Oj to prawda, na FB na grupach to czasem strach się odezwać ![]()
Dokładnie, fajnie że potrafimy się wspierać zamiast oceniać, tak powinno być zawsze między kobietami ![]()
Masz racje
najważniejsze, ze mozna sie poradzic. Poczytać czy dowiedzieć czegos nowego od innych Mam. Ogolnie fajnie tu byc.
jestem tu dobry miesiac a tyle co polecajek i porad tu wyczytałam
jestem bardzo zadowolona
Dokładnie! Fajnie jest poczytać co słychać u innych mam i rozwiać wątpliwości jak coś niepokoi ![]()
Przykre to, że kobiety są wrogie do siebie. Ja na przykład będąc w ciąży nigdy nie zaznałam uprzejmości ze strony kobiet, zawsze mężczyźni mnie przepuszczali w kolejkach.
To naprawdę przykre i niestety często prawdziwe… Kobiety powinny się wspierać, zwłaszcza w tak wyjątkowym czasie jak ciąża. Dobrze, że chociaż mężczyźni okazali więcej empatii, ale szkoda, że od kobiet często jej brakuje.
Wsparcie kobiet w ciąży jest niezwykle potrzebne. Szkoda, że czasem brakuje go tam, gdzie powinno być naturalne.
Uu szkoda myślałam że już mozna
A masz jakiś temat? Pomysł? Z niecierpliwością czekam na wasze porady. Lubię je czytać ![]()
Ale to prawda to jedyne miłe forum gdzie faktycznie jest wsparcie, na fb to strach o co kolwiek zapytać, na Ig czy tik toku też tylko ludzie oceniają
Tak każda madka idealna a w rzeczywistości słodycze dają i bajki na telefonach ![]()
![]()
ale na ig albo Facebooku to gdziez moje dziecko je tylko zdrowo, pije samą wodę i nigdy się nie zdarzyło włączyć mu bajki hahahha ja uważam że każda z nas ma gorszy dzień i nawet jak włączy dziecku bajkę czy da ciastko do zjedzenia albo nie ugotuje porządnego obiadu to nic się nie stanie.
Dokładnie, każda mama ma prawo do gorszego dnia, a trochę bajek czy słodyczy to nie koniec świata. Liczy się miłość, nie perfekcja ![]()
często takie cwane to tez te z anonima ;p
Dokładnie, każda mama jest najlepszą mamą dla swojego dziecka ![]()
Niestery tak. Jak bylam w ciąży z synkiem to chwile należałam do jednej. Ale wlasnie za duzo hejtu i ja opiściłam. A czasem szkoda bo pojawia sie tez wiele wartościowych treści.
I o to wlasnie chodzi ![]()
Ja tu jestem od 2023 i naprawdę rozwiałam tutaj wiele watpliwosci swoiich i przeczytalam mnostwo wartościowych porad ![]()
To dobry staż. Ja jestem od początku 2024 więc półtora roku. A naprawdę dowiedziałam się rzeczy o których nie miałam wcześniej pojęcia. Super że mamy chcą się dzielić swoimi radami bo czasami jest tak że wiem coś ale dla siebie
Najgorzej jak się znajdzie taka jedna co wszytkie burzy ![]()
No u nas właśnie tak było ![]()
jak przestałyśmy z nią gadać to się skończyły konflikty ![]()