Dziewczyny, czy znacie snack spinner Gobe? Mega mi się podoba ten pojemnik, kiedyś widziałam go na necie i ostatnio szukając inspiracji orezentowych na roczek rzucił mi się na dobrych liskach. Niestety cena to jakiś kosmos, zamienników za bardzo nie ma, znalazłam jakiś tylko na Ali i zastanawiam się czy może któraś z was ma ten pojemnik i poleca lub nie. A może macie jakąś alternatywę?
Pojemnik fajny ale musisz sobie zadać pytanie do czego chcesz to wykorzystywać? Bo przecięte domu nie dajesz dziecku rano przekąsek i nie trzymasz ich w pojemniku do wieczora bo jak dla mnie nie ma to sensu bo i tak wszystko porozwalane po całym domu:rofl:
cena faktycznie kosmos jak za kawałek plastiku. Na wynos może i fajne ale czy aż tak przydatne. Ja polecam tą miseczkę z której dziecko nie wysypie nic. Może to nie jeycos podobnego ale przy małym dziecku do jakiś chrupeczkow zbawienna
Właśnie chciałam mieć ten pojemnik na wyjścia i wyjazdy, za chwilę mała będzie dużo u dziadków spędzać czas, zaraz wyjazdy, działki itd.
O ja ale fajny. Teraz też taki chce. U nas jesienią to na każdym spacerze wchodzimy już przekąski. To super mi się przyda na wiosnę. Dzięki
Mega fajny, nie znałam tych pojemników aż wpisałam w Google
ale znalazłam tu coś podobnego i spoko cena no i bez bpa (nie z Chin)
Super jest a dla większego dziecka też super bo jak zdejmiesz ten silikon to jest mała miseczka z rączkami. Jak dla mnie super i tani.
No to na wyjścia może okazać się fajny.
Jeszcze coś podobnego takiego znalazłam ale on nie jest obracany
Oo fajny fen pojemnik
z tymi owocami fajnie się prezentuje:smiley: tylko cenowo już jak na pojemnik to średnio, poszukalabym czegoś tańszego
Nie znałam wcześniej takiego pojemnika , ale ceny faktycznie kosmiczne . Podejrzę sobie co tu o tym piszecie ![]()
Muszę pomyśleć nad tym. Mąż też uważa że jak na pojemnik to strasznie dużo on kosztuje, mi się w nim podoba nie fakt obrotu ale to że te przegródki nie otwierają się za jednym razem wszystkie tylko można obrócić i masz jedna do otwarcia, ale no właśnie nie wiem jak dużo razy będziemy tego używać. Z drugiej strony już widzę jak mała próbuje sięgnąć sobie po przekąski, chrupki które są w takim zwykłym pojemniku na stole lub w torebce a wiadomo jak to się kończy później. Niewiele zje a większość wysyłana na podłogę bo z takim rozmachem bierze ![]()
![]()
![]()
Ja go kupiłam, będzie na wypady na plaże w lecie ![]()