Seriale co oglądacie ;)

Tematu nie było :wink: a bynajmniej nie znalazłam w lupce :wink: dziewczyny czeka mnie sporo nieprzespanych nocek :wink: zakładam słuchawki i oglądam seriale :wink: jednak to co oglądam kończy się . Dlatego proszę was o polecenie serialu , nie mam specjalnych preferencjach do tematu. Teraz oglądam serial o seryjnym mordercy - uśmiechnięta buźka , na show time. Temat mało przyjemny , ale jakoś mnie to wciągnęło. Mam Netflix , HBO , show time , amazon. Także może coś ciekawego polecicie :slight_smile:

Bardziej jak seriali ja oglądam filmy :smiling_face:ps czemu szykują ci się takie nie przespane nocki ?

The Walking Dead - oglądam drugi raz a mąż razem ze mną tylko już trzeci😆
Serial ma 11 sezonów + poboczne miniseriale więc zdarzają się nudne odcinki ale całokształt super:)

Lupin, Prawnik z Lincolna - Netflix :smiling_face:

Ooo nie polecę ale chętnie poczytam. A swoją drogą czemu nie śpisz w nocy?

Rekrut
Rezydenci
Aniela

Wojenne dziewczyny. Ja teraz oglądam

The Good doctor na prime

1 polubienie

Hhhehe jeśli chodzi o seriale to moje się nie długo zaczną :laughing::laughing::laughing: we wrześniu :sweat_smile: w tv :crazy_face:

1 polubienie

Oj tak na jesienne wieczory też mam kilka swoich które lubię nieraz obejrzeć

1 polubienie

Mi się bardzo podobały rojst, behawiorysta, żywioły saszy, chyba na max jest też zabójcze umysły wiele sezonów trochę starszy ale super jeśli lubisz takie kryminalne, jak nie znasz to kochane kłopoty może jest jeszcze na Netflix na pewno jest na Disney i pewnie w necie też znajdziesz, Aniela, lady love, jak lubisz Marvel i DC to pingwin i daredevile też dobre są, zbrodnie po sąsiedzku

1 polubienie

Skazany na Śmierć! Znajdziesz na Netflix, mega wkręca :sweat_smile:
Mi się też podoba Bridgerton, Lucyfer, Toy Boy, Nocny Agent

matki pingwinow, totalnieeeeeeeeee :slight_smile:

2 polubienia

Ja lubię sci fiction, bardzo na Amazonie mi się podobal Theo Expanse, Gen V, Fallout, The Boys
The office, teraz oglądam polską wersję ale ona jest na canal plus

Oooo też mnie wciągnął , słyszałam że ma być kontynuacja;)

Teraz nie mam za bardzo czasu, ale jak byłam w ciąży to oglądałam trzy: Virgin River, Bridgertonów i Emily w Paryżu. Na Netflixie :smiley:

1 polubienie

Aktualnie oglądam starocie :wink: Polecam rodzinę Borgiów

Świetny serial ! Bardzo polecam też

Ooo super bo brakowało dalszych odcinków by mógł jeszcze trwać :smiling_face:

1 polubienie

O taki to też super serial

1 polubienie