Skuteczność testów owulacyjnych

Marzysz o dziecku i nie możesz się doczekać, aż będziesz w ciąży? Twój okres jest nieregularny i zastanawiasz się nad użyciem testu owulacyjnego? Podpowiadamy, czym są i jak stosować testy owulacyjne.

Nigdy nie korzystałam z takich testów, ale dobrze, że są takie i można się dowiedzieć kiedy faktycznie dochodzi do owulacji

planowałam zakup pasków, ale tylko wtedy kiedy w miarę szybko nie zajdę w ciążę. udało się po 3 miesiącach więc nie były potrzebne. dobrze że coś takiego w ogóle jest, bardzo przydatne dla osob długo sie starających :slight_smile:

moja koleżanka stosowała i się odrazu udało

Bez korzystania z testów w pierwszą ciążę zaszłam już w pierwszym cyklu, o następne już nie było tak łatwo.

ja bez testów w pierwszą i drugą ciąże zaszłam bez problemów :wink: uwierzyłam w “kalendarzyk” i sie udało :slight_smile:

Jeszcze nigdy nie korzystałam

My z mężem staraliśmy się 2 miesiące , potem kupiłam chyba z 30 sztuk od razu tych testów ale nie użyłam ani jednego bo okazało się ze jestem w ciąży :wink: Mają długa date przydatności więc przydadzą sie dla drugiego dziecka

nawet nie wiedzialam, ze takie sa

nigdy nie korzystałam

Ja z tego nigdy nie korzystałam, bo nie miałam takiej potrzeby. Znajoma testy owulacyjne kupowała i mówiła, ze jej pomógł.

ja dostałam od koleżanki która mi je poleciła ale nie zdążyłam użyć ponieważ okazało się że jestem w ciąży

ja nie robiłam, ale wiem że mojej koleżance sie takie testy przydały :slight_smile:

ja również dopiero się dowiedziałam ze takie testy są

fajna sprawa wielu osobom może pomóć

podobno są skuteczne

nie jestem przekonana do testow owulacyjnych

Nigdy nie stosowałam testów owulacyjnych i nie jestem ich zwolenniczką.

Ja również nie stosowalam jeszcze takich testow

nie miałam pojecia ze cos takiego istnieje , kobieta stara sie o dziecko , to pewnie moga dla niej te testy pomóc