Testowanie produktów

Ale super rzeczy w tym miesiącu do testów. Nowości komu się podobają? :smiley:

1 polubienie

Nie widziałam gdzie można znaleźć info ?

1 polubienie

canpolbabies.com/dolacz-do-mam-testerek

6 polubień

Bardzo mi się podoba, same ciekawe rzeczy w tym miesiącu :star_struck: :heart_eyes:

2 polubienia

Ale mega zestaw :heart_eyes_cat: chętnie bym taki przetestowała :wink:

4 polubienia

O wow genialne wygląda naprawdę ciekawie

2 polubienia

Jest mega! Mam laktator właśnie z Canpol taki muszelkowy i to jest po prostu zbawienie przy kp jak czasami muszę gdzieś wyjść

1 polubienie

Świetny zestaw !! Mega pomocny przy KPI

1 polubienie

Oczywiście , że produkty się wszystkim podobają :wink: jestem bardzo ciekawa tego laktatora , jest naprawdę ciekawy

Jestem kpi i szczerze rozważałam kupno tego laktatora bo cena też zacheca i do tego jest sliczny :heart_eyes:

Właśnie zmagam się z zaburzeniami laktacji, taki laktator byłby złotem.:smiling_face: Mam pojedynczy i dużo czasu zajmuje mi odciągnięcie pokarmu z obu piersi :smiling_face_with_tear:

Pojedynczy lakator i kolektor na drugą pierś u mnie zawsze

Problem jest taki, że mi samo mleko nie leci z piersi, z której nie jest odciągnę. :frowning:

Znam ten ból. Też miałam pojedynczy i kupiłam Canpol handsfree.
Naprawdę wygoda, więcej czasu… no bajka :heart:

Zestaw faktycznie super, mama KPI na pewno doceni!

Bardzo chętnie bym spróbowała ten laktator, bo akurat jestem na etapie rozkręcania laktacji

Naprawdę canpol zadziwia mnie ostatnio nowosciami :slight_smile: mysle ze to ciekawy produkt dla obecnych i przyszlych mam :slight_smile:

Zwłaszcza, że mały ostatnio marudzi przy jedzeniu. Nie dojada przy jednym karmieniu. Może dotrwamy czasu gdzie z jednej piersi uda mi się ściągnąć 100ml :smiling_face:

Przechodziłam to samo, więc wiem, że czasami to po prostu męczy i frustruje :smiling_face_with_tear:
Trzymam za was kciuki! :kissing_heart:

1 polubienie

Mega serio :slight_smile: bardzo mi się podobają produkty

2 polubienia