Mamy czy Macie torby do wózka ale czarne?muszę kupić coś nowego ale te zdj w internecie nie zachęcają . Wózek mam czarny skóra
ja też teraz szukam ale ja znów szukam coś zgrabnego w kolorze granatu ( taki pasowałaby mi do wózka)
Ja przestrzegę przed temu. Mąż kupił zachęcony obrazkiem. Wyglądała na żywo jak torba plażowa karabinczyki do niczego, ma jakieś rzepy które nie mozna było do niczego zamocować
Mamy z la millou co prawda nie czarna ale mega jakość :) . Plecaczki tez są do zawieszenia ! Jakość pierwsz składa i fajne wzory
ja powoli będę musiała się za jakąś rozejrzeć
Ja mam torbę do wózka którą kupiłam z wózkiem, wózek jest szary i torba też.
Jak masz czarny wózek to też kupiła bym taką torbę.
u mnie jest granatowo biały wózek
Ja też miałam z wózkiem, ale nie była pojemna i miałam do testów z canpola torbę i plecak i fajnie się sprawdza, używamy do tej pory.
https://allegro.pl/oferta/torba-torebka-do-wozka-organizer-kufer-pasek-12615088760
Ja mam taką torbę, kupiłam do spacerówki wraz z ochraniaczami na pasy i wkładka zabezpieczająca (żeby nie prać tak często wózka w środku) mi się bardzo sprawdza ![]()
Miałam la millou i polecam !
Odświeżam temat : jaka na chwilę obecną polecacie torbę do wózka miałam zakupioną z SHEIN i mi jakościowo nie spasowała
My mamy torbę od razu w pakiecie z wózkiem, więc nie mam swoich typowo sprawdzonych polecajek, ale moja siostra ma torbę z BabyOno i jest zadowolona, jest pojemna, ładna i solida, o ta konkretnie :
Ja mam brązowa, jeszcze mały się nie urodził, ale myślę że będzie pasować.
Co do czarnego koloru to miałam taki w pierwszej ciąży. Wózek niebieski, torba czarna. Totalnie mi to nie przeszkadzało. Tak naprawdę myślę że kolor nie ma znaczenia, byleby tylko spełniała swoją rolę czyli żeby można było ją przyczepić do wózka i była w miarę pakowna. ![]()
Heeej, Twoja odpowiedź to odpowiedź do osoby która jest nieaktywna i zadała pytanie w styczniu więc raczej już tego nie zobaczy ![]()
wątek pokazał się na glownej stronie bo @Nadzianii go odświeżyła, żeby nie powielać wątków i zadała trochę inne pytanie, ale w temacie toreb :
pisze Ci o tym bo chyba jesteś z nami od niedawna to tak żebyś wiedziała co i jak na przyszłość ![]()
Ja mam wózek szary i torba była w komplecie szara. Nie podoba mi się w niej to że jest klapka i za każdym razem muszę ją podnosić. Szybciej było by z samym suwakiem no i fajniej jakby miała więcej przegródek
Hej, bardzo dziękuję za informacje ![]()
Również wpadły mi w oko te torby z BabyOno. Wyglądają na bardzo pojemne, mają fajne wersje kolorystyczne i są przystępne cenowo.
Z innych ale droższych marek to Lionelo lub ColorStories.
Zaraz muszę je oblukac.
@Lalka dorzucam jeszcze do listy Jukki ![]()
Ja ostatecznie zdecydowałam się na tą . Jak się sprawdzi to się okaże póki co bardzo mi się podoba , dosyć pojemna i praktyczna ![]()
![]()
![]()