Nie drogie są w pepco ;)littlediamond też mają nie drogie i ładne. ja uwielbiam ubranka handmade . Więc firmy jak mauala, fajnieubieramy , black star , słów village wszystko można znaleźć na instagramie
Znacie jakieś dobre sklepy internetowe z nie drogimi ubrankami dla niemowląt? Coś innego niż smyk czy 5-10-15 ale też z fajnymi promocjami?
Synek wszedł w fazę obiadków i wszystko się strasznie brudzi. Nie kupuję mu używanych ubranek ale też nie chcę wydawać “majątku” na nowe ubranka.
Coś ktoś wie?
Jeśli nie chcesz przepłacać, polecam Pepco Jak są fajne promocje, bodziaki czy bluzeczki można kupić nawet po 4-5 zł. Tylko trzeba patrzeć na jakość materiału, bo niektóre ubranka z tego sklepu wyglądają źle już po pierwszym praniu.
A dlaczego nie chcesz kupować używanych? Ja nie mam teraz czasu na bieganie po sklepach więc szukam okazji na olx. Bardzo często ktoś sprzedaje ciuchy nowe lub w bardzo dobrym stanie w cenie od 2-3zł. Też nie stać mnie na wydawanie fortuny na nowe ubranka tym bardziej, że dzieci niesamowicie szybko rosną i to wg mnie wyrzucanie pieniędzy w błoto, poza tym przy nauce jedzenia posiłki lądują dosłownie wszędzie i nieraz nie wszystko jestem w stanie odplamić.
Interesują mnie bardziej ceny jak z Pepco właśnie gdzie ubranko wychodzi za 5-8zł. W smyku idzie tak kupić ale może znacie jeszcze coś podobne cenowo do pepco?
Handmade itp są drogie, nie dam 20 zł za body.Chyba że w 3-5 cio paku
Czasem w H&M też są promocje na ubranka i dodatkowe rabaty, jeśli ma się kartę u nich (aplikacja). W Reserved również co jakiś czas robią wyprzedaże, jak również C&A. Taniej niż w Pepco trudno będzie znaleźć. Może Kik jeszcze? Mają podobny asortyment do Pepco.
Kik nie ma sprzedaży internetowej z tego co widzę więc odpada. Nie opłaca mi się 60 km jechać
Teraz sa bardzo duże wyprzedaże w wielkości sklepów. Popatrz na 5-10-15, ja często kupuję tam ubranka bardzo tanio zwłaszcza na wyprzedaży. Jakościowo dobre i fajne. Polecam także smyka, bo tam podczas rabatów jest tanio, ale także H&m, Reserved Kids, Next.
Ja bardzo fajne ubranka i w świetnej cenie kupiłam na Dolce Sonno: https://www.slodkisen.com.pl/
To jest strona producenta i mają rzeczy naprawdę świetnej jakości, z bardzo dobrej bawełny i myślę, że w atrakcyjnych cenach.
txm często ma tanie ciuszki.
Poszukaj na olx ludzie często sprzedają nowe ubranka za grosze
Olimama w Smyku czy w 5-10-15 mają teraz fajne wyprzedaże, więc na pewno jakieś body wybrałabyś w atrakcyjnej cenie. W Reserved Kids również mają fajne ceny, sprawdź też txm. Sporo osób sprzedaje nowe ubranka zagranicznych firm na allegro.
Mi zdarza się kupić ciuszki przez internet. Jeszcze nigdy się nie zawiodłam. Zawsze przyszły o czasie i zgodne z opisem dobrej jakości. Ale wolę kupować ciuszki w sklepie. Tym bardziej, że obok mnie jest sklep z polskimi ciuszkami i w dodatku nie drogie. Gatunkowo są dobre i nic podczas prania się bz nimi nie dzieję.
W pepco nie raz mi się zdarzyło kupić porwane ciuszki. Często puszczają też na szwach. W TXM jest to samo do tego są droższe niż w Pepco. Najkorzystniej chyba Smyk wychodzi jednak. I teraz rzeczywiście mają fajne wyprzedaże. Zaraz popatrzę co mają w Reserved Kids, jeszcze tam nie zaglądałam
Justyna, jakich marek ubranka są w tym sklepie obok Ciebie?
Olimama - jeżeli internetowo, to chyba najlepiej wyjdzie SMYK. Oni mają co 3 miesiące sezonowe wyprzedaże: najpiere 25%, potem 50%, a na koniec dochodzi do 70%. Tylko wtedy kupujesz na kolejny rok, bo to są wyprzedaże po sezonie, ale myślę, że warto. Ja tak dla córy kupowałam Na OLX ludzie często sprzedają fajne paczki ubrać za “grosze” lub za “pampersy”. Wiadomo, że część ubrań może się nie nadawać lub może Ci się nie spodobać, ale część jest na prawdę fajna. Ja kiedyś kupiłam super ciuszki za 50 zł (ok. 20 szt ciuszków), innym razem za paczkę pampersów kupiłam 2 worki 100l. ubrań - 30% z tych ubrań wyrzuciłam, ale pozostałe korzystam, a były tam wszystkie rodzaje od bodziaków, koszulek, spodni, po kurtki, płaszczyki czy kombinezony.
Jeśli chodzi o stacjonarne to cenowo pepco i auchan. W mauchan mają wielopaki w fajnych cenach, gdzie bodziaki wychodzą po 5-6 zł.
Reserved ma teraz fajne promocje nie polecam pepco ani txm same szmatki wszystko się siepie i niezbyt miłe w dotyku. Mayoral ma też promocje . Z Olx raz kupiłam i wolę kupić coś na promocji bo wszystko było poplamione i posiepane.
Syleczka - niestety, kupując na OLX nigdy nie mamy pewności co trafimy
jeśli chodzi o Pepco, to tak jak ktoś wcześniej napisał: trzeba patrzeć na materiał. Mam kilka rzeczy, które są porządne i posłużą Nam długo, ale mam kilka, które po kilku praniach są do wywalenia.
Moja Babcia kupiła dla maluszka kilka ubranek w Pepco. Było tego w sumie chyba z 5 sztuk. Po pierwszym praniu przed użyciem, dwie rzeczy wyglądały jakbym korzystała z nich już kilka miesięcy…
majupa powiem tak jak wszędzie są gorsze i lepsze rzeczy ja w pepco kupuje i też parę ubranek na początku wyglądały tragicznie po praniu uzywalam ich do karmienia w sumie by je wykończyć ale nauczyłam się oglądać ubranka i po dotyku wiem już który ciuszki będzie w porządku są defekty czasem zdarzają się jak wszędzie nawet w zarze jak się kupi to często np jedna nogawka dłuższa od drugiej w hm też się zdarza że coś puści na szwie albo się zrobi szmatka więc myślę że po prostu same musimy ogarnąć co będzie na dłużej. ze smyka mam też parę rzeczy i część nadaje się też do wyrzucenia niestety więc wszędzie są różnej jakości produkty na pewno w smyku już nigdy nie kupię body które nie mają napów przy szyi bo wygląda to jak jakby mój synek miał dekolt do prawie brzucha. kupuje w pepco i odkąd już wiem czego szukać i jaki w dotyku musi być materiał by był na długo to jestem zadowolona.
To ja Wam napiszę co mnie drażni w body z długim rękawem. Mam z kilku sklepów i w większości córka ma zbyt długie rękawy. Nie sądzę, że inne dzieci mają je dopasowane bo musiałyby mieć rece do kolan zastanawiałam się, może córka ma długi tułów i dlatego wskakujemy bardzo szybko w większe body. Dodatkowo lubię jak dziecko ma trochę luzu żeby pieluszka nie była „przyciśnięta” dlatego wolę kupować stacjonarnie, choć internetowo też nie ma problemu ze zwrotami