Wiecie co, mam problem z prezentem dla siostry. Ma urodziny za 2 tyg i kompletnie nie mam pomysłu... Mieszka sama, lubi takie rzeczy z dusza, naturalne materiały itp. Myslalam nad jakas dekoracja albo czyms uzytecznym do domu.
Może dyfuzor do naturalnych olejków zapachowych ?
Ostatnio kupiłam mamie (na dzień babci) takiego aniołka z makramy. Jest w ramce , e rękach trzyma serduszko z napisem Anioł stróż. A do tego jest dedykacja z życzeniami. Prezent z duszą hand made. To oczywiscie dla kogoś kto lubi takie dekoracje/pamiątki. Często robię też w prezencie fotoalbumy.
Hm a zestw rituals ?
Voyager do ulubionego sklepu siostry ;)
Voucher to też fajny pomysł. Można wybrać sobie coś co naprawdę się przyda.
myśle że voucher to dobry pomysł
Może jakaś ładna lampka z rattanem?
https://ilovesimple.eu/lampy-stolowe-inspirowane-natura-rattan-i-zwierzeta-w-roli-glownej/
Skoro twoja siostra lubi naturalne materialy to powinna sie ucieszyc, bo sa wykonane glownie z rattanu i bambusa.
Inne opcje to:
jakiś ciekawy album
świece sojowe - są zdrowsze od parafinowych
ewentualnie komplet naturalnych kosmetyków do ciała albo twarzy
voucher to zawsze dobry pomysł na prezent
Voucher to zawsze fajny pomysł
Ale może też zestaw prezentowy jakieś świece czy herbatki z kubkami?
Voucher napewno zawsze się sprawdzi , chociaż ja ostatnio dostałam do sephory i nie wiem co sobie wybrać 🤪
Voucher to faktycznie dobry pomysł ale to takie trochę pójście na łatwiznę. Ja tam wolę kupić jednak coś co będzie ode mnie. Może jakiś imbryczek z filiżanką na herbatkę.
A może wspólny wypad do kina, teatru czy na basen albo do jakieś fajnej knajpki? Ja najbardziej cieszę się z takich prezentów które dają możliwość spędzenia czasu razem :)
albo spa?
Spa to mega pomysl
A do jakiej kwoty ?
Ja byłabym zadowolona z rzeczy o której myślę, ale zawsze są inne wydatki i już tego nie kupię, może ona myśli o takiej rzeczy , a sobie nie kupi ?
Też cieszyłabym się z biletu na koncert ulubionego zespołu czy teraz też w Polsce ruszyła Noc Kabaretowa, może w tę stronę pójdziesz;)?
Moze jakiś sweter zamówiony i zrobiony specjalnie dla niej.
Ja ostatnio bliskiej osobie kupiłam kocosweter. Była zadowolona
A może voucher na masaż?
Coś użytecznego do domu pewnie że tak , strzałem w 10 okazałby się voucher do spa , masaż czy może jakiś zabieg dowolnie wybrany u kosmetyczki
Gosiałek jak dla mnie kocosweter to strzal w 10 :) o ile ktoś lubi ciepło. Bo moja siostra ma w domu 20 stopni i nienawidzi ciepła. Ja byłabym mega zadowolona.
Kiedyś kupiłam voucher na masaż mojej mamie i zrobiłam jej duży problem. Marudziła , że nie ma kiedy tam iść, że po co, i inne wymówki.