Seriale co oglądacie ;)

Zaczelam tych bridgertonow i powiem wam , ze wkreca :slight_smile: wiec jak ktos nie ma co ogladac to tez polecam

2 polubienia

Ja chciałam się w to bawić, ale o tym zapominam, żeby anulować :cry::rofl: gia mnie no od chyba 3 miesięcy opłacam pakiet MS Office, a nie używam go od 2 miesięcy XD
Tak samo w ogóle płaciłam przez prawie 3 lata ubezpieczenie lodówki, która została w mieszkaniu mojego ex, bo o tym zapomniałam :ok_hand:t2::cry:

Ja sobie ustawiam przypomnienia w kalendarzu jak chce anulować jakaś subskrypcję bo tak nigdy bym o tym nie pamiętała

Jak mam w planach korzystać z jakiejś platformy tylko przez miesiąc to wykupuje i od razu rezygnuje z subskrypcji bo inaczej też bym zapomniała. Przy rezygnacji z subskrybcji i tak można oglądać do końca okresu rozliczeniowego :wink: Ja dodatkowo też mam drugie konto na którym przelewam kasę wtedy kiedy będę jej potrzebować i z tego konta opłacam zakupy online, mam różne subskrypcje itd więc nawet jakbym zapomniała o jakiejś subskrybcji to kasa się nie pobierze :smiley:

2 polubienia

No ja niestety jak zaczęłam oglądać to kilka odcinków na raz i to po nocach xd
@ewelka8990 ooo super sprawa :stuck_out_tongue:

1 polubienie

Ja tez :see_no_evil: wczoraj do 2:30 ogladalam :see_no_evil::see_no_evil:
Najsmieszniejsze jest to , ze na poczatku bardzo mnie lektor wkurzał , a teraz juz nie zwracam na niego uwagi :rofl:

1 polubienie

W Sinsay też ten motyw wykorzystali xd

1 polubienie

Nie wiem czy ktoś już oglądał, ale ja dzisiaj pożeram Ołowiane dzieci. Przykre, że mieliśmy też swój śląski „Czarnobyl”.

1 polubienie

Jak akurat skończyłam Ricky i Morty, to zobaczę ten. Dzięki

1 polubienie

Właśnie wczoraj oglądnęliśmy z mężem pierwszy odcinek i naprawdę się wciągnęłam . Bardzo dobry serial

2 polubienia

Czy u was w kinie dzisiaj też nic ciekawego nie leci ? :see_no_evil:

Nie slyszalam o tym serialu. Muszę mężowi powiedzieć. Jak już ogarniemy rzeczywistośc z 2 dzieci to obejrzymy

1 polubienie

Zaczynamy z mężem 8 sezon rekruta !

1 polubienie

Nawet nie wiem co u nas puszczają :smiley: z córką dziś mamy niezłe kino , coś markotna daje popalić :grinning:

2 polubienia

Kiedy Wu ogladacie te filmu i seriale razem z mezami? :frowning: mi tak tego brakuje zeby razem cos pooglądać…… jak nie zabawa z synem to obowiazki z noworodkiem. Trzeba obiad zeobic, pranie, siebie ogarnac. Wieczorem jak widze lozko po całym dniu to zasypiam w ciagu minuty :woman_shrugging:t3:

Ja po prostu chyba nie ogarniam już :sweat_smile: nie umiem w życie

Ja też nie pamiętam kiedy coś oglądaliśmy razem wspólnie , bo albo on albo ja zasypiamy

2 polubienia

My codziennie wieczorami znajdujemy czas dla siebie ale to od kiedy synek skończył miesiąc lub półtora, już nie pamiętam dokładnie. Wcześniej chodziłam spać od razu jak synek zasnął

Właśnie skończyliśmy oglądać :smiley:
Też mega polecam. Gdyby nie ten serial to nie wiedziałabym że na Śląsku była taka historia.

1 polubienie

Oo super! A oglądałaś może Biały Lotos na prime? Uwielbiam ten serial, to mój top! Zapomniałam o nim kompletnie - kto nie oglądał to koniecznie odpalajcie!🩷