelacyjna przemyslana i wyczerpujaca temat porada bardzo mi sie podoba 

Juz nie raz w zyciu spotkalam sie z takim okresleniem ale nigdy do końca nie wiedzilam z czym wiaze sie dolegliwosc fajnie to tu wytlumaczylas 

Szkoda ze tak dlugo musialas czekac na odpowiednia diagnoze co opoznilo leczenie

Nigdy nie miałam takiej dolegliwości.. Niefajnie jak tak długo czekałaś na diagnozę.. :/  Bardzo przydatna i wyczerpująca opowieść. 

Też nie słyszałam nigdy o czymś takim super ze ktoś w końcu napisał taka poradę:) 

Nie wiedziałam o tej przypadłości ale warto wiedzieć że takie się zdarzają 

Super porada. Najgorsze tylko w tym wszystkim jest to, że musiałaś czekać na diagnozę prawidłową. 

No właśnie czas dość dlugi

Ja samo pojęcie słyszałam ale nigdy nie wiedziałam o co chodzi

Bardzo ciekawy artykuł.. przykro mi, że tyle czekałaś na diagnozę. 

Dokładnie dość długo , ale najważniejsze ze już wiesz

Nigdy o tym nie słyszałam ciekawa historia. Szkoda ze tak długo musiałaś czekać na diagnoze

Najgorsze jest to że często się diagnoza przeciaga i zamiast się leczyć właśnie tracimy czas na niewiedzę;/

No niestety właśnie przez przeciąganie diagnozy , stoimy w miejscu z leczeniem , co się później przeciąga.. 

Może warto z innym skonsultować 

Też myślę,  że można skonsultować się z innym lekarzem.

Najlepiej zasięgnąć opinii co najmniej dwóch lekarzy. Takie moje zdanie. Sama czasem jak mam mega wątpliwości to wolę się skonsultować i mieć porównanie