Hej dziewczyny szukam różowej spacerówki nie za miliony która będzie dobrze się prowadzić polecicie coś?
Gugus ja akurat Ci nie pomogę, bo z mojej to nie byłam zadowolona. Kupiłam parasolke , miała być wygodna, A córka aby się męczyła. Dobra była do spania jak się rozłożyło ale tak to sztywna i bardzo płytka, tak że córka wyslizgiwala mi się z niej i miała za pleckami taka przerwę. Kiedyś jej nie przypiełam to wyslizgnela mi się dołem na drogę. Dobrze że mało ja używałam bo mieszkam na wsi bo tak musiałabym kupić 2.
Mi się wydaje że lekka i na każdą nawierzchnię to się wyklucza. Bo do polnych dróg, dziurawych chodników itp to żeby się wygodnie jechało, muszą być porządne pompowane koła. A jak są takie koła to i jest odpowiedni do nich stelaż, które swoje waży :(
Gugus ja mam bebetto rainbow. Super lekko i zwinnie się prowadzi mieszkam na wsi więc tu też różne tereny hehe ale daje rade. Ma obszerną budkę i pompowane koła jedyn minus to jej waga do najlżejszych nie należy ale mnie to akurat nie przeszkadza bo jak już wspominałam mieszkam na wsi i nie muszę tachać jej po schodach nawet na noc zostaje na tarasie. Bardzo podoba mi się też Chicco Goody extra się ją składa ale ogólnie ceny są duże
Ja i moja siostra mamy z Kinderkraft pilot, ja mam szary a siostra pudrowy róż;-) i jestesmy bardzo zadowolone, są lekkie, mozna złożyć do spania i łatwo się składa i rozkłada, także polecam;-)
Aridka to mnie nie picieszylas.. myślałam, że może jednak ktoś wpadł na pomysł by taka wyprodukować ;)
Patka, a masz taka osobna spacerowkę, czy to wozek 2wy1? Muszę się przyjrzeć tej chicco goody extra.
Ewcia A mają pompowane koła, czy takie zwykłe?
Gugus ja mam easy go optimo air dużo osób chwali i narzeka ja należę do tych pierwszych . My bardzo dużo spacerujemy po różnych powierzchniach , lasy , pola itd dobrze się sprawdza . Ma pompowane koła , jazda przód tył , rozkłada się na płasko . Jedyne co to na początku był trochę sztywny , nie którzy narzekają że ciężko się podjezdza pod krawężnik jak dziecko jedzie przodem do nas . Ja znalazłam sposób . Składa sie łatwo , duży kosz na zakupy itd ja sobie zostawiam ten wózek później kupię tylko gondole . ;)
Teraz s kolei rozglądam się za parasolka dla syna i bardzo mi się podoba lionelo cenowo tani ale już teraz mało jeździmy więcej chodzimy więc się super sprawdzi taka parasolka . Może któraś z was słyszała jakieś opinie
Gugus ja mam typowo spacerówkę. Miałam też z bebetto wózek vulcano 2w1 ale sprzedałam ;)
Darulka a co to za spacerowka, jaka firma? Może warto napisać żeby ostrzec mamy które mają w planach zakup.
Guguś a jaki masz przeznaczony budżet na spacerówkę?
Meg cena raczej nie gra roli, ale np. ostatnio widzielismy spacerowke za 7tys, wiec to juz przesada ;)
Patka to musze sie przyjzec, bo slyszalam, ze ta firma ma fajne wozki ;)
Darulka wlasnie jaki to model?
Polecam greentoma, to mój już któryś wózek z kolei i jedyny w którym się tak zakochałam.
Ja nam wózek 2w1 ale nie jest zbyt wygodny na każdą powierzchnię. Zastanawiam się nad kupnem porządnej spacerówki
My kupiliśmy teraz spacerówkę Lionelo Elia Oslo. Narazie krótko testujemy ja ale nie narzekam. Jak.za taką cenę.
Ja kupiłam Coletto Jogy.Trochę ciężki ,ale wytrzymały i na trudniejsze trasy jak najbardziej się nada.Większosc wózków spacerowych jest przeznaczona do 15kg wagi dziecka.Mój jest nawet do 25kg.Jestem z niego zadowolona.
Najlepiej to udać się do sklepu z wózkami i dobrać do siebie wózek nie zawsze jest tak ze ten który odpowiada i dobrze się prowadzi naszym znajomym będzie tobie odpowiadał
Gugus my mamy Xlander XRun, dostaliśmy od znajomych i jest idealny na każdy teren. Lekka, łatwo się składa, dobra amortyzacja. Polecam.
Julia,ja uważam,że najpierw warto poczytać opinie w Internecie a dopiero później wybierać w sklepie spośród wybranych modeli.W sklepie ciężko jest się przekonać czy amortyzacja jest np.dobra.przejezdzajac metr czy dwa w sklepie.
Moniczka wyjęłaś mi to z ust ;) po to właśnie jest ten post, wole najpierw poznać opinię innych , gdzie już wózki są testowane jakos czas i wtedy też wiem na jakie wózki zwrócić uwagę, a w sklepie będzie super mi się jeździć, a później się okaże, że nie daje rady na polnej drodze..
Zależy też w jakim przedziale cenowym się szuka.
Zwroc uwage aby kolka przednie byly mniejsze od tylnych aby wozek byl leciutki szybko sie kladal i nie zajmowal duzo miejsca w bagazniku bo to tez jest wazne ;) Jak chodzicie po roznych terenach wazne zeby kolka byky amortyzowane i dalo sie te kolka tez ustawic w jednej linii zeby nie lataly ;)