Drogie mamy, w tym roku świętujecie sylwestra z dziećmi czy bez? Jeśli z dziećmi, to czy zostajecie w domu, czy gdzieś się wybieracie? Jeśli bez, to dzieci zostawiacie z dziadkami, opiekunką lub na jakiejś zorganizowanej zabawie?
Zostajemy w tym roku w domku :) . moze Znajomi z dziećmi wpadna jeśli będą zdrowi :)
Świętujemy w domu, córka jest na tyle mała że nie wytrzyma do północy, więc i tak pójdzie spać o swojej stałej porze. Myślę że wszystko zależy od tego w jakim wieku ma się dzieci.
My zostajemy w domku z dzieckiem i pieskiem ;) będzie to pierwszy sylwester maluszka.
Zostajemy w domu i spędzamy we 3 :)
My spędzamy sylwestra w domu chociaż mieliśmy propozycję zostawić dzieci u szwagierki. Jednak chcemy trochę odpocząć i spędzić ten czas razem w domu ;)
Z dziećmi. Ale powinno być fajnie ;)
Jak dla mnie z córką, razem potańczymy, zjemy coś dobrego:)
W tym roku w domu , z resztą od kilku lat w domu spędzamy czasem do mojej cioci jedziemy ;)
W tym roku będzie u nas i będzie kilka gości w tym wlansie ta cioteczka z wujem ,teściowie, cioteczka narzeczonego , jedzonko sama przygotowywuje nooo więc nie lada wyzwanie lrzede mną;)
Z dziećmi jest super , zupełnie inny poziom sylwestra :)
Dwa-cudowne-szczescia ale raczej tylko w domu. Już czekam na te domowe imprezki jak podrośnie.
Jeżeli się już gdzieś wychodzi na imprezę zorganizowana to jednak warto zapewnić opiekę i się wyszaleć.
U nas aktualnie końcówka roku z przytupem dzieciaki grypa żołądkowa mysle ze do sylwestra się wykurują ale raczej zostajemy w domu jak to się mówi sylwester z Polsatem nie chcemy nikogo zarazić
U nas plany się pozmieniały bo mieliśmy samemu w domu posiedzieć ale zadzwonili dzisiaj znajomi co robimy w sylwestra na odpowiedź że nic w domu siedzimy odpowiedzieli ,, o to super wpadniemy do was,, będzie ich 5 osób taka jestem wkurzona bo kolega przychodzi z dziewczyną ( taką która pewnie zrobi sobie paznokcie o makijaż zamiast sałatkę, drugi będzie sam i małżeństwo które ma wszystko gdzieś więc wiem że też nic nie zrobią. Więc wszystko spada na mnie i muszę zrobić coś do jedzenia a oni są tacy że nawet jak powiem że biegunkę mam to powiedzą że się alkoholem odkazą. Jestem taka zła że masakra. Jutro pewnie będą dzwonić z zapytaniem,, co pijemy,, więc powiem żeby się nie nastawiali na imprezę bo mały idzie spać o 20 więc nie ma krzyków i muzyki jak chcą niech przyjdą ale to będzie impreza na cicho.
Nasza córka ma 13 miesięcy więc sylwester w domu w 3 ;)
Dwa cudowne szczęścia Życzymy udanego sylwestra i szczęśliwego Nowego Roku! :)
Shadow555 Zgadzamy się z Tobą :)
Ra 2 nska Super! Życzymy spokojnego czasu w gronie rodzinnym! :)
Lily Udanej zabawy! :)
Femka Macie jakieś plany co będziecie robić? :)
Drogie mamy, życzymy Wam udanego sylwestra i szczęśliwego Nowego Roku! :)
Mamy Canpolu dziękujemy ślicznie;) my oczywiście sylwester w swoim małym towarzystwie spędzamy ;)