Szczepienia pod koniec ciąży

Hej dziewczyny, szczepiłyście się w ciąży? Mam na myśli głównie szczepionkę na ksztusiec i RSV. Jak wrażenia po szczepieniu?

Ja sie nie szczepiłam na nic, ale warto wyszukać w lupce bo już były takie wątki .

2 polubienia

Zerknij w lupkę :wink:

5 polubień

Oo dzięki :orange_heart: dopiero zaczynam :face_with_peeking_eye:

2 polubienia

To zanim utworzysz watek warto zerknać czy juz takich nie ma :slight_smile:
Łatwo wyszukać nawet po slowie danym, np. “Szczepienia” :slight_smile:
I jak masz dodatkowe pytania to po prostu piszesz w danym wątku bo wiadomo czasem ciezko się przebic przez dużo postów i odnaleźć interesujące informacje :slight_smile:

Witamy ma forum :heart:

Ja się szczepilam na oba (w odstępie 2tygodni). Po jednym ze szczepień byłam turbo osłabiona przez dzień czy dwa a poza tym wszystko spoko :smiling_face:
Edit: nie zauważyłam na szybko że tyle wątków doczepionych :rofl:

Ja się szczepiłam, kolejnego dnia byłam trochę osłabiona ale nie żałuję.
Jeśli planujesz i tak szczepić dziecko, to Twoja szczepionka w ciąży to jego pierwsza ochrona przed jego pierwszym szczepieniem

1 polubienie

ja ogólnie słabo znosiłam wszelkie szczepienia, ale tutaj robiłam z podziałem na 2 tygodnie i totalnie nic mi nie było

Jeszcze się nie szczepiłam, ale będę obowiązkowo na krztusiec i RSV. Nie wyobrażam sobie nie zaszczepić się i narazić młodego :slight_smile:

Ja się ostatecznie zaszczepiłam ale bardzo długo się wachałam. Po szczepieniu na ksztusiec bardzo bolała mnie ręka i miałam katar długo, rsv jakoś lepiej przeszłam.

Sama wlansie się zastanawiam czy z tego skorzystać.

Ja sie nie szczepiłam na nic :slight_smile: