Smoczki Dental Air już dostępne w drogeriach Rossmann!

Drogie mamy, smoczek Dental Air Canpol babies polecany neurologopedycznie jest już dostępny w drogeriach Rossmann! Poznajcie zalety produktu na: https://canpolbabies.com/p/cb-smoczek-silikonowy-0-6m-symetryczny-dental-air-2-szt-nieb

Zdaniem neurologopedy Marceliny Przeździęk sprawdza się on idealnie jako bezpieczny pierwszy smoczek dla maluszka:

„Smoczek uspokajający Dental Air spełnia wszystkie neurologopedyczne kryteria doboru pierwszego smoczka dla Maluszka w wieku już od 0+.

Ultrapłaska gumka, która jest jeszcze węższa przy tarczce, oraz ultralekka i wyprofilowana tarczka sprawiają, że zgryz Maluszka nie jest obciążany, co zmniejsza ryzyko powstawania wad zgryzu i wymowy. I to połączenie zdaje się być niemal idealne, dzięki czemu smoczek jest przyjazny dla zgryzu dziecka.

Symetryczny kształt gumki smoczka jest najczęściej rekomendowany przez neurologopedów, jako ten, który optymalnie wpływa na kształtowanie się podniebienia twardego Maluszka, nie zaburzając wzorca ssania nieodżywczego."

Jak często robicie zakupy w drogerii Rossmann? Regularnie zaglądacie? :smiling_face_with_three_hearts: :heart:

3 polubienia

Ooo, super wiadomość :star_struck:

Oby w moim mieście były te smoczki ! :heart_eyes:

Dobrze wiedzieć ! Super informacja !

Super, wygląda bardzo obiecująco :blush:

Super wiadomość, miałam okazję testować i moja córka bardzo je lubi, teraz gdy będzie wchodziła w większy rozmiar musimy go zakupić :blush:

W ogóle dużo rzeczy z Canpol i lovi jest w Rossmanie. U nas cała ściana tego :smiling_face_with_three_hearts::heart_hands::blush:

To świetna wiadomość . Teraz będzie łatwiejszy dostęp do tych smoczków , które są naprawdę bardzo fajne.

Super wiadomość. Cieszę się, że produkty Canpol babies są tak łatwo dostępne :smiley:

Super wiadomość, szkoda że moje dziecko jest totalnie bezsmoczkowe🤣 Ale dla innych mam to na pewno duże ułatwienie.

Super, że teraz dostępność produktów jest tak duża i nie trzeba się martwić że nie można czegoś kupić na miejscu.

U nas też i w aptece ostatnio też widziałam

1 polubienie

Drogie mamy, jak często robicie zakupy w drogerii Rossmann? Regularnie zaglądacie? :smiling_face_with_three_hearts: :heart:

1 polubienie

Ja może raz/dwa miesiącu, zawsze coś wpadnie do koszyka, zwłaszcza dla dzieci

1 polubienie

@CanpolBabies_Redakcja ja często tam zaglądam, mam pod ręką go praktycznie więc najłatwiej zrobić zakupu tym bardziej że zachęcają sporymi zniżkami.

Zdecydowanie najczęściej jeżeli chodzi o drogerie, jest ich dużo i zawsze po drodze.
@Mamaem tak, zniżki zdecydowanie kuszą, ale i bogata oferta.

To moja comiesięczna obowiązkowa wizyta :laughing: uzupełniamy kosmetyki, rzeczy małej, czasem jedzeniowe

Teraz są fajne te kupony za uśmiech i naprawdę czasami warto się skusić i zrobić zapasy.

1 polubienie

Oj bardzo często. Ja tam jestem zadowolona z nowych łupów ale mój portfel mniej🤪

1 polubienie

Daj znać, czy są dostępne :heart_eyes: :heart: