Cześć dziewczyny, czy wam też podczas ciąży zaczęły wychodzić siwe włosy? ![]()
jestem w 24 tc i kilka siwych włosów na swojej głowie już zauważyłam. ![]()
![]()
Mnie to ominelo , ale mam kolezanke ktora na koniec ciazy doslownie pol glowy miala w siwych wlosach , chociaz to moze jest uwarunkowane genetycznie albo na ciemnych wlosach lepiej je widac . Ja mam rude i chyba ani jednego
Ja nie miałam i niemam siwych włosów . Ale myślę że to dużo zależy od genetyki człowieka. Moja mama ma 58 lat i powiem szczerze mało coa siwych pojedynczych włosów ma to po dziadku bo pamiet dziadek 83 lata miał a wlosy ciemne jeszcze pół na pół ![]()
U mnie na szczęście jeszcze się nie pojawiły ![]()
Mi tak w drugiej ciąży zaczęły wychodzić. Nie wiem czy to kwestia ciąży czy po prostu już siwieje, bo w rodzinie wszyscy siwi
A ile masz lat? U mnie nie ma jeszcze siwych włosów
aleee obserwuję taką dziewczynę na tik toku która w młodym wieku osiwiała i wygląda pięknie! Więc nie ma się coś bać siwulcow ![]()
![]()
A mi się to wgl nie podoba. Widziałam kiedyś dziewczynę na siłowni, i niby miała ładne te siwe włosy ale jak stara babcia wyglądała. Moim zdaniem to właśnie mocno postarza
Rozumiem, że nie każdemu musi się podobać
Każdy ma inny gust, dla mnie siwe włosy mogą wyglądać bardzo stylowo i z klasą, jak się dobrze je ogra ![]()
U mnie siwe włosy się nie pojawiły, może to przypadek że akurat w ciąży zauważyłaś?
Mnie to niestety spotkało, na koniec pierwszej ciąży miałam tam dużo siwych włosów, że po porodzie zmieniłam kolor na blond by jakoś to wyglądało
co prawda pierwsza ciąża była dla mnie bardzo stresująca więc może i stąd ta siwizna, ale teraz będąc w kolejnej również widzę, że jest ich więcej.
Ja też nie słyszałam nigdy żeby ktoś miał siwe włosy od ciąży. Sama pierwszy siwy włos znalazłam niedługo przed i więcej się nie pojawiło wiec może faktycznie zbieżność okoliczności.
Kiedyś czytałam, że osoby naturalnie rude nigdy nie osiwieją
jestem bardzo ciekawa czy to prawda ![]()
To chyba od genów zależy. Ja po 30 nie mam w ogóle siwych włosów ale mam koleżankę która w wieku 30 lat już włosy maluje bo ma siwe. A mój szef ma 35 lat i jest normalnie biały. Niektóre tylko ma ciemne włosy a 90% to siwizna
Ja mam 29 lat i już mam siwe włosy mimo tego że moi rodzice nie maja takich tendencji bo mama do dzisiaj ma ciemno brązowe włosy naturalne a tata osiwiał po 50
Ja nie mam siwych, za to zauwazylam ze moj maz odkad bylam w pierwszej ciazy moooocno osiwiał
ale ma ciemne wlosy to bardziej widac.
Mój mąż siwieje od kiedy wszedł w związek ze mną ![]()
A babcia dziadek albo pra babcia i pra dziadek ? Czasami te geny przechodzą z dalszych pokoleń
Czyżby to miało jakoś związek z tobą ? ![]()
![]()
![]()
![]()
Albo z teściową ![]()
![]()
![]()
![]()
niestety moja mama zmarła ![]()
Więc wszystkie siwe włosy to w większości moja zasługa ( tak mówi mąż ) ale ja tam mu coś nie bardzo wierzę ![]()