Cześć
Poszukuje butów :
- botki damskie kolor ciemny brąz, skóra naturalna ( czekolada) prosty fason, bez udziwnień itp
-białe sneakersy damskie skóra naturalna
Wpadły Wam gdzieś w oczy? Macie jakieś sklepy internetowe godne polecenia. Zależy mi na jakości i w miarę normalnej cenie
Ja kupuje na ccc,Royal fashon https://royalfashion.pl/ tam na pewno znajdzies coś dla siebie...
Kazar :) z opisu jakie potrzebujesz, mam takie dokladnie, zerknij na stronę kazara, mają teraz fajne promki :)
Ecco, model shape mod block, o ile dobrze pamietam (wpisz shape na stornie ecco, to znajdziesz), w wariancie obcasa 35 jest ten kolor, w innym nie wiem. Mega wygodne botki, polecam!
Świetne buty równiez znajdziesz w sklepie Suzana - polecam. mają tam w dobrej cenie buty wielu polskich producentów, a ostatnio widziałam niezłe promocje:
https://www.kobiecepasje.pl/botki-skorzane-uniwersalnym-ponadczasowym-dodatkiem-lata/
Na stronie jest opisane jak wybrać odpowiednie botki.
Ja tanie w miarę buty kupuje w daichman ,CCC albo Sizeer jest też deeze ale według mnie jakosc nie idzie w parze z cena
Jak dla mnie to ccc najbardziej mi pasuje
CCC nie robią problemów też z gwarancją, od ręki dają kasę, badź można sobie coś innego wybrać..
Tak dają pieniądze albo można wsiąść te same buty lub inne w tej cenie
poszukaj na deezee albo w ccc duży wybór
Dziewczyny, gdzie kupujecie buty na co dzień? Szukam czegoś między elegancją a sportowym stylem.
1 polubienie
Najczęściej kupuję na zalando lounge, ale tam najlepiej jest sprawdzać o 7 rano, jak wrzucają nowe kampanie. Oprócz tego zwykle zalando. Nie lubię chodzić po sklepach a na zwykłym zalando są bezpłatne zwroty i nie trzeba drukować formularzy zwrotu ani etykiety do wysyłki.
Rzadziej szukam stacjonarnie w jakimś ccc lub eobuwie.
Kiedyś często chodziłam w balerinach, jednak z wiekiem potrzebuję czegoś na grubszej podeszwie więc stawiam na wygodę i w większości zakładam białe sneakersy. Ciężko mi było przekonać się do takiej stylowki ale w moim korpo każdy stawia na wygodę
podobają mi się loafersy ale na mojej nodze wyglądają dziwnie. Mam też duże stopy i właśnie lapfersy, baleriny i mokasyny mam wrażenie że na mnie wyglądają dziwnie, ale na kimś bardzo mi się podobają
Zazwyczaj kupuje w ccc bo musze mierzyc buty
zdarza mi sie na vinted jesli ktos wymierzy wkladke 
Zobacz sobie ofertę na stronie sklepu Suzana Półbuty damskie | Super ceny i promocje | Suzana.pl | Eleganckie i wygodne półbuty damskie, mają tam sporo takich modeli “smart casual”. Ja osobiście lubię też zaglądać do Deichmanna, bo mają tanie marki własne, ale jak chcę coś porządniejszego, to Suzana albo Ryłko wygrywają.