Rozstępy to bardzo częsty problem u kobiet w ciąży. Zmiany skórne pojawiają się zwykle na brzuchu, a także innych częściach ciała. Im szybciej zaczniesz z nimiwalkę, tym większa szansa na wygraną. Dowiedz się, jak zapobiegać powstawaniu rozstępów i co robić, jeśli nie udało się z nimi skutecznie walczyć...
Ja prawie nie mialam roztepow
u mnie rozstępy pojawiły się w 9 miesiącu
Fajnyjest krwm palmes. Dobrze nawilza
u mnie takze pod koniec ciazy wystapiły
wedlug mnei rozstepy to kwestia genów
ja używałam różnych przeróżnych balsamów a rozstepy i tak sa
ja mam rozstepy po ciazy
Ale nawilzanie nie zaszkodzi. Nigdy nie wiadomo czy wieksze by sie nie pojawily jakbyscie nie uzywlay kremow
Roztępy sa jak blizny… I pewnie zostana juz do konca zycia…
no niestety ja już mam pamiątki po pierwszej ciąży zobaczymy jak tym razem będzie
Ja dostałam do testowania krem z Palmersa, sama kupiłam sobie balsam ELANCYL staram się stosować je jak najczęściej ( 2 razy dziennie) . Czy rozstępy się pojawią czas pokaże
No ale patrzac na te rozstepy bedziemy myslaly o naszych dzieciach
Ja jestem w 3 ciazy i dopiero teraz kilka rozstępów sie pojawilo jestem w 32 tc i jak narazie jest ich tylko kilka mam nadzieje ze wiecej sie nie pojawi ale ogólnie mam ładna skóre na brzuchyu a smaruje kremem FISSAN i oliwka z nivea
mi rozstepy wyskoczyly z ciazy ,ale niestety wszystko fajnie tylko ,ze sa na samym srodku brzucha ,nic nie pomogło, jestem 4 msc po porodzie a dalej sa takie strasznie czerwone.
Ja stosowałam różne kremy, oliwki, a rozstępy i tak się pojawiły, nie mam z tym problemu, w końcu jestem Mamą, to wszystko dla Mojego Maluszka!
Próbki kremów NS roztepy można dostać e aptece
na szczęście ominęły mnie rozstępy mimo piłeczki jaką miałam.
Ja rozstepow nie uniknelam. Ale wazne, ze mam dziecko a moj mezczyzna na nie nie zwraca uwagi dh
ja też nie miałam rozstępów. używałam dużo różnych kremów.
babymommy to najważniejsze, że się nimi nie przejmujesz! Ja z kolei używałam oliwki do smarowania brzucha…rozstępów brak.