Stosunek przerywany a ciąża

Witam, uprawiałam seks w dni płodne bez zabezpieczenia, narzeczony zdarzyl wyjść przed dojściem, wiem, ze w prejakulacie są plemniki. Czy jest duża szansa na ciąże w tym przypadku ?

Może być różnie . Myśle ze w dniu miesiączki jeśli się nie pojawi zrob test i nie ma co się stresować na zapas

Żadna

Wydaje.mi.sie , ze są małe szanse że zaszłaś w ciążę podczas stosunku przerywanego ;)

Różnie bywa aczkolwiek szansa mała. Warto jednak zrobić test od dnia miesiączki. 

Po prostu trzeba zaczekać do dnia spodziewanej miesiączki. 

Szansa na zapłodnienie jest, choć niewielka. 

W dniu miesiączki wszystko się wyjaśni :)

Szansa jest zawsze, ale w tym przypadku znikoma :) W preejakulacie jest dużo mniej plemników i często są za słabe by doszło do zapłodnienia :) Poczekaj na miesiączkę :) Jeśli nie przyjdzie - zrób test :) Ale na spokojnie, bo dużo wieksze prawdopodobieństwo ,że nie doszło do zapłodnienia:) 

Ze stosunkiem przerywanym jest różnie i zawsze jest jakieś ryzyko mimo pilnowania się 

małe nie martw się na zapas ;) 

przeczekaj do miesiączki i jak będzie potrzeba zrób test 

No ja powiem tak zawsze jest szansa na zajście w ciążę nawet najlepszym zabezpieczeniem nigdy nie mamy  100% pewności No taka jest prawda nie oszukujmy się zawsze gdzieś tam z tyłu głowy trzeba mieć te świadomość że jeżeli współżyjemy może być różnie ile się słyszy o takich przypadkach że ludzie po stosunku z najlepszym zabezpieczeniem gdzieś tam ostatecznie są w szoku bo faktycznie doszło do zapłodnienia ja osobiście totalnie nie ufam i nie wierzę czemuś Takiemu jak stosunek przerywany no bo jednak te plemniki uwalniają się podczas stosunku praktycznie cały czas i dużo nie trzeba żeby doszło do zapłodnienia W szczególności jak nie chcemy więc szansa jakas zawsze jest

Ryzyko zawsze hest . Daj znac jak to się zakończy :)

No właśnie wszystki teraz może zawieźć więc ryzyko jest zawsze nie zawsze możemy się uchronic dawaj znać:) 

A jak nic nie ma to pomyślcie może o jakims dodatkowym zabezpieczeniu :)

Nigdy na sto procent nie da się powiedzieć ale u nas nigdy się w ten sposób nie wpadli :D 

ryzyko jest zawsze, nigdy się nie ma 100% pewności 

Pewności nigdy nie ma ale z pewnością większe szanse są na zajście w ciążę kiedy pęknie prezerwatywa niż podczas stosunku przerywanego ;)

Oj tego chyba żadna z nas nie jest w stanie powiedzieć. To trochę jak wróżenie z fusów po kawie :) nie wiem jaki będzie finał i czego oczekujesz, ale trzymam kciuki, żeby było dla Was dobrze 

ja również trzymam kciuki aby było dobrze

Również trzymam kciuki i daj znać jaki będzie wynik testu po terminie spodziewanej miesiączki;)

Ja tez trzymam kciuki